Skip to main content

EXCLUSIV. George Orbean a fost demis de la Digi 24. Prelipceanu, în locul lui

 

George Orbean despre masurarea audientelor la Digi 24

Publicitate

DECIZIE FULGER. George Orbean, managerul de proiect al postului de ştiri Digi 24, a fost demis din funcţie, printr-o decizie luată ieri de directorului general al RCS, Alexandru Oprea.

Potrivit deciziei, George Orbeannu va mai asigura coordonarea activităţii postului de televiziune Digi 24 din funcţia de Manager Proiect”.

Decizia lui Alexandru Oprea se aplică chiar din ziua emiterii acesteia, adică ieri, 8 octombrie.

Activitatea de coordonare a postului de televiziune Digi 24 va fi “asigurată cu titlu interimar” de către Cosmin Prelipceanu, redactor şef al staţiei de ştiri.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, decizia conducerii RCS a venit după ce, în urmă cu două zile, George Orbean, întors din concediu, a convocat o şedinţă cu redacţia. În această şedinţă, Orbean şi-a exprimat părerile legate de performanţa staţiei în perioada în care el a lipsit.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Muncitor Muncitor
    Aici @Ileana a abut dreptate! De ce in tarile civilizate se poate ca jurnalistii sa fie uniti? De ce tot acolo, sefii se intereseaza de conditiile in care lucreaza subalternii si se straduie ca sa le faca sa fie cele mai bune? De ce in aceleasi tari, oricine face ceva deosebit este recompensat si apreciat ca atare? De ce acolo se poate si in Digi24, nu!? ... Cred ca respunsul e simplu: ORICE... de la cap se impute...
  • Ileana Petre Ileana Petre
    Haideti mai, fratilor! Putem si noi sa fim o breasla, o casta? Haideti sa ne uitam cum sunt jurnalistii din alte tari. Nu sunt dezbinati si se ajuta intre ei, indiferent unde lucreaza. Oare de ce noi nu suntem asa? Ce am avea de pierdut daca am fi mai toleranti? Toti muncim greu si meseria noastra presupune o imensa incarcatura nervoasa si emotionala, dar e un motiv in plus sa fim solidari si empatici. Nimeni nu s-a imbogatit din meseria asta daca a facut-o cinstit. Probabil ca nici noi nu ne vom imboogati, dar macar vom avea satisfactia ca am facut-o asa cum trebuie. E tot ce conteaza. Va spune asta un om care face acest lucru de 20 de ani si nu ii este rusine cu ceea ce a facut pana acum. Eu cred ca nu strica un moment de reflectie pentru fiecare dintre noi. Presa e o forta, trebuie doar sa constientizam cine suntem, doar atat. Si mai mult decat atat, niciodata sa nu va fie frica pentru opiniile pe care le aveti, chiar daca veti fi sanctionati. Se numeste progres!
    Ileana Petre
  • Mariana Mariana
    Ma intreb oare, de ce stergi comentariile, domnule Petrisor Obae? Ca deontolog, ce pretinzi ca esti, crezi ca e normal ce faci? Sau poate incerci sa faci jocul lui Orbean si a RCS-ului, ca poate te mai invita pe la ei prin studio. Rusine sa iti fie, si sper intr-o zi sa platesti si tu pentru mizeriile pe care le faci.
  • alin alin
    @freud. stai linistit ca am vrut sa-i zic si la telefon ce am de zis. A raspuns ca nu stia numarul, a zis ca e ocupat si apoi nu a mai raspuns. caracter. fata in fata nu puteam din cauza distantei. iar tu poti sa-l lingi in cur direct, nu aici pe forum
  • smara smara
    ce naiv e itru, nu se intreaba si el ce bani a castigat acest orbean pt "marele proiect" al tv teritoriale!!?....a castigat o groaza de bani , produsul a fost infect conceput si daca nu pleca mai repede , produsul ar fi disparut definitiv...acum exista sansa de revigorare!
  • Muncitor Muncitor
    Cine nu a lucrat macar o luna in media nu are cum sa stie ce se petrece in realitate acolo... Este un fel de siantier! Se injura, se urla, si multe altele, pentru ca rezultatul final sa fie cel dorit. Nimeni nu poate nega acest lucru. Problema insa, apare atunci cand, (la fel ca si pe santier) ai un sef lipsit de experienta coordoneaza niste muncitori cu mare experienta: constructia in final o sa fie de mantuiala...
