Skip to main content

20 Noiembrie. Producătoarea Ruxandra Ion îşi deschide şcoală de actorie şi televiziune

 

ruxandra-ion

Publicitate

TV & FILM ACADEMY BY RUXANDRA ION. Producătoarea de film şi televiziune Ruxandra Ion, care a creat prima telenovelă românească, îşi va deschide propria şcoală de actorie şi producţie de ficţiune, TV & Film Academy by Ruxandra Ion, în luna ianuarie 2014, scrie Mediafax.
Academia de talente a Ruxandrei Ion va include cursuri de actorie, regie şi producţie TV şi film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up şi stil.


Ruxandra Ion este cea care a creat Abracadabra (Pro TV), dar şi prima telenovelă românească, în 2004, "Numai iubirea" (Acasă TV). Din 2004 şi până în 2013 a creat şi a produs mai multe seriale precum:  "Numai Iubirea", "Lacrimi de iubire", "Iubire ca-n filme", "Daria, iubirea mea", "Îngeraşii", "Inimă de ţigan", "Regina", "Aniela", "Iubire şi Onoare" şi "Pariu cu viaţa".
Ruxandra Ion îşi deschide şcoală de actorie, în ianuarie 2014


CNA ORGANIZEAZĂ EPRA. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) va organiza, în 2015, la Bucureşti, reuniunea European Platform of Regulatory Authorities (EPRA), fiind pentru prima dată când cel mai important organism de reglementare în audiovizual la nivel european se va întâlni în România. Organizarea acestei reuniuni a fost aprobată ieri de membrii CNA. Cel mai probabil, reuniunea EPRA se va desfăşura la Bucureşti în octombrie 2015, scrie Mediafax. Este de aşteptat ca la reuniunea EPRA de la Bucureşti să participe în jur de 150 de persoane, din partea autorităţilor de reglementare în audiovizual. Din EPRA fac parte în prezent 52 de autorităţi de reglementare europene şi non-europene. Consiliul Naţional al Audiovizualului din România s-a alăturat EPRA în anul 2002.
Premieră pentru România: CNA va organiza, în 2015, reuniunea principalului organism în audiovizual din Europa, EPRA

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anna anna
    doamna a fost data afara de la acasa. nu inteleg unde o sa-i bage pe tinerii aspiranti din moment ce NIMENI din romania nu va mai face serial. odata cu era pro tv- acasa, se termina si era serialelor romanesti ptr ca daca ei nu mai fac seriale, de ce sa mai faca antena sau alte televiziuni.
  • alex_2 alex_2
    Asa e. Prima telenovela romaneasca a fost "In familie" la Prima.
  • h h
    cred ca "eu" are dreptate. In familie a fost primul serial de drama - temenovela daca vreti, facut la noi. Pana atunci PRO TV-ul facuse o mana de seriale de comedie, din astea scurte si ieftine.
  • villy villy
    Nu a fost primul. Au mai fost Cassa Loco, La bloc pe Pro TV. Aoi In familie si apoi a inceput Acasa TV.
  • eu eu
    Cred ca primul serial/telenovela in Romania a fost realizat de PrimaTv in 2002. Se numea In Familie

Trimite un comentariu

sus