Skip to main content

Kanal D, sancţionat pentru limbaj vulgar

 

asta-i-romania-186135Postul Kanal D a fost amendat de CNA cu 10.000 de lei pentru limbajul vulgar folosit în ediţia din 17 august a emisiunii Asta-i România, prezentată de Mihai Ghiţă.

Publicitate

La şedinţa CNA a fost prezent şi Mihai Ghiţă, prezentatorul emisiunii sancţionate, care a spus că îşi asumă vina pentru cuvintele folosite, dar că emisiunea văzută în ansamblu are o notă ironică la adresa fetelor mondene.

Canalul de televiziune a fost sancţionat pentru încălcarea prevederilor privind protecţia minorilor în privinţa limbajului folosit. Propunerea de sancţiune a fost făcută de Cristina Trepcea şi a fost votată în unanimitate de forul audiovizualului.

“Nu există nicio justificare pentru un astfel de limbaj”, a spus Cristina Trepcea, membru CNA.

Care au fost cuvintele care i-au adus amendă postului Kanal D

“Şi acum o a vedem ce înseamnă când eşti blondă, ai douăzeci de ani şi o avere formată din două picioare, două ţâţe şi un cur...riculum vitae, da, aşa trebuie”, asta a spus vocea din off în timpul emisiunii Asta e România.

“În fiecare zi, în spitalele din România, vedetele din showbizul românesc îşi controlează silicoanele din sâni, buze sau alte orificii”, a mai spus aceeaşi voce din off.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • katy-iasi katy-iasi
    buna seara,eu vreau sa spun doar atit sint oameni fara credinta si spun comentarii foarte rele pentru kanal d dar datorita lui christian sabb.nu cred ca mai exista prezentatori sa se implice asa de mult si pina la urma si el isi risca viata pentru oameni,si spune aia din libia ca inchide emisiunea DE CE??CA SINT VINOVATI PENTRU VIETI OMENESTI??nu are nimika emisiunea cu oameni care au suferit si inca ceva fiti tari kanal d pentru ca aveti pentru moment 18 martori dar restul??? eu multumesc in numele kanal d si prezentatorului christian si echipei multumesc boss tv va multumesc cu respect,si inca ceva foarte multe cazuri a rezolvat si au facut oameni fericitii si nu i-a fost frica a reusit sa plinga cu oameni de bucurie alt prezentator nu facea asa succes christian va urmaresc!!!
  • nadia nitov nadia nitov
    CE NENOROCITI ASTIA DE LA cna! :( LA APOLOGIA INFRACTIUNII SI LA INCITAREA LA MOARTE CONTRA COST ALE LUI BANCIU AU SCALDAT-O CA I-AU PUS IN VEDERE SA-SI MODEREZE LIMBAJUL, BANCIU INCADRANDU-SE PERFECT IN ARTICOLUL 324 DIN CODUL PENAL si astora le trage o amenda pentru limbaj vulgar? ce ma mananca sa-i dau putin in judecata pentru protejarea infratorului!
  • Regele Regele
    Sper ca turcii de la Kanal D sa se desfiinteze si sa vanda baclavale la granita.Niste libidinosi, niste nesimtiti.
  • Observator Media@ Observator Media@
    Pai se vede pe fata astuia care este in poza cat este de libidinos dar nu-i asta problema.
  • cris cris
    acesta este realitatea, nu cred ca e un limbaj vulgar, e limbajul zilei de azi.
    cei de la CNA ar mai trebui sa-si schimbe optica.

Trimite un comentariu

sus