Skip to main content

Antenna Group, din Grecia, interesată să cumpere Prima TV

 

prima tv

Publicitate

Antenna Group, cel mai mare grup media din Grecia, care deţine şi o staţie în Serbia, este interesată de achiziţii şi eventual o lansare în România, anunţă Dragoş Stanca pe blogul său. Discuţiile preliminare sunt purtate chiar de Theodore Kyriakou, CEO al grupului, mai spune sursa citată.

Pe harta achiziţiilor s-ar afla si Prima TV, „cata vreme grupul ProSiebenSat 1 nu exclude găsirea unui partener care să cumpere fie doar televiziunea fie şi operaţiunile de radio”, mai explică Stanca.

Interes pentru afacerile ProSiebenSat1 din România mai există şi din partea altor jucători. Jurnalistul Cătălin Tolontan a anunţat recent RCS&RDS este interesat de achiziţia televiziunii de divertisment. ProSieben Sat, compania care deţine în România SBS Broadcasting, a anunţat chiar în raportul său de activitate că intenţionează să vândă operaţiunile pe care le deţine în România şi în Ungaria.

De curând, compania SBS Broadcasting a decis să separe operaţiunile TV de cele radio. În acest sens, compania a solicitat CNA mutarea licenţelor radio ale Kiss FM, One FM şi Magic FM pe firma P7S1 Radio Holding, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Maria draga, e greu in somaj asa-i ? Vad ca ai destul timp sa arunci cu mizerii in stanga si-n dreapta si bati campii infiorator ! In loc sa-ti redactezi ingrijit c.v-ul, doar , doar te va baga cineva in seama, scrii prostii pe aici... Las-o mai moale, fatuca, face rau atata fiere, iar analizele costa...
  • dinu dinu
    si, da. oamenii din buftea sunt concediati. iar acasa tv are maaari pierderi. nu presupun. stiu sigur de la oamenii din buftea/acasa
  • dinu dinu
    si daca au un public fidel, de ce scot din 2014 mondenii? stiu din prima tv ca au pastrat atatia ani emisiunea ptr ca "avea public fidel". si acum o scot(stiu din interiorul echipei ca se termina, nu din presa care poate face speculatii)
  • parerea mea parerea mea
    prietene,
    Bati campii in mod voios. De unde si pana unde are Acasa 1000 de oameni? Pe care ii da afara si mai si functioneaza:))) Nu stiu daca tot grupul pro are atatia angajati.
    iar studiourile de la Buftea au fost mereu inchiriate de catre diverse entitati din grup.
    Cat priveste planurile de viitor, va pot spune cu certitudine ca niciunul dintre cei ce posteaza pe aici nu le stie. Ne dam si noi cu parerea. Ideea era sa o facem la modul realist si cat mai documentat cu putinta.
  • maria maria
    faza misto e ca zic de 1000 de oameni dati afara. pai nu sant in toate statiile grupului 1000 de oameni in total :))). dementiale comentariile, pline de substanta :)))
  • villy villy
    E clar ca Acasa nu este in pln de vanzare, Cei de la Click intozica lumea. Acasa Tv merge bine pe segmentul sau. Maine-poimaine vor fi stiri unde se zice ca Pro Tv e de vanzare sau se va rebrandui. Acei alti investitori sunt Time Warner.
  • maria maria
    Draga Cristi, vorbesti numai prostii, zau. Nu stii nimic, dar nimic, si vorbesti cu o siguranta demna de mila. Cine-oi fi tu ala...
  • Cristi Cristi
    Intradevar s-a spus ca Acasa nu e de vanzare, insa s-au spus si alte lucruri: Acasa TV va fi relansat la inceputul lui 2014 cu un alti investitori in spate si e posibil si denumirea postului sa fie schimbata. Deja s-au concediat cam 1000 personae si concedierile vor continua. In plus o parte din studiourile de la Buftea cica au fost vandute sau inchiriate. Prima TV ar fi o optiune pentru RDS din punct de vedere al ratingului si a notorietatii unora din vedetele postului, cu conditia sa ii pastreze in grila cu emisiunile actuale (Cronica carcotasilor, Miss fata de la tara, Schimb de mame, etc) pt ca exista un public fidel al acestui post. In plus Prima e o televiziune generalist, si in conditiile unei rebranduiri si a unei schimbari a grilei de programe migratia publicului fidel nu ar fi asa de mare. In schimb la Acasa TV, televiziune de telenovele mai mult in cazul schimbarii sale in post generalist s-ar pierde cam tot publicul fidel al postului. Singurul avantaj minor al Acasa TV ar fi faptul ca au deja si versiunea HD, si poate nu ar implica investitii foarte mari in tehnica. Oricum daca as fi RDS as opta pt Prima. Realitatea e pe butuci, sa fim seriosi, de HD nu mai vorbim. Si pentru ce sa cumpera Realitatea cand au Digi24 pe care pot oricand sa-l lase liber la retransmisie si sa fie Must Carry. Oricum Digi24 e mult mai bun si mai pertinent decat RTV, Realitatea sau Antena3, sau toate 3 la un loc.
  • mihnea mihnea
    Un pic off topic dar sa ne amuzam: cautand detalii despre aceasta stire pe google am intrat pe un alt site, din greseala, http://www.antennagroup.com/ si am dat peste o companie din San Francisco... nu mica mi-a fost mirarea cand le-am vazut sigla: unde oare am mai vazut noi o sigla similara ? Nu cumva la celebrul grup de presa de la noi? Ca ei asa sunt obisnuiti, nu? Sa se "inspire" de la unul, de la altul ....
  • dStanca dStanca
    Adi - presupunand (putin probabil) ca macar numele mic ai avut curajul sa il lasi aici. Se pare ca nu iti e greu doar sa scrii corect - e dificil cu virgula, punctul si spatiul, nu? - ci si sa citesti ce scriu. Permite-mi sa iti traduc: informatia nu e ca Prima TV e de vanzare. Ca idee, cam totul e de vanzare la un pret corect in piata media, azi. Informatia era legata de potentiala aparitie a unui nou player media (major) in piata. Ceea ce pentru cei care imi citesc blogul e de interes. Prima era indicata doar ca o potentiala achizitie. Lucru real - de regula nu bat campii. Seara linistita.
  • mad79 mad79
    de ce ar cumpara RCS,Realitatea?
    Nu au deja un post de stiri!?
    Mai degraba,cred ca ar cumpara o televiziune generalista,decat inca unul de stiri!
  • adi adi
    Aceste asa zise stiri lansate de catre unii ,nu sunt altceva decat intoxicari .Se arunca pe piata zvonul de catre unii care au interes desigur!Iar altii ,ca acest Stanca ,inghit galusca imediat daca nu cumva este platit sa arunce astfel de petarde.Pe piata se stie de un an de zile ca Prima este de vanzare.Nu e absolut niciun secret.Au si angajat o firma care sa ii reprezinte si care bate pe la toate usile.Si ,din cand in cand,mai arunca un zvon pe care il musca unii ca Tolontan sau Stanca.
  • andrei andrei
    De acasa tocmai s-a anunat ca nu e de vanzare De ce ar cumpara realitatea ?
  • daniel daniel
    nope! rds,rcs merge pe realitatea si acasa media...
  • andrei andrei
    Eu cred ca cei de la RCS RCS sunt cei mai interesati, dar au asteptat sa treaca acest concurs de audiente si finalul anului. Cre ca mare surpriza o vom avea la inceputul anului viitor.

Trimite un comentariu

sus