Skip to main content

EXCLUSIV. Cheloo, peste 500 de reclamaţii primite la CNA: „Instigă la violenţă verbală asupra comunităţii gay”

 

Cheloo

Publicitate

UPDATE. Numărul reclamaţiilor împotriva lui Cheloo, jurat la X Factor, a ajuns la 700.

Curg plângerile împotriva lui Cheloo, jurat la X Factor, după reacţiile acestuia la adresa unui concurent. Până la ora redactării acestui articol, peste 500 de reclamaţii au fost primite la CNA, la nici 48 de ore de la difuzarea emisiunii X Factor.

Reclamaţiile curg de la o oră la alta. Sunt 500 de reclamaţii şi continuă să curgă, a spus Laura Georgescu pentru paginademedia.ro. Reamintim că în ediţia X Factor de duminică, Cheloo i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care şi-a recunoscut orientarea sexuală, spunându-i „Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi şi ţara asta te va trimite acasă cu siguranţă”.

Câteva fragmente din plângerile primite: 

  • „Felul în care Cheloo se adresează participantului este jignitor, defăimător şi umilitor la adresa lui, a sexualităţii, ţării de origine şi a modului în care el îşi exprimă sexualitatea (prin îmbrăcăminte), iar o cauză medicală (dioptriile) nu ar trebui luată în derâdere sau batjocorită şi în niciun caz pe un post naţional. prin comportamentul lui, instigă la violenţă verbală asupra comunităţii gay”.
  • „Vă solicit să sancţionaţi postul Antena 1 şi a domnului Cătălin Ştefan Ion (Cheloo) pentru incitare la ură pe considerente de orientare sexuală”.
  • „Difuzarea acestor declaraţii homofobe contravine art 40 din legea audiovizualului care interzice difuzarea de programe care conţin orice formă de incitare la ură, pe considerente de rasă, religie, naţionalitate, sex sau orientare sexuală”
  • „Sunt declaraţii homofobe, discriminatoare”
  •  „Aveţi verticalitate şi fiţi obiectivi”.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • David David
    Larry Flint:
    Freedom of speech is not freedom for the thought you love
    But rather for the thought you hate
    Hate the most
    Freedom is not lost in one failed swoop
    It's lost a book at a time
    A magazine at a time
    Or a CD at a time
    Censorship goes against the very grain
    Of our basic freedoms
    Primarily the freedom of expression
    Which should be inherent to all individuals
    I can't believe that Romania
    Being a country that should've learned from the past
    Is still exercising censorship
    Nothing worthwhile can come with this
    And people have an inherent desire to be free
    And they're gonna' be free
    If not with the existing government
    A new government that they will put in their place
  • Ombladon si Freaka Ombladon si Freaka
    Homosexualitatea e nativa. Te nasti cu ea sau nu. Nu e o optiune. E in gena, A fi tolerant inseamna ca eu accept si sunt constient ca exista oameni care sunt diferiti de mine.
  • JoKeRu` JoKeRu`
    Scumpa mea, esti retardata...
    1. Asculta piesele Parazitii sau Cheloo... sunt multe piese (cu tot cu refren) cu gandire filosofica intensa. Se vede ca vorbesti despre el doar "din auzite".
    2. Cheloo nu a mai baut de 11 ani in public. O face doar in cercuri restranse, cu prietenii. Iar vorbesti "din auzite".
    3. Cheloo e un artist complet: textier / compozitor / orchestrator. Pe langa asta mai e si inginer de sunet... Subliniez: DE SUNET.
    4. Cheloo nu are nimic cu negrii... aia sunt ok... canta (vorba lu' Teo).
    5. Nu mai confunda imaginea unei persoane cu viata ei propriu-zisa. Nu stii nici bucuriile si nici dramele ei pana nu esti acolo...

    Si, ca sa revenim la "oile noastre"... Cam multi vorbesc doar pentru a vorbi (ma rog, in cazul asta de a scrie). Un procent foarte mic dintre homosexuali are sorginte psihomedicala, unde sunt implicati factori de natura biologica si de mediu (adica sunt sanse aproape maxime ca un copil nascut intre bulangii, sa devina bulangiu). Marea majoritate, insa, are originea in dorinta de experimentare si de exploatare a sexualitatii fiecaruia.

    Ca o mica incheiere: sunt total de acord cu Cheloo in privinta aluia. In primul rand ala stia ca va fi "un caz" si pozeaza in victima. Si, sincer sa fiu, sunt foarte sigur ca si eu daca as vedea 2 bulangii sarutandu-se in public, iar eu sunt cu copilul pe strada - efect catastrofal pentru ei doi...

