Skip to main content

Site-ul tvr.ro se schimbă. Obiectivul: "promovarea conţinutului produs de TVR în mediul online"

 

site nou tvr.roSite-ul Televiziunii Române, tvr.ro, se transformă începând de astăzi dintr-un site de organizaţie "într-o colecţie de site-uri care pun în valoare toate canalele TVR, inclusiv pe cele teritoriale, aducând în prim plan programele şi prezentatorii TVR".

Publicitate

Noua variantă a tvr.ro a fost realizată de Publyo, agenţie de digital deţinută de Dragoş Stanca.

Claudiu Săftoiu, Preşedintele Director General al TVR:

„Obiectivul imediat pe care ni-l propunem cu această schimbare este să acordăm o atenţie mult mai mare promovării conţinutului produs de TVR în mediul online. În plus, pentru prima dată, studiourile teritoriale ale TVR au parte de suport virtual consistent.”

În noua sa variantă, tvr.ro înglobează site-urile tuturor canalelor Televiziunii Române: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional, TVR HD, TVR News şi posturile teritoriale ( Timişoara, Cluj, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş), dar şi TVR +, portalul video al televiziunii publice.

Obiectivele acestei schimbări

"Pe lângă o promovare amplă a conţinutului programelor TVR, scopul re-modelării tvr.ro este acela de a interconecta site-urile TVR şi portalul virtual TVR+ cu platformele social media (paginile Facebook şi canalele YouTube ale Televiziunii Române), pentru a crea comunităţi virtuale active", se arată într-un comunicat al TVR.

Reprezentanţii TVR promit că "ultimele noutăţi despre emisiunile şi prezentatorii TVR vor fi actualizate mult mai rapid, iar materiale care nu au fost făcute publice pe TV vor putea fi văzute online".

„Componentele de funcţionalitate, actualitate şi exclusivitate ale site-ului tvr.ro sunt importante în noua formulă şi susţin demersul nostru de generare de conţinut exclusiv online”, spune Dorian Stoica, Coordonatorul Serviciului Conţinut Digital.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Baba Safteaua Baba Safteaua
    Si sa mai verifice si prezentatorii care apar pe site!!! E bine ca au bagat cateva no name uri, dar, cert e ca au cea mai slaba echipa de PR din istorieeeeee....cum sa pui acolo nume cre nu apar pe sticla TVR ului si sa omiti din prezentatorii si moderatorii din prime time. Rusinica, rusinicaaaa
  • Seba Seba
    Stimata redactie, poate va dau o idee de articol.
    Observ ca apare peste tot in promovare Dosar Romania, cea mai buna emisiune de reportaj. Va supun atentiei o problema pe care usor o puteti trece cu vederea. La aceasta emisiune lucreaza 10 jurnalisti grei, care castiga in medie 1500 eur. in mana pe luna. Lucrez in tvr si am acces la informatii financiare, puteti verifica. Unii mai mult, altii mai putin dar cam pe acolo, cu sporuri. Se ocupa cate unul de o emisiune. Intr-un an sunt aprox 30 de saptamani de productie, deci le revin maxim trei emisiuni pe an. Una intr-un sezon, alta (si eventual a doua) in celalalt. Adica in medie, pentru o emisiune sunt remunerati cu 6000 de euro dupa impozitare. De cateva ori mai mult decat Dan Bittman sau Distractis, pusi pe liber pentru ca au avut emisiuni scumpe.. Plus mult timp liber. Putem vorbi de documentare, prospectii, montaj, etc,etc, dar doua, maxim trei emisiuni pe an??? Cert e ca TVR isi plateste mult mai bine angajatii decat Pro TV pt. Romania ,te iubesc, care are jumatate numarul de realizatori si de opt ori audienta. Protejatii doamnei Hossu Longin muncesc din greu pe bani adevarati. Au trecut disponibilizarile dar se pare ca mai e de unde da afara. Nu vi se pare interesant? M-as bucura sa verificati ca sa va convingeti, ar trebui sa fie informatii publice.
    Intelegeti ca imi protejez existenta umila dar sunt situatii cand revolta invinge teama.
  • gicu gicu
    mai face elvis o "investitie" ... prietenii stiu.. :)
  • Horea Horea
    "Reprezentanții TVR promit că “ultimele noutăţi despre emisiunile şi prezentatorii TVR vor fi actualizate mult mai rapid, iar ...."

    Daca e vorba de rapiditate si actualizare, faceti cat mai RAPID cunoscut cand si cum (prin ce fel de concurs ?!) a ajuns - sa zicem deocamdata - Eveline Pauna prezentatoare sau moderatoare la TVR???
    A cui "piloi" mai e si asta?

Trimite un comentariu

sus