Skip to main content

Două Andreea Marin n-au făcut cât un Suleyman. Sultanul, peste TopChef şi Mi-s de la ţară, cu Marin invitată

 

Andreea Marin

Publicitate

Andreea Marin, invitată în acelaşi timp pe două posturi de televiziune, nu a răzbit în faţa sultanului Suleyman Magnificul. Audienţa însumată a celor două emisiuni înregistrate în care a fost invitată vedeta – TopChef (Antena 1) şi Mi-s de la ţară (Prima TV) a fost sub media serialului turcesc de pe Kanal D.

Detalii, în continuare:

  • Suleyman Magnificul a fost de departe programul serii: o medie de audienţă, în fiecare minut, de peste 2,1 milioane de români (11,2 rating), dintre care 1,4 milioane de telespectatori au fost din oraşe.

La Mi-s de la ţară, pe Prima TV, Andreea Marin căuta talente la sate. La TopChef, pe Antena 1, vedeta juriza preparatele bucătarilor concurenţi. Cu ce rezultate?

  • Media de audienţă a emisiunii TopChef (pe tot intervalul programului) a fost, la nivelul întregii ţări, de 791.000 de români în fiecare minut (4,2 rating). La nivel urban, TopChef a avut 470.000 de orăşeni (4,5 rating).
  • Cu Andreea Marin, Mi-s de la ţară a fost aproape de Antena 1, la nivelul întregii ţări. Programul de pe Prima TV a avut o medie de audienţă de aproape 750.000 de români pe minut (3,9 rating). La oraşe, diferenţa faţă de TopChef a fost mai mare: Mi-s de la ţară a fost văzut de 232.000 de români din mediul urban (2,2 rating), jumătate în comparaţie cu showul culinar de pe Antenă.

Cele trei programe s-au intersectat pentru aproximativ o oră şi jumătate.

Iată audienţele posturilor TV pe intersecţia Suleyman – TopChef – Mi-s de la ţară:

NATIONAL URBAN
Kanal D 2,17 milioane de telespectatori (11,4 rtg) Kanal D 1.420.000 (13,5)
Pro TV 1.630.000 (8,6) Pro TV 851.000 (8,1)
Antena 1 771.000 (4,1) Antena 1 451.000 (4,3)
Prima TV 748.000 (3,9) Antena 3 281.000 (2,7)
Acasa 579.000 (3) Acasa 232.000 (2,2)
Prima TV 232.000 (2,2)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Aceste cifre ar trebui sa ridice mari semne de intrebare. Romanii prefera sa se uite la telenovele ieftine in loc sa-si puna creierul la contributie...
  • parerea mea parerea mea
    Petrisor,
    Stire nu este ca AM x2 nu a facut cat Suleyman, ci ca nu a facut nici macar cat Pro TV. Suleyman spulbera orice audienta, cred ca de pe vremea sclavei Isaura nu mai exista asa curent telenovelistic, de aceea de mirare este doar ca cele 2 posturi impreuna (A1& prima) nu au reusit, cu productii relativ costisitoare, sa ajunga din urma Pro, cu un film expirat.
    asta este un studiu de caz despre puterea brandului.
  • iulian28 iulian28
    emisiunea -mi-s de la tara- are un format interesant.E altceva...si ne place.
  • nadia nitov nadia nitov
    eu nu inteleg, de ce titlurile sunt scrise in asa fel incat lasa loc de uimire? chiar se asteapta cineva ca andreea marin sa faca vreo audienta? cand facea pe zana, emisiunea aia era unica si oamenii nu mai vazusera niciodata asa cadouri in direct! se uitau si sperau sa ajunga si ei acolo si sa plece cu un apartament sau o masina! si zana era tanara si nu-si aratase coltii in public, doar in culise si in grai moldovenesc, asa ca barbatii inca vibrau la nechezatul ei si datul parului pe spate! femeile n-o plac din principiu pentru ca ii stiu tertipurile iar barbatii casca gura la prospaturi prostanace care le permit sa creada ca o fi ceva de sexul lor! andree marin se adora si detesta plebea. nu este o persoana calda si amabila decat unde are interes. chestiile astea nu aduc audienta! tare as vrea sa stiu cat a costat serialul suleyman magnificul! in comparitie cu cat costa emisiunea andreei marin!
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Foarte slab stop chef, Master Chef este muuult mai tare!
  • Ali Ali
    Hantena 1 si Prima..nu au facut nici cat Protv cu un banal film. inca un esec marca antena 1 .. Stopchef...
  • adi adi
    Antena 1 si Prima impreuna nu au facut cat Kanal D!

Trimite un comentariu

sus