Skip to main content

Licenţele Radio Guerrilla, scoase la concurs în noiembrie, odată cu alte 48 de frecvenţe

 

Radio shutterstock

Publicitate

Mai multe frecvenţe radio, printre care şi cele 23 ale Radio Guerrilla, vor fi scoase la concurs începând din 18 noiembrie, potrivit unei decizii a Consiliului Naţional al Audiovizualului. Data limită de depunere a dosarelor pentru concurs este de 15 noiembrie.

Consiliul scoate la concurs un total de 71 de frecvenţe ce vor fi împărţite în două calupuri: generaliste şi tematice.

Cele 23 de licenţe Radio Guerrilla au fost retrase pe 19 septembrie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Motivul? Membrii CNA au considerat că Realitatea Media vrea să le vândă, fapt interzis de lege. CNA a reclamat şi faptul că Realitatea Media a semnat, în august, un contract de dare în exploatare a licenţelor Radio Guerrilla către firma Expresiv (care are Gold FM), fără ca instituţia să fie înştiiţată.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • villy villy
    Si in ce orase s-au mai scos frecvente radio ?
  • dia dia
    Nu ai citit pe nicaieri??..cum asa.. de ti-a scapat? tu care le stii pe toate....!!! pe site-ul cna e un comunicat...citeste acolo...
  • geo geo
    Poate nu stiati...CNA a fost făcut, recent, o propunere de sancţionare a PRO TV cu amendă în cuantum de 10.000 de lei, pentru încălcarea unor prevederi referitoare la protecţia minorilor in emisiunea 4 nunti - pseudofarsa homosexualilor - dar aceasta nu a întrunit numărul legal de voturi pentru a fi aprobată...asta ptr ca nu am citit pe nicaieri...
  • gicu gicu
    Ce sens mai are "concursul" asta.. cand toata lumea stie ca treburile au fost aranjate dinainte de retragerea licentelor - de fapt chiar deaia au fost retrase. Liviu Mihaiu si Dobrovosky isi primesc rasplata de lingai uselisti. Simplu.

Trimite un comentariu

sus