Skip to main content

Viorel Dobran trece de la realitatea.net la rtv.net

 

viorel-dobran_redactor-sef-adjunct-realitateanet

Viorel Dobran, până acum redactor-şef la realitatea.net, este şeful editorial al site-ului rtv.net. Redacţia site-ului rtv.net a fost înştiinţată astăzi de noua schimbare.

Dobran a fost pentru foarte scurt timp la rtv.net în octombrie 2011, când a avut loc marea ruptură din interiorul Realitatea TV. La momentul respectiv, mare parte din echipa Realitatea Media a emigrat la noua televiziune înfiinţată atunci de Sebastian Ghiţă. La doar o săptămână după acea mutare, Viorel Dobran a revenit la realitatea.net, alături de mai mulţi jurnalişti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Magda Magda
    Ce frumos, Duca Dan!
  • Luke Mana Rece Luke Mana Rece
    Din nefericire, abundenta de greseli de ortografie, litere “mancate”, linkuri gresite si in mare parte subiecte de cancan jenante se regaseste si la stirileprotv.ro, rtv.net si gandul.info (mai putin greseli de ortografie). Din pacate asta e piata de internet din Romania. Se merge pe principiul ca prostii "dau click click click ca vitele". Asta e ideea. Nimeni nu doreste sa aduca oameni de calitate pe site-uri si sa produca continut in regula, ci doar sa faca trafic pentru ca agentiile si clientii asta le cer. De aici si titlurile alea mizerabile, inventate sau exagerate...
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    Viorel, regret ca nu mai suntem colegi. Respect maxim pentru dedicatia, modestia si omenia pe care le ai din plin. Succes la noul loc de munca!
  • Viorel Dobran Viorel Dobran
    Sorin este un adevarat profesionist
  • mirona mirona
    Uau. frumos gestul de multumire, uluitor numarul de articole. Bafta multa
  • vlad vlad
    bine ca a scapat de ipocritul de sorin kosz
  • zico zico
    o alegere inteleapta . Felictari pt tot ce a facut . mult succes la RTV !!!!
  • Elefterie V Elefterie V
    Exista (sau a existat) un redactor sef la realitatea.net? Greu de crezut, avand in vedere ce articole se pun pe site. Inca de la prima vedere se observa o abundenta de greseli de ortografie, litere "mancate", linkuri gresite si in mare parte subiecte de cancan jenante, dar cu titluri otv-iste facute sa atraga toti prostii. De la o televiziune care se vrea serioasa lumea se astepta la un site pe masura, nu la o clona libertatea.ro. Asa ca probabil se va integra perfect la rtv.net, avand in vedere ca cei de acolo cu asta se ocupa.
  • nicoleta nicoleta
    RTV s-a "procopsit" cu un jurnalist foarte bun si serios. Multi si l-ar dori in redactie.
  • Dan Duca Dan Duca
    Echipa Realitatea.net ii multumeste public lui Viorel Dobran pentru cele 22.519 articole postate in ultimii patru ani pe site-ul Realitatea.net si ii ureaza mult succes pe mai departe.
  • anonimm anonimm
    Nu mai folositi acronimul RTV! Este marca a realitatii tv... nu a romaniei tv! nu mai ii promovati in acest fel!

Trimite un comentariu

sus