Skip to main content

Andreea Creţulescu schimbă barca: de la Realitatea TV, la România TV

 

andreea-cretulescu-jurnalul

Jurnalista Andreea Creţulescu, cea care realiza Realitatea la raport la Realitatea TV, se mută la România TV. Informaţia a fost confirmată, pentru paginademedia.ro, de către jurnalistă. Ea a evitat să spună ce urmează să facă la televiziunea lui Sebastian Ghiţă, precizând că urmează să facă un anunţ pe pagina ei de Facebook.

„Am avut o relaţie bună cu Cozmin Guşă şi proiecte jurnalistice superbe aici la Realitatea TV. Nu se întâmplă nimic cu Realitatea TV, va rezista şi va rămâne un foarte bun post de ştiri”, a declarat jurnalista pentru paginademedia.ro.

Jurnalista a lucrat în presa scrisă, la Cronica Română şi la Curierul National. Ulterior a intrat în televiziune şi a trecut pe la Tele 7abc, Antena 1 şi Realitatea TV. La televiziunea de ştiri, a lucrat din septembrie 2005 până în 2009 şi a moderat emisiunile Deschide lumea, Editorii Realităţii, Reporterii Realităţii, Fabrica, Tu decizi, Realitatea te priveşte. Creţulescu a revenit la Realitatea TV în 2010.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gelu gelu
    Din 2009 unde a lucrat? se intelege ca pana in 2009 a fost la Realitatea.Stiti sa faceti un text?
  • unul unul
    Acest specimen este ceea ce se descrie prin "prostitutie mediatica". Pt cei care nu stiu, va spun ca la mutarea/ruptura de RTV, ea, Andreea C. a ramas cateva zile in cealalta barca insa se pare ca cei de acolo nu au dorit-o si s-a intors spasita la Willbrook, cateva zile fiind umbra lui Sergiu Toader probabil "negociind" revenirea ei pe sticla, mai intai ca invitat la anumite emisiuni si tarziu, la o luna-doua,a capatat si ea emisiunea proprie. Statea prin curte la tigari si cafele ca o cersetoare, asteptand sa fie "re-primita"!
  • sergiu sergiu
    Senzational! Sa fie sanatoasa! Locul ei este la groapa de gunoi numita Rommania Tv. Aceasta tzatza fontaita nu trebuia primita inapoi la Realitatea Tv! Dupa ce a negociat cu Ghita care nu i-a dat cati bani a cerut, a venit cu coada intre picioare la Realitatea TV si fraierii au reprimit-o pe aceasta piranda din Berceni! Nu inteleg de ce nu se face secretara la PSD si tot incearca sa se dea jurnalista "impartiala"!
  • Doina Doina
    Nu cred ca este o surpriza plecarea ,a primit mai multi bani,confortul unei loc de munca foarte ,foarte sigur in acest moment si gasca PSD pe care o stie si pentru care a lucrat.Nu am inteles niciodata ce a cautat la Realitatea,mai precis de ce au angajat un personaj atit de antipatic ,fara sare si piper si nici inteligenta nu cred ca o da afara din casa.
  • gicu gicu
    nu o sa se contrazica, ca nici pana acum nu a criticat "marea guvernare" a lui PONTA. O sa faca ce a facut si pana acum, o sa ii critice pe boc si udrea :)))))))))))))
  • ana ana
    Acolo nu are voie sa critice "marea guvernare" si marile si maretele partide.Ce o sa faca ?O sa contrazica ce a zis pana acum la Realitatea?Jurnalisti de 2 bani.(nu ca ar fi o pierdere)
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Am spus si in text ca a revenit in 2010.
  • Voiculescu Voiculescu
    Apoi, în ordinea numărului de pe tricou, pardon, de dosar la DNA, vor pleca un mare număr de patronianalisticonsultanti la Rahova TV.
  • poweraxxel poweraxxel
    " La televiziunea de știri, a lucrat din septembrie 2005 până în 2009 "???
    Cred ca a lucrat pana mai deunazi ... Este adevarat ca in 2009 s-a retras provizoriu fiind ocupata cu echipa de campanie a lui Geoana. De altfel, asa se explica si plecarea la Romaia TV, un post PSD-ist prin definitie si patronaj. Posibil ca Sorina Matei, o jurnalista care are articole excelente pe blogul propriu si emisiuni plicticoase (probabil asa i se impune) pe Romania TV.
    Oricum ar fi, abia astept sa o vad pe Cretuleasa cum critica acerb guvernul lui Ponta la Romania TV, asa dupa cum se tot lauda la Realitatea TV ...
  • Voiculescu Voiculescu
    Silviu Capela.... Pardon, Minarete, scuze, Mănăstire e a doua piesa care pleacă după succesul managerial a duelului de trist prezent gușă pacuraru(cu secretara Dana) de la cadavrul Realitatea spre OTV, Scuze, Rtv
  • MIHAIL NICA MIHAIL NICA
    si eu tot acolo o vad// a3 ii vine ca o manusa//ma rog, ultimii angajati ai lui ghita ii pot transforma postul in A3 bis
  • BOG BOG
    Unde se repeta? sa vedem si noi. pune un link
  • Nasty Nasty
    1. O voce de galeata izbita cu parul.
    2. O inteligenta de blonda vopsita.
    3. O elegantza de piranda prinsa cu mana in poseta altcuiva.
    4. O dictie de parca are in permanentza prune-n gura.
    5. O cultura politica de repetent de la “Stefan Gheorghiu”.
    6. O atitudine echilibrata de membru PSD/USL.
    7. Pretentii de lady cu comportament de colhoznic.
    Si pentru ca toate acestea trebuiau sa poarte un nume, li s-a spus simplu: Andreea Cretulescu! ;-)
    PS. Trecerea la Raitaru TV i se potriveste ca o manusa. Daca il ia si pe Rares Bogdan (sau ii pune o pila la A3), atmosfera devine respirabila la Realitatea TV in prime-time! :-)
  • Marius Marius
    Rares bogdan este rudă cu cosmin gusa, aşa că sunt slabe şanse să schimbe barca.
  • geo geo
    Ce ipocrizie...oare pe cine va inlocui...pe Sorina Matei...poate...care nu prea are nicio treaba fatuca asta cu moderarea de emisiuni si cu linia politica a postului de televiziune a lui Ghita.

Trimite un comentariu

sus