Skip to main content

Ioan Niculae a vrut să cumpere Realitatea TV. Afaceristul, audiat la DNA ca martor

 

ziarulteleormanul.ro
ziarulteleormanul.ro

Publicitate

Telenovela Realitatea, faza pe DNA. Omul de afaceri Ioan Niculae a fost audiat în calitate de martor în dosarul Realitatea TV, scrie Evenimentul zilei.

Potrivit unor surse judiciare citate de sursa amintită, el s-ar fi arătat interesat la un moment dat să cumpere postul de ştiri.

În cazul Realitatea a mai fost pus sub acuzare deputatul PSD, Marius Manolache, finul premierului Victor Ponta. El este acuzat de fals în acte. Oana Mihaela Schwartzenberg (Moldovan), cumnata lui Elan Schwartzenberg, este şi ea acuzată de anchetatorii DNA de complicitate la bancrută frauduloasă şi tentativă la înşelăciune, deoarece există indicii că, în calitate de avocat, a contribuit la vânzarea mărcilor SC Realitatea Media SA în frauda creditorilor.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionut ionut
    Foarte corect ce ai spus: Gusa a vrut sa-i vanda "nimic" lui Niculae si acesta s-a prins! Acum ca nu s-a intamplat arunca cu noroi! Niste gunoaie!
  • un fost din lotul 174 un fost din lotul 174
    Abia acum se explica numeroasele aparitii ale lui Ioan Niculae in emisiunile deontologilor cocliti Andreea Cretulescu si Rares Bogdan. E clar ca Gusa & Maricel au incercat sa-i vanda pielea ursului din padure si s-a dat ordin sa i se faca nitel PR. Pai la Adunarea aia a Investitorilor organizata la Wilbrok unde Niculae, Maricel si Grapini erau in prezidiu, Realitatea a mobilizat forte importante. In schimb, acu vreo trei saptamani cand s-a facut aceeasi paranghelie la Casa Poporului cu aceiasi baieti, dar fara Gusa si Maricel, vax albina, zero stiri! Ba chiar Niculae parca e tavalit rau prin emisiuni de Minastire! De ce oare, de ce oare? Omul s-a prins ca n-are cu cine negocia, ca imbarligatura in acte e mare, ca pana la urma SOV e tatal combinatiilor si ca creditorii astia care se dau si actionari si patroni sunt viitori inculpati! Si n-a mai cumparat, i-a lasat pe jmecheri cu buza umflata!
  • zico zico
    speram ca, DNA,PICCJ, DIICOT vor face totusi lumina. mai tarziu probabil, mult prea tarziu pentru post, se va face lumina. si speram ca oamenii care au facut rau acestui post sa plateasca ( nu ma refer aici la domnii Gusa si, Pacuraru) ei sunt actionari cinstiti ce au dat bani grei ca sa cumpere acest post. Doar razbunarile lui ponta le strica socotelile.
  • ionut ionut
    Orice om cu tigla pe casa nu va investi intr-o companie la care nu se cunosc nici actionarii si cu atat mai mult datoriile si creditorii. Nici macar un audit financiar nu ar deslusi ceea ce e acolo!
  • Zamfirescu Zamfirescu
    Dar Dl .ioan niculae nu e asociat cu COZMIN horea Gusa in o firma? Este mai plauzibil ca Dl .ioan niculae sa fi intenționat cumpărarea realitatea TV de la învinuitul Gusa, nu Elan...
    De menționat ca Niculae era prezent la TV in epoca hoțiilor Gusa Pacuraru..

Trimite un comentariu

sus