Skip to main content

Vocea României, cea mai vizonată ediţie de până acum. Spectacolul de pe TVR 1 nu a prins nici top cinci, cu audienţe de până la zece ori mai mici

 
juriu vocea romaniei
juriu vocea romaniei

juriu vocea romaniei

Publicitate

AUDIENŢE. Vocea României (Pro TV) a înregistrat aseară, cea mai mare audienţă la nivel naţional din toate ediţiile de până acum. În schimb, spectacolul grandios de pe TVR 1, cu transmisiuni în direct din toată lumea, a fost mult în urmă.

La oraşe, înfrângerea TVR a fost umilitoare: show-ul de pe TVR 1 a fost pe intervalul Vocii tocmai pe locul 10, fiind depăşit şi de Sport.ro. Diferenţa de audienţă a fost zdrobitoare: ratingul TVR – România fără frontiere a fost de peste zece ori mai mic decât Vocea de pe Pro TV!

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de aseară, când Vocea României a fost la concurenţă cu Te cunosc de undeva (Antena 1), Iffet (Kanal D) şi TVR – România fără frontiere (spectacol de lansare a noii grille de toamnă.

Audienţele, în continuare:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, Vocea României a fost urmărită de 2,24 milioane de români în fiecare minut. A urmat, în top, Antena 1 (1,2 milioane) şi Kanal D (puţin peste un milion).

Cu transmisiuni din toată lumea (Corina Dănilă a mers la Las Vegas pentru un direct de pe un teren de fobal) TVR 1 abia s-a văzut aseară: locul şase, cu 325.000 de persoane pe minut. Au fost peste TVR posturile Naţional şi România TV

URBAN. La Vocea României s-au uitat, în fiecare minut, 1,25 milioane de orăşeni pe minut. Locurile doi-trei au fost, ca şi la nivel naţional ale posturilor Antena 1 şi Kanal D.

Desfăşurarea de forţe a TVR a fost umilită de celelalte posturi la oraşe. Pe intervalul Vocii, postul public a avut o audienţă de peste zece ori mai mică decât a Pro TV: doar 117.000 de români pe minut, locul 10 în clasament. Şi sport.ro a fost peste TVR 1 la oraşe!

COMERCIAL. Emisiunea de pe Pro TV a avut, în fiecare minut, 819.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani (14,7 rating). Pe intervalul emisiunii, locul următor a fost al Antenei 1, cu 336.000 (6 rating). Postul public TVR 1 nu a prins nici primele zece locuri în clasamentul comercial!

Audienţa posturilor TV pe intervalul emisiunii Vocea României, sâmbătă, 5 octombrie, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg (%) Share (%)
Pro TV 2.242.000 11.8 21.6
Antena 1 1.200.000 6.3 11.6
Kanal D 1.069.000 5.6 10.3
National TV 795.000 4.2 7.7
Romania TV 371.000 2.0 3.6
TVR 1 325.000 1.7 3.1
Prima TV 311.000 1.6 3.0
Acasa 301.000 1.6 2.9
Antena 3 266.000 1.4 2.6
Sport.ro 244.000 1.3 2.4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV pe intervalul emisiunii Vocea României, sâmbătă, 5 octombrie, în mediul URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg (%) Share (%)
Pro TV 1.251.000 11.9 22.3
Antena 1 799.000 7.6 14.3
Kanal D 536.000 5.1 9.6
National TV 263.000 2.5 4.7
Antena 3 184.000 1.8 3.3
Romania TV 179.000 1.7 3.2
Prima TV 167.000 1.6 3.0
Sport.ro 156.000 1.5 2.8
Acasa 147.000 1.4 2.6
TVR 1 117.000 1.1 2.1

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mrg mrg
    Vai , cum am rezistat sa ma uit la TVR-ROMANIA CU PROSTIE pana la 23.VOCEA am vazut-o in reluare.Nu am ascultat-o pe EVELIN ca imediat am stins televizorul.
  • un cetățean responsabil un cetățean responsabil
    raspunsul e mai simplu decat crezi: tvr-ul e o scoala de profesionisti, multi migrand spre televiziuni de succes comercial dar e condusa POLITIC, prin numiri defectuoase pe alte criterii decat valoarea profesionala
    depinde ce cauti la tv... personalitati depasite la tvr eu nu prea am vazut in schimb am vazut emisiuni bine realizate precum PROFESIONISTII, NOCTURNE, GARANTAT 100% ORA REGELUI MOSTENIREA CLANDESTINA MEMORIALUL DURERII, OAMENI CA NOI, DE LA A LA INFINIT TEATRU TV filme de arta etc.
    institutiile de cultura nu aduc profit mai ales pe timp de criza dar asta nu inseamna ca nu avem nevoie de ele...
    taxa tv de 4 lei subliniez 4 lei e de 2 ori mai mica decat cea pt HBO care nu produce aproape nimic in romania ci doar cumpara productii straine.
    cine vrea profit la tvr sa se gandeasca: vrem sa se transforme intr-un kanal d + un show pacatos acces direct happy hour si unor ca al lui bendeac? asa sigur va face profit...
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ Alexx

    Acestea au fost cifrele de audiență pentru acest sezon.

