Skip to main content

Steaua - Poli, aproape două milioane de telespectatori. Meciul a fost peste Te cunosc de undeva

 

steaua-laurentiu-mich
Sursa foto: Mediafax/ Laurenţiu Mich

Publicitate

Meciul dintre Steaua şi Poli a ţinut în faţa ecranelor aproape două milioane de români din întreaga ţară. Partida a condus seara de miercuri la capitolul audienţe, plasându-se peste show-ul Te cunosc de undeva de pe Antena 1.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa posturilor tv pe intersecţia dintre cele mai importante programe ale serii de miercuri.

NAŢIONAL. Partida din Cupa României a avut pe intervalul 20.28 - 21.53, în care s-a intersectat cu show-ul de pe Antena 1, 1,9 milioane de telespectatori din întreaga ţară. Antena 1 s-a poziţionat pe locul al doilea, cu o medie de 1,3 milioane de privitori.

URBAN. Meciul a avut rezultate bune şi pe urban, având puţin peste un milion de telespectatori. Antena 1 a ţinut aproape, având 950.000 de telespectatori de la oraşe. Kanal D, ocupantul locului trei a peste o treime din audienţa Antenei 1.

COMERCIAL. Aproximativ 630.000 de persoane cu vârste între 18 şi 49 de ani au urmărit partida dintre Steaua şi Poli. Antena 1, şi aici pe locul al doilea, a fost urmărită de 407.000 de telespectatori.

Audienţa posturilor TV pe intersecţia dintre meciul Steaua - Poli şi emisiunea Te cunosc de undeva, la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg% Share
Pro TV 1.893.000 9,9 18,4
Antena 1 1.348.000 7,1 13,1
Kanal D 974.000 5,1 9,5
Prima TV 716.000 3,8 7
Acasa TV 551.000 2,9 5,4

Audienţa posturilor TV pe intersecţia dintre meciul Steaua - Poli şi emisiunea Te cunosc de undeva, la nivel URBAN

NATIONAL Nr persoane Rtg% Share%
Pro TV 1.080.000 10,3 18,7
Antena 1 946.000 9 16,4
Kanal D 383.000 3,7 6,6
Prima TV 377.000 3,6 6,5
Acasa TV 268.000 2,6 4,6

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andi andi
    trecand peste greseala ce tine de limba romana... nu te pot intelege... ce ai tu de castigat daca un post se impune in fata altuia? Aii idee cate milioane de euro fac posturile astea? Tu cate faci? Exact... in timp ce ei fac bani... tu ce faci?
  • cristi cristi
    O data sunt și ei pe primul loc, știți și voi vorba aia și cate un câine orb mai găsește cate un os.
  • Termopane Ploiesti Termopane Ploiesti
    Mi se pare normal sa fie inaintea emisiunii " te cunosc de undeva" pentru ca sunt mai multi stelisti decat celor carora le plac emisiunile de 2 lei...
  • alex alex
    Am vazut ce bine se pozitiona pe primul loc in ultima luna si jumatate
  • alex alex
    Este in Cupa Romaniei nu in campionat . Pro tv nu mai are liga 1 de aproape 10 ani
  • PETRUS PETRUS
    Sa nu exageram cu aceste audiente. Stiu ca sunt foarte multi microbisti, dar sunt si persoane care prefera emisiuni de divertisment. Emisiunea Te Cunosc De Undeva este o emisiune care este extrem de vizionata si se pozitioneaza intoodeauna pe primul loc in preferintele telespectatorilor.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    @Andi, protv a fost lider absolut pe targetul 18 49 urban, targetul protv.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Sambata 28 septembrie, cand antena 1 a difuzat meciul steaua poli Timisoara, audientele au fost la jumatate. http://www.paginademedia.ro/2013/09/vocea-romaniei-debut-cu-peste-doua-milioane-de-romani-pe-minut-dublu-fata-de-locul-doi-audientele-emisiunii/
  • Florin Florin
    @ Andi : Antenele nu prea au reusesc sa se impuna pe publicul comercial in fata Protv.
  • geo geo
    Era logic ca acesta va fi clasamentul...cu toate ca audienta Protv nu este una de speriat...Daca Antena 1 transmitea meciul si avea audienta asta circotasii ar fi zis ca Protv ar fi scos un scor mai mare. Eu cred ca pozitionarea, de multe ori, a Antenei 1 pe locul 3 este cauzata si de iesirea acesteia de pe DTHul celor de la RCSD@RDS.
  • andi andi
    ceea ce nu multa lume stie este ca aceste cifre n-au asa o mare relevanta... eu fac marketing si daca este sa discutam strict financiar ceea ce conteaza e targetul(publicul tinta ales de ei). De ex. Antenele merg pe publicul comercial daca nu ma insel.... de aici vin banii din publicitate pentru ei... cu alte cuvinte pentru ei nationalul/ urbanul nu conteaza. Asta-i doar un aspect... mai sunt reclamele alea cu P, care apar neanuntate si sunt scurte sau cele care micsoreaza ecranul... astea de cele mai multe ori sunt mai scumpe decat cele traditionale... all in all eu zic sa nu va mai certati pe viitor care e mai tare dintre televiziuni, pentru ca ei toti fac munti de bani, in timp ce voi va pierdeti timpul, neuronii si nu castigati nimic...
  • kevall kevall
    microbistii stiu ca se uita la meci dar nu cred ca au fost chiar asa de multe persoane care s-au uitat la meci mai ales ca este din campionat intern si nu are o miza chiar asa de mare.cred ca sunt putin exaqgerate aceste statistici.

Trimite un comentariu

sus