Skip to main content

Wilmark, după ce a fost dat afară de la Dansez: Am participat la Roata norocului ca invitat, nu am semnat nimic cu Kanal D

 

Sursa foto: Click!
Sursa foto: Click!

Publicitate

Wilmark a fost anunţat vineri, cu doar câteva ore înainte de începerea emisiunii „Dansez pentru tine", că este dat afară. Motivul? A participat, ca invitat, în emisiunea lui Liviu Vârciu de la Kanal D, Roata norocului, scrie Click!.

„Am participat în acea emisiune ca simplu invitat, nu am semnat niciun contract cu cei de la Kanal D să mă angajez la ei. Nu credeam că se va ajunge aici. Îmi pare rău că, după atâţia ani, am fost nevoit să părăsesc echipa de la Dansez, ţineam foarte mult la toţi de acolo", a declarat Wilmark pentru Click!.

Fostul jurat a fost invitat în emisiunea de la Kanal D pentru un caz umanitar, el învârtind roata pentru a ajuta o fetiţă de 7 ani, cu grave probleme de sănătate şi cu o situaţie materială precară.

Emisiunea a fost înregistrată şi difuzată vineri la ora 18.00, cu doar două ore şi jumătate înainte de a începe „Dansez pentru tine", mai scrie Click!.

Potrivit tabloidului, reprezentanţii postului din Pache Protopopescu au aflat de participarea lui Wilmark dintr-un promo al emisiunii, difuzat pe post.

„Nu am aflat de la el, ci din alte surse. A fost o surpriză să-l vedem pe alt post TV. Corect ar fi fost să ne anunţe. Oricum, el, în acest fel, şi-a încălcat contractul şi ştia acest lucru. Practic, a fost o decizie asumată", au declarat surse din Pro TV, pentru Click!.

Vineri seară, la debutul celui de-al 14-le sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre, i-a luat locul lui Wilmark şi va urma să jurizeze cel puţin în acest sezon, alături de Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea şi Edi Stancu.

Potrivit unei poziţii oficiale a postului ProTV, motivul excluderii lui Wilmark din jurdiul Dansez pentru tine a fost faptul că acesta “are cotracte semnate cu alte televiziuni“.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Raul Raul
    ia ghiciti cine o sa ajunga in juriu la Romania danseaza? :))
  • alex_2 alex_2
    cred ca vroiau sa scape de el oricum, la fel ca in cazul Patrichi. faptul ca s-a dus la emisiuna altui post, ca un fraier, a fost exact ce isi doreau.
    deja il vad in locul lui Bendeac la Romania Danseaza.
  • Alexys Alexys
    O sa o arda si asta acum ca ii ingradeste libertatea de exprimare?
  • adi adi
    Ce rusine!!Si prostie in acelasi timp!!Protv ar trebui sa zica merci ca o vedeta a lor este promovata si pe alte canale.
  • mile mile
    ce prosti is cei de la pro tv
  • 1q 1q
    exact ! la pro este un stil inchis, aproape incestuos. cat timp esti cu noi, tot ce faci, tot ce spui, tot ce vezi, trebuie aprobat de noi si facut doar prin noi. nu-i judec, poate ca asa este corect, dar nu pot sa nu observ ipocrizia postacilor si jurnalistilor care se agita cand antena face ceva de genul asta si cum tac toti cand o fac cei de la protv.
    ps de aceea am si spus ca bendeac ,la cat ii place sa faca pe martirul, nu are nicio sansa sa ajunga la protv, NEVER-EVER !
  • qwerty qwerty
    Stilul ProTV încă de la înfiinţare: suntem doar noi, între noi. Niciodată o vedetă ProTV nu trebuie să apară la alt post, şi niciodată vedeta altui post nu are ce să caute în emisiunile noastre. şi nu se mai ofuschează nimeni. Dar când Antena1 nu l-a lăsat pe Banciu să vină în emisiune la Bendeac, a sărit toată lumea cu fundul în sus.
  • Ionuț Ionuț
    Păcat, foarte păcat.... Oricum nu cred cea ce spune pro-ul si pur si simplu a vrut sa scape de el cum a scăpat si de alții.....
    Dar caută Elwira Petre in juriu? Elwira Petre e nevasta lui Mihai Petre si nu este corect sa fie un cuplu in juriu.
    Despre Kanal D si contracte nici nu ar fi vorba... si chiar daca ar fi nu ar fi ceva grav pentru pro fiindcă nu concurează cu kanal D

Trimite un comentariu

sus