Skip to main content

Fotbal european. Meciul Basel - Steaua, difuzat de Digi Sport şi Dolce Sport

 

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-LEGIA VARSOVIA 0-0,PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR (21.08.2013)

Partida dintre Basel şi Steaua, din Champions League, se va vedea diseară pe două televiziuni. Meciul va fi difuzat de Digi Sport şi de Dolce Sport. Partida va începe la ora 21.45.

Partida se va bate cu divertismentul. Pro TV are programat, pe intervalul meciului,Tanti Florica şi Ştirile Pro TV, în timp ce Antena 1 va difuza Te cunosc de undeva. Prima TV va difuza Cronica Cârcotaşilor şi Trăsniţii, iar Kanal D va avea Jumătatea mea ştie şi Wow Biz.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Nimeni nu e de vina ca Protv nu a fost interesat sa cumpere drepturile tv iar TVR nu a fost in stare decit sa cumpere prima optiune din seara de marti...oricit ne-am agita noi, asta e situatia...ginditi-va ca daca nu ar fi existat Digi sau Dolce am fi vazut, poate, doar unul-doua meciuri de CLeague pe saptamina...si alea pe Voyo.ro.
  • geo geo
    Digisport este vizibil pe reteaua de cablu si de satelit a RCS@RDS, retea care acopera cam 40 % din abonati , si pe firmele de cablu care sunt dispuse - contra-cost- sa preia pachetul Digi...pe cind DolceSport este vizibil in Romtelecom si Nextgen, care au o acoperire de 20 - 25 la suta, plus alti cablisti...cu alta cuvinte, vizibilitatea si aria de acoperire a Digisport este mult mai mare.
  • geo geo
    Transmisia de la Digisport a fost de toata jena...ca la radio...sunetul era cu o secunda-doua înaintea imaginii...si nu au facut nimic ca sa remedieze problema...de parca cei de la Tehnic erau plecati acasa...
  • giorgio giorgio
    Vali, sa vina si celelalte televiziuni sa investeasca in sport si pot sa aiba exclusivitate... Nu este normal sa cerem televiziuni free to air, sa cerem performanta si sa nu platim... In acest moment nimeni in afara de Digi si ceva pe la Dolce nu vrea sa sustina performanta si sportul... Uita-te ca au dat bani la baschet, polo, handbal, gimnastica... peste tot...
    au dat mai mult decat ceilalti...
  • coco coco
    Nu conteaza cine e lider contesza sa bata steaua
  • Vali7 Vali7
    Ser sa se desfinteze Digi cum e posibil ca un meci de champions league cu echipa romaneasca sa nu fie difuzat de un post romanesc ca ProTv sau Tvr1 si se da pe un canal detinut de unguri digisport care nu da licenta si celorlalte firme de cablu traim intr-o tara in care ne conduc alti .
  • alex alex
    Dolce Sport in afara de Romtelecom si Nextgen unde e normal sa se vada mai este distribuit la alti sute de cablisti din toata.tara pe cand Digi nu
  • costel costel
    noi romanii suntem cu vaca
  • cata cata
    asta e problema lor , daca nu au cu ce sa atraga oamenii , digi are cu ce .
  • geo geo
    Nu putem compara audientele; e ca si cum ai pune Pro tv linga Antena 1 care nu se vad pe reteaua DigiSatelit...dar Antena nu a facut nicio referire la treaba asta...asa ca zici ca e diferenta de abonati...asta inseamna ca Dolce chiar nu prea are cu ce sa atraga pe sport.
  • adi adi
    Daca vei inmulti cu 4 ,care este diferenta de abonati,vei vedea ca Dolce face mai mult.Dar pentru asta trebuie sa stii tabla inmultirii!!
  • geo geo
    Altii...va fi lider deseara iar Dolce va scoate citeva sute de mii de privitori.

Trimite un comentariu

sus