Skip to main content

Miss fata de la ţară ajunge şi în Canada. M-a făcut mama artist merge în Rusia şi în Ucraina

 
miss fata de la tara
miss fata de la tara

Sursa foto: EVZ
Sursa foto: EVZ

Publicitate

FORMATE DE EXPORT. Formatul Miss Country Girl a fost recent achiziţionat de o firmă de producţie pentru piaţa de divertisment din Canada, potrivit The Hollywood Reporter.

Formatul a fost cumpărat de Bristow Global Media, o firmă de producţie lansată recent de Julie Bristow, fost director de programe la televiziunea publică din Canada, CBC.

Formatul Miss Country Girl, realizat de Media Factory şi difuzat de Prima TV, a fost achiziţionat de-a lungul timpului pentru alte 11 teritorii, printre care Thailanda, Australia şi Ucraina.

M-a făcut mama artist în Ucraina şi Rusia

Şi emisiunea M-a făcut mama artist se bucură de succes la nivel internaţional. Formatul, difuzat acum câţiva ani tot de Prima TV, a fost achiziţionat pentru Rusia şi Ucraina, în cadrul târgului de media de la Cannes, MIPCOM, a declarat Marius Toader, director de creaţie la Media Factory, pentru paginademedia.ro. Acesta a mai adăugat că şi emisiunea După faptă şi răsplată a fost bine primit de producători.

Tot anul acesta formatul M-a făcut mama artist a fost cumpărat de Scooter Braun, managerul mai multor vedete americane printre care şi Justin Bieber, alături de casa de producţie Marble Media.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus