Skip to main content

Tolontan salută ironic oprirea emisiei GSP când se vorbea despre Reghecampf. Antrenorul Stelei, „o valoare culturală”

 

tolontan

Publicitate

Cătălin Tolontan, redactor-şef la Gazeta Sporturilor, a reacţionat pe blogul său după ce emisiunea lui Gabi Safta a fost întreruptă brusc chiar înainte să fie făcute nişte dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei.

Reprezentanţii GSP TV au spus că a fost vorba despre „probleme tehnice”, Tolontan şi redacţia GSP spun că nu este chiar aşa.

„Salut intrarea antrenorului stelist, alături de Alexandru Arşinel şi de Patriarhul Daniel, pe lista "valorilor şi simbolurilor culturale şi spirituale ale României", aşa cum este ea definită de către Antena Group!", a scris Tolontan, pe blogul său. Este o aluzie la argumentele invocate de Antena Group, venite ca un răspuns la acuzaţiile de cenzură ale lui Mihai Bendeac (detalii AICI).

„Emisiunea lui Gabi Safta este produsă şi difuzată pe Radio gsp şi preluată pe GspTV. Între cele două instituţii e doar o legătură de nume. După cum merge treaba, mai degrabă o coincidenţă de nume!”, a mai spus Cătălin Tolontan pe blogul său.

Jurnalistul a mai povestit pe blogul său despre jurnalista Alexandra Tănăsescu, de la Pro TV, care a fost agresată de Mihai Stoica şi de bodyguarzii stelistului în Macedonia. Ea a fost mutată din departamentul Sport.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu de la 2 gogu de la 2
    samireee, esti in fileu!!! indiferent de dezvaluiri, conducerea nu poate cenzura o emisiune... cam despre asta e vorba. ... scuze acuma vad ca nu ai cum sa intelegi romana, ca tu ai un nume cu xy, cred ca si freza, la fel...
  • Tabloidus Tabloidus
    Sa fac un tablou, prost da' real: presa din Ro in acest moment este o trestie. Bugetele care ajung in cheltuielile presei sunt un vant. Cu cat mai puternic este vantul, cu atat mai mult se apleaca trestia.
    Si tolo.ro e tot trestie, zic, dar macar face zgomot cand bate vantul.
  • vasilika vasilika
    Reghe e supraestimat...
  • PETRUS PETRUS
    Nu inteleg ce atata agitatie pentru un individ necunoscut precum Laurentiu Reghecampf.
  • iulian28 iulian28
    Taiati in carne vie,nu va mai fie frica ca va ridica acreditarea.Steaua este pe duca.In Romania se dau mari ca se lupta cu echipe mici precum Navodari ,Chiajna sau Viitorul...dar in Europa ca performante sunt ZERO.E o echipa umflata de presa care profita la maxim de suporteri iar respectul e zero.Uitati-va ce preturi de milioane au la bilete.O mizerie
  • CosmiX CosmiX
    asa fratilor....agitati-va, co doar este vorba despre o mare personalitate din romania :))) cine-i reghe asta de se face atata tam-tam pe numele lui: un antrenor care se joaca de-a fotbalu' pe la steaua...
  • Jix Jix
    Laurențiu Reghecampf nu este o persoana asa importanta, asa ca nu vad de ce se tot agita lumea.
  • IQ IQ
    Plecati acasa daca nu aveti curajul de a va ridica in picioare !!!!
  • frca frca
    steaua asta e o caricatura. dar una terorista
  • OBSERVATOR MEDIA@AntenaGrup OBSERVATOR MEDIA@AntenaGrup
    RegheMainKampf este omul grupului astuia de presa.Emisiunea platita de pe Euforia(parte a grupului)spune tot.Astia(conducerea ciocolatie a grupului)nu mai vad nimic.Sunt orbiti de banii lui.Pe de alta parte, intr-un loc ca ala,unde nu exista o deontologie a procesului de productie-emisie, unde nu exista FISA DE POST pentru angajati(multe posturi nu au asa ceva,oficial), unde fiecare VISATOR cu functie cotropeste o redactie cu de-a-sila(vezi Antena 2,unde directorul canalului a fost obligat sa accepte aceasta politica unidirectionala sau sa plece si a preferat varianta 2-FELICITARI Mirela Albu!),acolo unde multi sefi de departamente sunt numiti pe criteriul incuscririi politice sau de alt fel pe care nu vreau sa-l numesc) sau pe criteriul"te fac mare si tu transmiti ce-ti spun eu", nu te poti astepta la profesionalism.GSP este pe duca, dupa opinia mea si acest amanunt deloc de neglijat grabeste alunecarea in groapa.Nu ca ar fi o pierdere.Oricum astia lucreaza numai cu oameni de imprumut(de la TVR in speta)Dupa cum spuneam mai devreme,e mai bine asa pentru sefii postului caci cu colaboratori grijile si obligatiile sunt mai mici.As avea multe de spus dar inchei cu o alta mizerie si anume ca acesti colaboratori sunt mereu drblati de contabila GSP care se face ca uita multe meciuri sau actiuni ale acestora doar ca sa nu-i plateasca.Eu am patit-o de cateva ori si a trebuit sa dau cu pumnul in birou ca sa se rezolve si sa-mi recapat dreptulbanesc.Astia din acest grup nu respecta multe dintre aceste drepturi.Duca-se cu Reghe cu tot!
  • Alexys Alexys
    Pana la urma se pierde esentialul. Domnule Tolontan care erau dezvaluirile lui Peste Prajit??? O tot dati pe cenzura, va victimizati si nu stim pentru ce. De ce nu ne dezvaluiti si noua despre ce s-a vorbit la Radio GSP???
    Doar asa sa o ardem victime… e plina tara.
  • Jurevycius Jurevycius
    hai ba ce dracu, presa din Romania este alcatuita din lasi si fricosi, se intrerup emisiuni ca s a suparat steaua, schimbam prezentatori ca s a suparat steaua, o rusine, va este frica ca va ridica acreditarea de la steaua si nu mai aveti pe cine sa pupati in c... , doamneeee ce fricosi si lasi, sigur sunt cumparati
  • Stefan Stefan
    Vai si amar
  • Daniel Daniel
    Ce a ajuns si presa asta romaneasca... sa ingenuncheze in fata unui cioban da mai rau sa ingenuncheze in fata unui huligan.
  • Alex is Alex is
    reghecampf este o mizerie! FORTZA IASI! Fortza RAPID!

Trimite un comentariu

sus