    Da, anul trecut, pe intersecția cu King Kong, finala a fost pe locul doi, la nivel urban. La nivel național, a fost pe prima poziție. Asta nu înseamnă că trebuie să punem sub semnul întrebării datele de audiență.

    Materialul de la finală: http://www.paginademedia.ro/2012/12/aproape-doua-milioane-de-romani-pe-finala-vocea-romaniei-racnetul-lui-king-kong-a-acoperit-vocea-pe-intersectia-cu-filmul/
  • Alexx Alexx
    Mega-vrajeala! Anul trecut, finala Vocii romaniei (atentie, FINALA) a luat bataie de la filmul de pe Antena 1 (Cred ca era King Kong), iar acum chipurile a reusit sa bata intai meciul Stelei cu Poli, si apoi "Te cunosc de undeva"! Haida de! Sa i-o spuneti lu' Mutu care joaca la Ajaccio (daca mai joaca)
  • mile mile
    tvr nu trebuie sa faca programe pt prostime ,
  • Expertul, Expertul,
    Vocea romaniei a spulberat jeg antena1, pe comercial! Vocea romaniei a obtinut 14,7 rating cu 31,1% share, in timp ce te cunosc de undeva, a a obtinut 6 rating.
  • Doina Doina
    Cu anemicul de Saftoiu si cujavretele de Zgabercea(care este absolvent al scolii de manglit Mazare-Nicusor Constantinescu)si cu slugile obediente si mediocrede la TVR,ce ati fi vrut sa iasa?Astia cheltuie vagoane de bani (din care fura procente importante )ca sa construiasca formate tv obosite si penibile.Dupa ce rezolvam subiecte grave ca
    RosiaMontana,ar trebui sa le facem un miting devreo 2luni in fata la TVR sa le fie rusine sa mai vina la serviciu.
  • Horea Horea
    @gogu

    Acestea ne sunt "vedetele"!
    Aceasta (Evelin) e una din PILELE aparute in TVR, dupa cele sase sute si ceva de persoane sacrificate.
  • Horea Horea
    @ "Un cetatean"

    Nu cerceta aceste legi (manevre), ca esti ....
  • 2 2
    sac
  • gogu gogu
    Nu stiu cum am rezistat sa ma uit aseara 10 minute la porcaria aia.
    A intrat in direct din Chisinau o duduie, Evelin cred ca se intituleaza, si incepe sa zica: Trebuie sa punem umar de la umar pentru nu stiu ce...
    Apoi: avem o panorama de ansamblu a Chisinaului.

    Oare nu a invatat-o nimeni ca e mana de la mana si ca panorama e implicit de ansamblu??!!! Vai de noi daca asa va a(rata) noua grila la TVR.
  • Un cetatean Un cetatean
    Domnilor, dar chiar nu exista o solutie la sifonarea asta a banilor publici prin TVR? Daca are datorie de peste 150 milioane de euro (!) inseamna ca ceva nu functioneaza, ceva e putred de mult. Eu, cetatean, nu sunt de acord sa mai platesc din banii munciti de mine pentru a suporta spectacole jenante, ”personalitati” depasite si management nul la TVR. Eu, dar si tu, cititorule, si tu Petrisor Obae si tu, cetateanule, orinde ai fi in Romania, cu ce suntem de vina de trebuie sa suportam prin taxa toate capusele astea incompetente?...Ce trebuie facut ca sa fie inchisa institutia aia nerentabila, care se conduce cu reguli fara legatura cu evolutia mass-media a ultimilor 25 de ani? Imi poate raspunde cineva?...
  • Dan Dan
    Practic i- zdrobit pe hahalerele anteniste. Acum s-a vazut valoarea rahatului de show.. Te cunonoc de nicaieri. Felicitari Protv. Sa- i zdrobiti in continuare pe neprofesionistii si pe ratatii aia !!!
  • eu eu
    pe national RTV peste Antena 3
  • telespectator telespectator
    Bravo, TVR! Tine-o tot asa...sa vedem cine mai plateste abonamentul.Kitsch general si penibil cit cuprinde.

Trimite un comentariu

sus