Skip to main content

Licenţele Radio Guerrilla s-ar putea întoarce la Realitatea. Tribunalul a suspendat decizia CNA

 

Mihai Dobrovolschi, Liviu Mihaiu, Mihaela Hamza, avocat Realitatea şi Mura Frânculescu
Mihai Dobrovolschi, Liviu Mihaiu, Mihaela Hamza, avocat Realitatea şi Mura Frânculescu

Publicitate

Tribunalul Bucureşti a decis pe 10 octombrie să suspende decizia CNA de a retrage cele 24 de frecvenţe ale Radio Guerrilla, până la rezolvarea dosarului de fond. Decizia putea fi atacată de CNA în cinci zile de la pronunţarea deciziei, însă instituţia nu a făcut recurs.

Contactaţi de paginademedia.ro, reprezentaţii Realitatea au declarat că societatea a cerut la CNA un punct de vedere legat de paşii ce vor urma. Până la ora publicării, Laura Georgescu, preşedintele CNA, nu a putut fi contactat.

CNA a stabilit pentru 18 noiembrie data concursului pentru 71 de frecvenţe radio, printre care şi cele ale Radio Guerrilla, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Realitatea Media a rămas fără cele 24 de licenţe în luna septembrie, când CNA a decis retragerea lor deoarece Realitatea Media a încercat să le scoată la licitaţie, lucru nepermis de lege.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Moncea Moncea
    Tipul acela de masa ,ultimul, nu Dobro,partea opusa , cu plete , cine e?
  • alin alin
    "Iubesc CNA-ul". E in in mocirla pana la gat.Unde esti tu, Ralule? Nu ai fost perfect, dar macar ai inteles despre ce e vorba. Laura s-a ascuns.
  • gicu gicu
    ups.. mihaiu.. suna repede la pontaur
  • Reporter Reporter
    Decizia a fost suspendata de celebra judecatoare Mariana Moncea, cunoscuta pentru deciziile mereu si mereu favorabile pe care i le ofera lui Cozmin Gusa. Suspendarea nu poate actiona insa la infinit, mai ales ca manaria a fost clara ca lumina zilei!

Trimite un comentariu

sus