    P.S. Chiar daca noi, barbatii, suntem atrasi de lesbianism (pe noi ne incita asa ceva), la fel stau pe pozitii si la acest subiect.
  • danut danut
    cu IQ peste media de 35,atit cit are un fan parazitii,vrei sa zici.Si da ar trebui sa te ...cu un barbat ca sa nu creada lumea ca esti homofob,daca nu o sa creada ca esti prost.
  • Alina Alina
    Heh, multam pentru articol, tocmai i-ati ajutat pe Cheloo si Antena 1 cu o reclamatie in plus la CNA. :)
  • mihai mihai
    E PURIC nu Purec :-) Daca l-ai fi citit ai fi stiu si ai fi fost si cool , vorba ta :-) Sper sa nu spui ca iesi la o "tigare" acum :-))) Toleranta si iubirea aproapelui are de-a face cu religia .E drept ca tine si de educatie
  • ovidiu ovidiu
    Cheloo (si Parazitii) sunt peste tot ce inseamna muzica decenta. Da, versurile sunt dure, dar se adreseaza unui public cu un IQ peste medie. Daca tot ce inteleg unii cretini este ca el doar injura, asta e, atat ii duce capul dar are dreptate in legatura cu homosexualii (ascultati 'Mesaj pentru Europa'). Deja s-a sarit peste limita tolerantei si aceasta comunitate incepe sa devina agresiva. Mai au sa ceara si obligatia ca o persoana sa aiba cel putin o relatie de natura homosexuala de-a lungul vietii ca sa demonstreze ca nu e homofob.
  • danZ danZ
    *sărutându-se, *ceea ce, *iau exemplu, *l-a agresat
  • danZ danZ
    * Românul scrie "îi place" şi nu "ai".
    Pe de altă parte, să înţelegem cu toţii că dacă cei care se uită la emisiune nu sunt normali, după standardele tale, nu au dreptul să sancţioneze un anumit comportament jignitor?
  • ana ana
    Citind comentariile am ajuns la o concluzie ;nu ai voie sa-ti exprimi onest parerea daca nu este pro gay pt ca in aceste conditii nu esti cool.Nu ba din contra esti;comunist,prost,needucat,homofob,netoleran etc.Nu, noi trebuie sa fim occidentali ,sa fim mai ceva ca papa.Dan Purec a spus sper sa nu gresesc ca"traim vremuri in care majoritatea se supune minoritatii" .La cat este de guraliva si insistenta minoritatea ii dau crezare.
  • lucian lucian
    Danute, nu cumva mamica ta ti-a gresit sexul la nastere? ca prea ii iei in brate pe nefericitii astia! Nu cumva esti si tu o "fetita"? Voi chiar nu puteti sa va abtineti sa va faceti de ras? Faceti ce vreti in locuintele voastre, in barurile sau locurile pe care le frecventati. Nu sunt obligat sa va suport spurcaciunile si mai ales copilul meu nu e obligat sa vada asa ceva! Despre asta e vorba aici. Rusine Antena 1 si ProTV ca promoveaza asa ceva! Daca aparea imbracat ca un om normal si nu in rochie, sunt convins ca nu avea nimeni nimic cu el, nici macar Cheloo, dar Antena 1, in goana dupa rating (ca si ProTV), promoveaza asemenea specimene si nu numai. M-am saturat de mizeriile de pe televiziuni. M-am saturat sa fug de pe un canal pe altul sa scap de asemenea specimene! Aveam pretentia ca o sa vad un show cu muzica, nu o parada a unui gay. Repet, nu am nimic cu ei atata timp cat se comporta ca niste oameni normali printre noi si nu se imraca in rochii sau se fardeaza strident? De ce trebuie sa ne atraga atentia cu acest comportament?
  • lara lara
    BRAVO, Cheloo! Cit despre homosexuali, desi nu se inmultesc, sunt din ce in ce mai multi...
  • catalin catalin
    Cristi, esti ok , nu trebuie sa iti placa sa vezi vreun barbat ca se unduieste. Dar o femeie iti place cand face asta , nu? Nu ti se pare ca esti cam fals? Nu iti place , schimbi programul . Nu vrei sa vada copiii, nu ii lasi! Nu iti place un magazin , nu intri s.a.m.d. Fiecare dintre noi avem o ”telecomanda” pentru tot ce ne inconjoara si ce lasam sa ne afecteze sau nu.
    Te invit sa iti adresezi intrebarea asta tie: Daca nu imi place , de ce m-am uitat?
  • Sabin Sabin
    Trăim într-o tara libera și fiecare este liber sa își susțină punctul sau de vedere.
  • Sabin Sabin
    Dumnezeu sigur nu a vrut sa fim gay!!!

Trimite un comentariu

sus