Skip to main content

6 Noiembrie. Investigaţie. Reporterii Digi 24 au cumpărat un copil cu 2.000 de lei

 

reportaj digi 24

Publicitate

REPORTAJ INCREDIBIL. Reporterii postului de televiziune Digi24 au realizat un reportaj cu camera ascunsă şi au reuşit să cumpere, sub acoperire, o fetiţă de nici două luni, de la o familie din Moreni. Părinţii au acceptat să renunţe la copil în schimbul a 2.000 de lei, scrie Digi24.ro. Reporterii au ajuns în casa părinţilor vânzători după ce au vorbit cu asistente din maternităţi, care i-au îndrumat din Bucureşti spre Târgovişte, apoi spre Moreni.
Reporterii Digi24 i-au anunţat pe poliţisti şi procurori care au realizat un flagrant.


Despre investigaţia Digi 24 au scris şi ziarele Adevărul şi Evenimentul zilei.


CULTURA NU-I OBLIGATORIE. Senatul a respins, ieri, la solicitarea preşedintelui Traian Băsescu, o lege care obliga radiodifuzorii să rezerve săptămânal cel puţin 120 de minute pentru emisiuni sau ştiri cu conţinut cultural sau educativ, scrie Mediafax.
Proiectul de act normativ stabilea, de asemenea, obligaţia ca radiodifuzorii care difuzează programe de televiziune specializate în ştiri să rezerve săptămânal cel puţin 30 de minute pentru acelaşi tip de emisiuni.
Prin cererea de reexaminare, formulată în ianuarie 2012, preşedintele Traian Băsescu solicita respingerea acestei iniţiative legislative, deoarece "impunerea unor condiţii şi limite în ceea ce priveşte conţinutul programelor furnizate de radiodifuzori nu este oportună, limitând liberatatea presei".
Legea ce obliga televiziunile să aibă săptămânal emisiuni culturale, respinsă la cererea lui Băsescu


UN ROMÂN CĂTRE DAILY EXPRES: STOP CRUCIADEI! Solicitare trimisă unui ziar britanic de un europarlamentar român. Cătălin Ivan a solicitat publicaţiei britanice Daily Express să pună capăt "cruciadei" împotriva migrării românilor şi bulgarilor în Marea Britanie, scrie Mediafax, care citează ediţia online a publicaţiei de ieri.

Potrivit site-ului, peste 35.000 de persoane au semnat o petiţie online a Daily Express, iniţiată săptămâna trecută, care solicită Guvernului britanic să menţină controale stricte asupra imigranţilor din cadrul Uniunii Europene (UE), în pofida viitoarei anulări, de la 1 ianuarie 2014, a restricţiilor impuse românilor şi bulgarilor.
Un parlamentar britanic conservator, Peter Bone, a lăudat iniţiativa publicaţiei, despre care afirmă că "vorbeşte în numele poporului britanic".
Cătălin Ivan îşi exprimă nemulţumirea faţă de această campanie într-o scrisoare adresată publicaţiei, în care subliniază că "nu (mai) pot exista restricţii asupra pieţei muncii" începând de anul viitor, "motiv pentru care vă cer să opriţi această încercare".
Eurodeputatul Cătălin Ivan a cerut Daily Express să înceteze "cruciada" împotriva migrării românilor


MEDIAFAX MONITORIZARE ASOCIERE INTERNAŢIONALĂ. Mediafax Monitorizare, parte a Mediafax Group, a devenit, începând de ieri, membru al Asociaţiei Internaţionale pentru Măsurare şi Evaluare a Comunicării (AMEC), scrie agenţia Mediafax.
AMEC este o organizaţie profesională internaţională formată din agenţiile şi specialiştii care furnizează servicii de monitorizare media şi cercetare în domeniul comunicării. Înfiinţată în 1996 la Londra, asociaţia are ca obiectiv definirea şi dezvoltarea acestei industrii la scară internaţională cu standarde profesionale superioare, atât pentru companiile furnizoare, cât şi pentru beneficiari. În prezent, asociaţia are peste 120 de membri în 41 de ţări.
Mediafax Monitorizare - membru al Asociaţiei Internaţionale pentru Măsurare şi Evaluare a Comunicării

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • noName noName
    Bisericii nu-i pasă de aşa ceva, pe ea o interesează doar enoriaşii care-şi permit să facă donaţii, să meargă în excursii la vizitat de moaşte, cumpărători de lumânări şi plătitori de acatiste. Şi Dumnezeu? Dumnezeu e doar un pretext pentru a strânge cât mai mulţi bani, nu are nici o treabă biserica cu adevăratul Dumnezeu.
  • nadia nitov nadia nitov
    nu-i nici primul, nici ultimul copil vandut in romania. :( incepand cu 1990 s-au vandut si se vand intr-o veselie. asta spune tot despre nivelul moral al parintilor. :( inexistent. genul asta ucide fara sa clipeasca. oameni imorali. dar pun pariu ca merg la biserica...:(
  • Adrian Adrian
    Incepe sa se simta plecarea lui Orbean de la carma televiziunii. Poate scapa RCS-ul si de Cristina Popescu si mai mult ca sigur, se vor petrece schimbari in bine, mult mai multe.

Trimite un comentariu

sus