Skip to main content

Mihai Bendeac, exclus din juriul România dansează

 

romania danseaza

Publicitate

Realizatorul TV, Mihai Bendeac, nu va mai face parte din juriul România Dansează, talent show cu dansatori de pe Antena 1. „Antena 1 l-a exclus pe Mihai Bendeac din juriul România dansează, show care urmează să fie difuzat în primăvara anului 2014, unde ar fi trebuit să îndeplinească rolul de jurat alături de CRBL şi Monica Petrică”, se arată într-un comunicat al Antenei 1, citat de ziarul ring.

Informaţia despre despărţirea de România dansează a fost comentată şi de Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook. „Pentru că nu mai fac parte nici din juriul "România Dansează", îmi iau la revedere de la acest format pe care l-am iubit enorm”, a scris vedeta.

El a mai precizat în aceeaşi postare că „Foarte curând, situaţia se va lămuri şi am să vă pot comunica ce urmează să se întâmple sau ce s-a întâmplat în ultimele zile. Sper să se ajungă la o decizie înţeleaptă, măcar pentru că telespectatorii nu merită un scandal mediatic care să escaladeze mai mult decât până în acest moment.”

Reamintim că Mihai Bendeac a afirmat, într-o postare pe Facebook, că i s-a interzis invitarea lui Radu Banciu, în emisiunea iComedy. Totodată, Bendeac a menţionat că i-a fost interzisă o parodie "Mircea Badea vs. Radu Banciu" (detalii AICI) şi că i s-a dat o listă cu personalităţi ale căror nume nu trebuie pronunţate pe post, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Ulterior, Antena 1 s-a delimitat de afirmaţiile lui Bendeac.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Head of Head of production of entertainment Head of Head of production of entertainment
    A facut Pro show cu bucatari? A facut si Antena. A facut Pro cu talente? A facut si Antena. A bagat Pro emisiune cu dans? A facut si Antena.... L-a dat afara Pro pe Wilmark ? Ce-a zis Antena...”frate sa dam si noi afara un micutz” Si l-au executat pe Bendeac!
  • Gabi Gabi
    Parca vezi ca intra Willmark acum in juriu':)).
  • Sorinel_D Sorinel_D
    Ce bine imi pare ca nu mai face parte din juriul emisiunii "Romania danseaza". Chiar nu vedeam rostul acestui "actor" in aceasta emisiune.

Trimite un comentariu

sus