Skip to main content

Dobrovolschi, din nou la un matinal radio. Realizatorul, în fiecare dimineaţă la Gold FM

 

Dobrovolschi Unica

Publicitate

Mihai Dobrovolschi, realizatorul de la Radio Guerrilla (post care şi-a pierdut licenţele), se aude din nou dimineaţa, împreună cu colegii lui matinali.

Dobro şi colegii lui sunt invitaţi zilnic la matinalul Gold FM, realizat de Alina Dimitriu. Programul este preluat şi de emisia online a Radio Guerrilla.

De ce această variantă?

Mihai Dobrovolschi, pentru Paginademedia.ro:

“Practic, suntem invitaţi permanenţi ai Alinei Dimitriu, la Gold FM. Programul este preluat şi pe site-ul Radio Guerrilla, dar cu alte jingle-uri şi cu altă publicitate.”

Cine şi ce câştigă?

“În acest fel, rămânem în contact cu publicul din maşini. Este riscant să îl pierdem. Urechile care nu se aud, se uită.

Gold FM câştigă un plus de notorietate şi un public pe care nu îl aveau, iar noi rămânem în eter, ca personalităţi radio”, a declarat Dobrovolschi pentru Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Serban Cristi Serban
    Careee ..., dobrovolski?
  • Viorel Viorel
    N-am nimic cu Dobrovolschi, dar as fi preferat sa ascult matinalul Gold FM. Macar on-line, asa cum ascult de fapt, n-ati fi putut sa o lasati pe Alina? Ca vad ca piesele de pe Gold FM merg in continuare...
  • Matei Matei
    Inca ceva din putul gandirii dobrovolschiene, atansion: "Urechile care nu se aud, se uită". Cum? Inca o data: "Urechile care nu se aud, se uită". Cum or fi urechile alea care se aud?
  • Matei Matei
    Salut,
    Ce cauta emisiunea jenanta a lui dobrovolschi in programul Gold FM? De fapt ce cauta dobrovolschi in FM? M-am chinuit sa ascult si m-am crucit. Ce e aia? Parerea mea e ca mai bine o lasati pe Alina sa vorbeasca, are oricum mai multe de spus decat dobrovolschi. Sau, dc nu vreti sa cheltuiti banii cu un prezentator, lasati doar muzica. Daca nu aveti bani nici macar pt muzica, puteti interupe emisia. Orice merge, dar nu gluma asta de "animator".
    PS. dobrovolschi, ai avut curiozitatea sa iti inregistrezi 5 minute dintr-o emisiune si apoi sa te asculti?
  • dan dan
    In fiecare diminieata ascultam cu placere postul dvs. de radio. Din ziua in care i-ati adus pe cei doi...nici nu stiu cum sa-i definesc, eufemistic vorbind, nu-mi vine in minte decat adjedctivul penibili. Ei bine, de atunci nu se mai poate asculta postul dvs. Indivizii n-au nicio legatura cu tematica postului si cei mai grav, n-au nicio legatura cu mass-media in general.Ca sa pastrez un limbaj cat de cat civilizat, sunt ridicoli. Pacat..
  • geta geta
    Poate vocile care nu se aud...
    Halal 'personalitate'!
  • gicu gicu
    Dobrovolski grabeste-l pe Mihaiu, ca daca nu misca Ponta mai repede cu ordonantele alea ... nu va mai iese teapa cu licentele.. Si ar fi pacat sa nu puteti rupe si voi una bucatica din Realitatea...

Trimite un comentariu

sus