Skip to main content

Wilmark, după ce a fost dat afară de la Dansez: Am participat la Roata norocului ca invitat, nu am semnat nimic cu Kanal D

 

Sursa foto: Click!
Sursa foto: Click!

Publicitate

Wilmark a fost anunţat vineri, cu doar câteva ore înainte de începerea emisiunii „Dansez pentru tine", că este dat afară. Motivul? A participat, ca invitat, în emisiunea lui Liviu Vârciu de la Kanal D, Roata norocului, scrie Click!.

„Am participat în acea emisiune ca simplu invitat, nu am semnat niciun contract cu cei de la Kanal D să mă angajez la ei. Nu credeam că se va ajunge aici. Îmi pare rău că, după atâţia ani, am fost nevoit să părăsesc echipa de la Dansez, ţineam foarte mult la toţi de acolo", a declarat Wilmark pentru Click!.

Fostul jurat a fost invitat în emisiunea de la Kanal D pentru un caz umanitar, el învârtind roata pentru a ajuta o fetiţă de 7 ani, cu grave probleme de sănătate şi cu o situaţie materială precară.

Emisiunea a fost înregistrată şi difuzată vineri la ora 18.00, cu doar două ore şi jumătate înainte de a începe „Dansez pentru tine", mai scrie Click!.

Potrivit tabloidului, reprezentanţii postului din Pache Protopopescu au aflat de participarea lui Wilmark dintr-un promo al emisiunii, difuzat pe post.

„Nu am aflat de la el, ci din alte surse. A fost o surpriză să-l vedem pe alt post TV. Corect ar fi fost să ne anunţe. Oricum, el, în acest fel, şi-a încălcat contractul şi ştia acest lucru. Practic, a fost o decizie asumată", au declarat surse din Pro TV, pentru Click!.

Vineri seară, la debutul celui de-al 14-le sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre, i-a luat locul lui Wilmark şi va urma să jurizeze cel puţin în acest sezon, alături de Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea şi Edi Stancu.

Potrivit unei poziţii oficiale a postului ProTV, motivul excluderii lui Wilmark din jurdiul Dansez pentru tine a fost faptul că acesta “are cotracte semnate cu alte televiziuni“.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Om Om
    VREAU SA V-AUD CUM SARITI IN SUS CA PRO-UL ISI ABUZEAZA ANGAJATII!!! DICTATURA!!! CENZURA!!! sa va vad cum comentati aceasta stire ... daca ati cunoaste fenomenul, cred ca v-ati da seama ca fiecare trust media( pe care il favorizati, admirati sau nu) are contracte semnate si agreate de ambele parti... cu drepturi si obligatii de ambele parti...priviti, analizati, informati-va si apoi trageti concluziile ;)
  • cristina cristina
    Sa lamurim un lucru. Cei de la protv impun in contracte astfel de lucruri . Se poate participa la o emisiune a unui post concurent doar cu acordul conducerii pro . totate vedetele pro au aceasta clauza .
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Exact asta ma gandeam si eu. Cu Oreste si Bendeac rajghirati pe altarul luptei impotriva cenzurii din mintile lor agitate, ce-ar fi sa iasa si micutul Will sa ne spuna in pasi de salsa cat de impietat a fost el de protevei?
    Dar nu, asta cu emiterea de ultimatumuri si cu plecatul dintr-o "cloaca pestilentiala" nu ar fi tolerat la Pro, care i-ar face una cu pamantul pe rebelii fara cauza.
  • mad79 mad79
    Pro-ul,niciodata nu a intervenit in politica editoriala si a opiniilor angajatilor sai atata timp,cat acestea erau exprimate sub sigla Pro,Acasa,etc.
    Politica lor e de genul,VEDETELE NOASTRE,NU VOR FACE NICIODATA RATING ALTOR STATII TV!
  • mad79 mad79
    stai nene ca tu incurci borcanele!
    Pro-ul,niciodata nu a intervenit in politica editorial si a opiniilor angajatilor sai atata timp,cat aacestea erau facute sub sigla Pro,Acasa,etc.
    Politica lor e de genul,VEDETELE NOASTRE,NU VOR FACE NICIPDATA RATING ALTOR STATII TV!
  • marius marius
    Sapt asta, Will va fi pe A1 la Totul e permis!
  • geo geo
    Parca acum citeva saptamini am vazut-o pe Luciu la Rota Kanal D...
  • mirceA mirceA
    Hai, unde sunt aia cu libertatea de expresie, jurnalism si altele la fel ?!
    Una e emisiune de diverstisment, alta jurnalismul. Numai Bendeac a tras prea mult pe nas si se crede jurnalist. In capul lui, oricine apare la televizor e automat, jurnalist !
  • adi adi
    Ce animale astia de la Protv!Invitatii la roata norocului participa pentru o cauza nobila!!Toate castigurile sunt donate unora batuti de soarta!!Asa soarta sa aiba ala de la Protv care a facut o asemenea mojicie!!!
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Da, a fost o scapare, in tot articolul este vorba de Vocea Romaniei. Intr-un singur loc aparea Dansez pentru tine. Multumesc pentru observatie, am corectat!
  • 1q 1q
    luciu nu era sub contract cu pro cand a participat la roata. ea a avut cateva intreruperi ,timp in care participat si la emisiunile a1 si kd. cand si-a reinnoit intelegerea cu trutul pro a incetat orice aparitie la concurenta.
  • Mihai Mihai
    Pe Wilmark l am vazut acum ceva vreme si la o emisiunea pe Antena1 cu tipul ala Selesi si concursul de familie . M am mirat atunci stiind politica PRO ,dar am zis ca are voie sa colaboreze intre sezoane . Sa apari la un alt post in ziua premierei sezonului nou Dansez ( daca era inregistrata putea afla data difuzarii si sa conditioneze participarea) nu se face nici daca ai nici daca nu ai contract din respect . Se face doar daca vrei scandal si bani . Mi e greu sa cred ca micutul Will a fost atat de naiv .Sa fim seriosi !
  • In pacatos In pacatos
    Zice bine capatos, cind se ia de ei in emisiune: puscaria pro tv!!
  • Ionuț Ionuț
    Va aduceti aminte când Ștefan Banica JR a fost in emisiunea Sinteza zilei de pe antena 3? Cand ca acest lucru a fost mult mai grav pentru Pro.
  • geo geo
    Parca si Nicoleta Luciu a fost la Rota celor de la Kanal D...si nu a fost atita scandal...dar, da, aveti dreptate, Nicoleta e "vedeta" Pro pe cind Wilmark...au dorit sa scape de el...duduia Elwira cred ca e mai ieftina...

Trimite un comentariu

sus