  • Ana Ana
    Doamne, la ce nivel se poate ajunge in meseria asta? Am fost la randul meu jurnalist, dar nu-i voi putea niciodata intelege pe oamenii ca voi, care lasati astfel de comentarii! Nu pot intelege cloaca care se creeaza de fiecare data intr-o redactie de stiri, in care SCOPUL ar trebui sa fie altul, CALITATEA, INFORMAREA, EDUCAREA publicului. Nu pot intelege "vedetele"de carton, care se cred oameni culti. Nu va inteleg pe voi, cei din interior, care improscati cu noroi in dreapta si-n stanga. Va numiti jurnalisti? Va numiti vedete?
  • itru itru
    Ce nu intelegeti voi este ca omul asta a facut acest proiect de televiziune. Asadar, daca nu avea mintea si curajul sa faca asta, voi nu ati fi avut un salariu bunicel. Care va dati victime pe aici, sunteti rezultatul personalitatii defecte, nu al tiranului de sef.
  • Freud Freud
    Bai, Ceata lu' Pitigoi (dai intr-unu'/striga doi), oti fi prea surescitati de bucurie si nesomn. Ia luati un somnifer si bagati-va-n toale sa nu vi se arda neuronii aia putini pe care-i mai aveti, si daca va treziti in aceeasi stare, cautati-va un psihoterapeut. Ala v-ar asculta cu rabdare, o vreme... Somn usor!
  • Freud Freud
    Sunt aici niste demoni ce trebuie exorcizati, sunt niste "minti chinuite" care trebuie analizate. Este clar ca daca acest "miniforum" continua, el are sansa sa devina tribuna tuturor frustratilor din Digi24. Daca in spatele unor porecle gingase sau a unor nume de imprumut se ascund niste mari profesionisti sau niste mari caractere: chinuite, nedreptatite, marginalizate, inseamna ca si-au gasit tribuna. Insa, daca acesti oameni (?) au putina decenta si se considera adevarate victime ale terorii, trebuie sa discute neaparat cu Prelipceanu, cu Ionita, sau, de ce nu, cu Oprea ( daca ii primeste!?), sau sa organizeze o sedinta "ad-hoc", o mica "rivolutie", asa cum ii sta bine romanului. Daca insa, continua "sa se prelinga pe langa ziduri", cu privirea in jos, sau sa-si dea coate, cu unii colegi, pe la spatele altor colegi, le recomand un psihanalist . Pe cel mai bun. Oricum, aviz celor care pica intamplator pe acest "mare subiect media": "- Bine ati venit in lumea televiziunii !"
  • alin alin
    O mizerie de om cum nu am mai cunoscut in viata mea! Sper sa primeasca ce merita pentru cat rau a facut.
    Alin - fost corespondent Digi
  • Sorin Sorin
    Sunteti umiliti si sefii sterg cu voi pe jos pentru ca le permiteti. Exista legi care i-ar face sa va plateasca daune pana la adanci batraneti, la cea mai mica jignire, afront, afectarea reputatiei sau a imaginii publice. Cand vor fi arsi la buzunare se vor purta civilizat. Nu-i mai iertati pe toti golanii!
  • OPINIE OPINIE
    Ce se intantampla la Digi24 este valabil pentru toate televiziunile. Caracterele oamenilor care conduc din spate ( management ) este jalnic. Nu conteaza performanta oamenilor pe care ii conduc, conteaza sa le fie lor bine ( ciolanul ) . Nu au oamenii curaj sa vorbeasca, sa spuna cum sunt tratati de sefii lor. Pana la d-zeu te mananca sfintii. Sfintii vegheaza la banii celor care au investit, oare Oprea sau Bendei stiu cum trebuie condusa o televiziune ? Daca da, unde au invatat ? De Radu Ionita nu spune nimeni nimic ? Interesant !
  • Doru Iacob Doru Iacob
    http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Timisoara/Stiri/La+Lugoj++ca+in+Statele+Unite+ale+Americii Atata timp cat o sa permita corespondentilor sa minta cu nerusinare in stiri si sa inventeye personaje precum in stirea de la linkul de mai sus, unde seful parcarii este invatat ce sa spuna si este dat drept sofer...Digi24 va fi o televiziune de nimic care nu poate sa fie considerata serioasa
  • D D
    Intradevar o decizile inteleapta si ar trebuii in continuarea sa zboare incompetentii din Digi 24 cei care nu stiu sa faca absolut nimic inafara de a striga , injura , umili si alte chestii jegoase ca si ei de altfel.

Trimite un comentariu

sus