Skip to main content

Încă două amenzi pentru crima cu drujba. Antena 1 şi Kanal D, taxate cu 15.000 de lei

 

CNA

Publicitate

Posturile Antena 1 şi Kanal D au fost amendate cu câte 15.000 de lei pentru modul în care au împachetat ştirile despre tatăl care şi-a ucis copilul cu drujba.

Pentru aceeaşi ştire a mai fost amendate, în şedinţele de săptămâna trecută, Pro TV, cu 20.000 de lei, TVR 1 şi România TV cu câte 5.000 de lei.

Ştirea a fost difuzată în luna august, iar săptămâna trecută a ajuns pe masa CNA, după ce instituţia a primit reclamaţii pentru modul în care ştirea a fost prezentată şa Ştirile Pro TV. La momentul respectiv, CNA a decis realiarea unei monitorizări de linie a acestei ştiri la principalele televiziuni.

Posturile au fost amendate pentru că au difuzat materiale care conţineau descrieri ale crimei, în cadrul principalelor jurnale de ştiri, un interval orar accesibil minorilor.

Citeşte şi: 

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Stati linistiti A1 nu sta din 15.000 de lei.
  • PETRUS PETRUS
    Din cate imi aduc aminte am vazut si eu stirile acestea la Antena 1, iar prezentatoarea a mentionat faptul ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional. Nu inteleg pentru ce anume este aceasta amenda data postului Antena 1.

Trimite un comentariu

sus