Skip to main content

Compania-mamă a Pro TV plănuieşte să restructureze 1.000 de angajaţi până la sfârşitul anului

 

CME

Publicitate

Noii şefi fac restructurări drastice în Central European Media Enterprises (CME), compania-mamă a Pro TV. „Până la finalul acestuia ne propunem să avem aproximativ 1.000 de angajaţi mai puţini decât la începutul lui 2013”, a declarat Michael Del Nin, co-CEO al companiei CME, citat de Digitaltveurope.net. Declaraţia a fost făcută în cadrul videoconferinţei cu acţionarii companiei de media, ce a urmat rezultatelor financiare trimestriale, publicate săptămâna trecută.

Michael Del Nin a mai declarat că în ultimele săptămâni CME „a accelerat şi a extins planurile de restructurare anunţate anterior de conducerea companiei”.

Del Nin a precizat că  în prezent conducerea companiei plănuieşte să-şi concentreze energia pe zona de TV din fiecare ţară şi că este în curs de reanalizare a alternativelor pentru activităţile care nu sunt de bază.

Rezultatele companiei au fost catalogate drept „inacceptabile" de către noi şefi ai CME, care l-au succedat pe Adrian Sârbu. Compania, prezentă în şase ţări europene, a avut pierderi operaţionale de 45 de milioane de euro în perioada iulie - septembrie 2013.

În comunicatul companiei de săptămâna trecută se mai precizează că CME riscă să intre în incapacitate de plată dacă nu va găsi finanţare în următoarele 12 luni. Informaţia nu a fost bine primită pe bursă, astfel că, într-o singură zi, valoarea acţiunilor companiei s-a diminuat cu 50%, potrivit Wall-Street.ro.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionescu Ionescu
    pro tveu de duce dracu, cred !
  • miticA miticA
    au fost pusi pe LIBERI !!!!..ANAGRAMATI in loc de AGRAMATI..aoleu, fratioare, esti varzaaaaa!!!
  • alexx alexx
    Expertul asta o fi chiar Sarbu, saracu'...
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @Vasi: Comentariul conținea informații care pot fi încadrate ca atacuri la persoană.
  • Vasi Vasi
    Adminule, dar de ce n-ai postat comentariul meu, la adresa ``pro tv timisoara ``
  • adi adi
    vă propun o ecuaţie: Dacă 1000 de oameni pleacă din PROTV, câţi vor fi daţi afară de pe la celelalte televiziuni ca să facă loc celor din Pro? Cei care pleacă din Pro sunt mult mai buni decat cei de la restul televiziunilor
  • emi emi
    Sarci cei cu duhul. S-a spus ca la PROTV este problema si ca vor fi dat 1000 de oameni afara de la PROTV? Dimpotriva, PROTV merge foarte bine, problemele sunt in alte tari, nu in Romania, slugilor
  • Alin Alin
    La PROTV S.A trebuie sa plece sefii, nu angajatii. Sunt niste incompetenti platiti cu zeci de mii de euro pe luna si care au adus compania in starea asta. Nu se va schimba nimic daca nu se vor schimba oamenii tinuti in palme de Sarbu. Protv se mentine pe primul loc cu greu si cu costuri astronomice.Sunt oameni acolo care tin cu dintii de posturile lor de conducere.
  • adi adi
    Uau!Nu mai e lumea lesinata de succesul lui Sarbu??Nu mai e Protv stapanul televiziunilor?Iata care sunt efectele grandomaniei.Si poate ceva hotie.Sau chiar prostie.
  • mirceA mirceA
    Ce au spus la CNA a fost pentru presa.
    Ce au spus unor membri CNA, in particular, nu vom sti niciodata dar putem banui.
  • cristache cristache
    Si astia au mintit CNA-ul ca vor lansa la anul un nou radio pe actualele frecvente ProFM. Ce teapa.
  • sebi sebi
    Daca si tu esti dintre "anagramati", mai bine ca te-au dat afara... agramatule!
  • gigi gigi
    probabil ai vrut sa spui "agramat"
  • Antonia Antonia
    Primul restructurat va fi Expertul FC.
  • geo geo
    Pro tv a facut si inca va mai face disponibilizari...au disparut studiouri locale, au fost pusi pe liberi reporteri corespondenti din unele judete...ptr ca sefii au considerat ca nu se justifica prezenta reporterului linga cameraman la eveniment...si asa au ajuns anagramati de cameramani sa fie si reporteri...chit ca sunt ajutati cu textul si cu microfonul de catre vreun coleg/colega de la alta televiziune...concurenta...

Trimite un comentariu

sus