Skip to main content

PREMIERELE DE MIERCURI. Tanti Florica de pe Pro TV, la bătaie cu Totul e permis, de pe Antena 1

 

tanti florica

Publicitate

Pro TV şi Antena 1 dau startul mâine, emisiunilor care vor ţine serile de miercuri. Pro TV va difuza începând de mâine, de la 21.30, cel de-al doilea sezon al sitcomului Tanti Florica, care îl are ca protagonist pe Florin Călinescu.

La Antena 1 va debuta, de la 20.30, show-ul de divertisment Totul e permis, un format internaţional achiziţionat de Intact în vara acestui an.

Emisiunea Antenei 1 e în concurenţă directă cu Cârcotaşii. Cu cine se bate Tanti Florica

Primul episod al serialului cu Florin Călinescu se va bate cu o oră din emisiunea de divertisment Totul e permis (20.30 - 22.30), noul format achiziţionat de Antena 1 în vara acestui an, cu 45 de minute din emisiunea lui Cove de la Kanal D, Jumătatea mea ştie, care începe la ora 20.00 şi se încheie la 22.15, şi ultimele 45 de minute din Cronica Cârcotaşilor (Prima TV), care începe la 20.30.

Despre noua emisiune de la Antena 1

În timpul emisiunii de la Antena 1, actori consacraţi sau nume cunoscute din sport, muzica şi televiziune vor fi supuse unor probe bazate pe teme de actorie, precum mima sau pantomima, cu predispoziţie către joaca. Show-ul va fi prezentat de actorul Alexandru Ion.

În noul sezon, Tanti Florica va oferi sfaturi telespectatorilor la finalul fiecărui episod

"Trecută prin viaţă şi doldora de înţelepciune, Tanti Florica îşi va croi din nou drum spre inimile telespectatorilor, de această dată şi prin intermediul unor sfaturi preţioase, oferite la finalul fiecărui episod", se arată într-un comunicat al Pro TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus