Skip to main content

Antena 3, somată pentru promo-ul defăimător la adresa lui Traian Băsescu

 

Sursa foto: ZiuaVeche.ro
Sursa foto: ZiuaVeche.ro

Publicitate

Postul Antena 3 a primit o somaţie de la CNA pentru un materiale video despre mandatul Preşedintelui Traian Băsescu, dar şi pentru ştampila care a apărut pe post cu mesajul „Post TV supus represiunii / Station subjected to presidential threats".

"A sunat ceasul. S-a dat alarma. Traian Băsescu mai are 60 de săptămâni. Pe câţi dintre cei care îi ascultă ordinele ticăloşite îi va trage după ei? Alarmă!", spune promo-ul difuzat în data de 17 octombrie.

În plus, CNA a analizat şi mesajul apărut în colţul ecranului pe postul Antena 3 timp de mai multe zile, care spune „Post TV supus represiunii / Station subjected to presidential threats".

Mirela Bomboe, reprezentantul postului, a spus că informaţia prezentată este adevărată şi că acela este de fapt un promo pentru o emisiune pe care Antena 3 urmează să o realizeze. „Nu discutăm despre un program, ci despre un promo care trebuie să respecte anumite condiţii, să capteze atenţia, dar în acest caz nu se poate vorbi de un program audiovizual. (...) Promo-ul este un teaser la mai multe emisiuni pe care Antena 3 urmează să le realizeze cu privire la o retrospectivă a mandatului prezidenţial. Ca atare se încadrează la prevederile legale privind autopromovarea”, a spus Mirela Bomboe.

În ceea ce priveşte mesajul apărut pe ecran, reprezentantul postului a declarat: „Este de notorietate faptul că această avertizare a apărut după ce Antena 3 a devenit parte a unui dosar penal. Nu se vorbeşte despre presiuni de o anumită natură sau din partea unei anumite persoane. Este opinia postului faţă de această situaţie. Nu este nicio acuzaţie pentru că nu se adresează nimănui.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alexx alexx
    Iar eu urez basistilor soarta lui Jiji… La brutarie!
  • mariana mariana
    antena3 nu este un post de stiri ci o hazna plina de viermi si mizerie, aceste canalii ordinare au depasit limita bunuli simt demult, eu va urez; soarta OTV-ului.
  • rica cotrocelu rica cotrocelu
    care e problema la promo? ca numara cate saptamani mai sta la cotroceni? si ponta face asta si cna nu ii zice nimik
  • andi andi
    Mariana,ai gasit raspunsul corect.
  • Mariana Mariana
    Antena3 e proasta sau proasta? din 2 variante 3 sunt valabile, idem pentru celelalte Antene si pentru doamna Bomboe! Cum naiba poate minti aceasta individa in halul asta ,chiar asa pe fata ?Carui segment de piata se adreseaza aceasta Bomboe si Antenele?? Alienatilor mintali,instabililor emotionali,primelor creaturi fara coada dar care voteaza?????
  • Horea Horea
    Da, Mirela Bomboe (ce nume!)-->v-a cam sunat ceasul!

Trimite un comentariu

sus