Skip to main content

PRESA DE AZI. Emil Boc revine pe prima pagină

 

presa de azi 28 oct 2013După o lungă absenţă din atenţia presei scrise, Emil Boc, fostul premier al României, revine pe prima pagină, fiind deschiderea ziarului Evenimentul zilei.

Publicitate

Fostul premier este subiectul unui interviu, în exclusivitate, publicat de Evenimentul zilei sub titlul “Emil Boc desfiinţează politica econimică a Guvernului Ponta”.

“Emil Boc crede că discuţiile despre majorarea cotei unice de impozitare ar reprezenta o crimă pentru mediul de afaceri”, scrie EVZ pe prima pagină.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, primele pagini ale ziarelor de astăzi care conţin subiecte dintre cele mai diverse.

  • Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un alt politician, este vorba de Ministrul român de Externe, Titus Corlăţean, care “ameninţă Canada că Bucureştiul îi va bloca acordul de liber-schimb cu UE dacă nu ridică obligativitatea vizelor pentru români”. “Corlăţean face încă o Gafă: Şantaj la Canada”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.
  • România liberă abordează pe prima pagină subiectul scutului american antirachetă de la Deveselu. “Astăzi are loc ceremonia de inaugurare a lucrărilor de construcţie a bazei militare de la Deveselu, judeţul Olt, care va găzdui rachetele interceptoare din cadrul Sistemului american de Apărare Antirachetă”, scrie România liberă pe prima pagină. Cotidianul editat de Medien Holding titrează pe prima pagină: “De ce este România astăzi în faţa unui moment istoric”.
  • Pro Sport are pe prima pagină un articol despre Alexandru Maxim, fotbalistul transferat în iarnă de la Pandurii Tg. Jiu la VfB Stuttgart, în schimbul a 1,5 milioane de euro. “Produs de lux”, titrează ProSport pe prima pagină în ideea de a sublinia valoarea mijlocaşului de 23 de ani. “Stuttgart i-a stabilit o clauză de reziliere lui Maxim: 10-12 milioane de euro, în funcţie de clubul ofertant.
  • Gazeta Sportului îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre victoria Stelei împotriva echipei FC Braşov, care a avut loc ieri. “Liga 1 e a campionilor!”, este titlul de pe prima pagină din GSP. Ziarul de sport mai scrie că “Roş-albaştrii s-au impus sub Tîmpa, acolo unde pierduseră ultima oară în prima divizie, acum 11 luni”.
  • Libertatea, ziar editat de Ringier, scrie pe prima pagină despre succesul unei campanii umanitare care a reuşit să-l ajute pe un băieţel de 8 ani să revină la şcoală, copilul fiind obligat să-şi câştige existenţa strângând PET-uri din gunoaie. “Am reuşit să schimbăm un destin”, titrează Libertatea pe prima pagină. Pe prima pagină a tabloidului mai stă scris declaraţia copilului: “Acum pot să mă joc şi eu. Vă mulţumesc!”

Atăzi, tabloidul editat de Ringier, se vinde cu al doilea volum din colecţia “Şcoala de bucătari MasterChef”, un curs de gătit apărut la editura Litera. Pentru a promova această colecţie, Libertatea şi-a dublat prima pagină. Astfel, pe coperta tabloidului apare titlul: “Vrei să devii noul MasterChef al României?”.

  • Click! abordează pe prima pagină un subiect specific: “Mantea s-a despărţit de Bădălău după două luni”.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ovidiu ovidiu
    respect pentru domnul Boc ,un om foarte corect!!!!!!
  • profesor profesor
    Mult respect pt domnul Boc!!!

Trimite un comentariu

sus