Skip to main content

Şefa CNA: Am primit telefoane de ameninţare după amendarea DDTV

 

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, a declarat la Comisia de Cultură a Parlamentului, în urmă cu puţin timp, că a primit telefoane de ameninţare în urma amendării postului DDTV, potrivit unui corespondent B1TV.

Şefa CNA este audiată, în aceste momente, la Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, în legătură cu situaţia postului DDTV, care ieri a fost amendat cu 100.000 de lei pentru că a preluat OTV fără a anunţa Consiliul de modificarea de licenţă.

Laura Georgescu a mai spus la Parlament că, în ultimele zile, s-au făcut presiuni media asupra instituţiei pe care o conduce, ca urmare a sancţionării postului DDTV.

Aceasta a mai spus că în presă s-au făcut acuzaţii grave care vizează mandatul său de preşedinte al CNA, după cum a relatat corespondentul B1 TV de la Parlament.

"Timp de zece zile, asupra mea au fost făcute presiuni sub tot felul de forme", a spus Laura Georgescu, preşedintele CNA.

Şefa CNA, acuzată că minte

Laura Georgescu a fost acuzata că minte de Preşedintele Comisiei de cultură, Gigel Ştirbu (PNL), după cum a relatat B1TV. Cum s-a ajuns la această acuzaţie? Preşedinta CNA a spus, în faţa parlamentarilor, că o parte dintre membrii CNA nu sunt prezenţi la audieri fie din motive de sănătate, fie "sunt pe drum şi urmează să ajungă".

În replică, spre finalul discuţiilor, Gigel Ştirbu i-a spus şefei CNA că minte, pentru că el a luat legătura cu doi dintre membrii CNA (Viorel Vasile Buda şi Radu Călin Cristea - n.r.), iar aceştia i-au spus că şi-ar fi dorit să participe la audieri, dar Laura Georgescu le-ar fi spus că doreşte să vină singură la Comisia de cultură.

PRECIZARE. În şedinţa CNA de ieri, Laura Georgescu i-a invitat public pe toţi membrii CNA să participe la dezbaterea de astăzi de la Comisia de Cultură, după cum a precizat Narcisa Iorga, membru CNA, pentru Paginademedia.ro.

Invitaţia a venit ca urmare a unei solicitări din partea Narcisei Iorga, membru CNA, ca "atunci când sunteţi invitată la Comisii să ne invitaţi şi pe noi (ceilalţi membri ai CNA)" .

La această solicitare, Laura Georgescu a răspuns: "Chiar mâine sunt invitată la Comisia de cultură şi vă rog pe toţi să mă însoţiţi".

La şedinţa Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor, de astăzi, din partea CNA au participat: Laura Georgescu, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Monica Gubernat şi Lorand Turos.

Din declaraţia Laurei Georgescu, de la finalul audierilor:

"De zece zile un om de televiziune nu se poate delimita de calitatea sa de preşedinte de partid (Dan Diaconescu - PPDD - n.r.) şi amestecă aceste lucruri într-un mod extrem de periculos, tocmai ca un pericol la libertatea de exprimare. Aceste lucruri vor fi făcute publice în faţa organelor competente. Ele fac deja obiectul unei plângeri penale, la care sunt obligată să mă apăr şi câtuşi de puţin să dau în spaţiul public dovezile pe care le am", a declarat Laura Georgescu, pentru presă.

Reamintim că, în urmă cu o săptămână, CNA a decis suspendarea temporară a preluării semnalului postului DDTV, pentru că a retransmis postul OTV, televiziunea considerată fără licenţă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

În plus, în cadrul şedinţei din 22 octomrbie, reprezentanţii CNA au votat să ceară ANCOM şi Digital Sky suspendarea temporară a emisiei DDTV până la soluţionarea „elementelor de natură penală".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    doamna daca sunteti atit de dura cu DD de ce nu sunteti si cu acele vuvuzele din antena3 zisa si CLOSETUL VARANULUI? de ce nu urmariti pe pastor, dana grecu, ursu, scalimbul ala de badea si care mai sunt pe acolo cu descrediteaza pe toata lumea si toate institutiile statului care ii sunt obediente varanului? de ce doamna?va spun eu, pentru ca a-ti fost trimisa acolo cu un scop si scopul este; protejarea lui ghita tv de casa a plagiatorului si closetul varanului, tv lui kakarau.

Trimite un comentariu

sus