Skip to main content

Intact Production vrea şi dizolvarea B1 TV

 

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Compania de producţie Intact Production vrea şi dizolvarea B1 TV, după ce a depus o solicitare asemănătoare în cazul Evenimentul zilei.

Contactat de paginademedia.ro, Sorin Oancea, proprietarul B1 TV, a declarat că nu a fost înştiinţat de această acţiune.

Sorin Oancea, pentru paginademedia.ro:

„Nu am primit încă nicio înştiinţare oficială legată de această problemă. Nu m-ar mira însă să îşi continue atacurile murdare la puţina presă de opoziţie care mai supravieţuieşte", a declarat Sorin Oancea.

Societatea, care este o companie de producţie din grupul controlat de Familia Voiculescu, a cerut şi dizolvarea societăţii care deţine Evenimentul zilei, după cum paginademedia.ro a scris Aici.

Potrivit EVZ, în solicitarea Intact Production, se spune că "din analiza rezultatelor financiare înregistrate de societatea Editura Evenimentul şi Capital în anii 2010 şi 2011 şi publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe Publice" rezultă că trustul a înregistrat pierderi, iar "activul net s-a diminuat la mai puţin de jumătate din valoarea capitalului social subscris (conform datelor de la Registrul Comerţului, capitalul social subscris este de 200 lei)".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alexx alexx
    Daca se va inchide B1, la ce oare se vor uita cei 5 telespectatori din publicul-tinta? Vor fi nevoiti sa se uite la Nasul tv, si astfel audienta acestui post va ajunge la 6 telespectatori... Cand vorbiti de Antena 3 sa va spalati pe gura inainte! Cate premii APTR are tristetea aia de b1? A, da, am uitat, nu se dau premii APTR pentru pupat dosuri de marinar demis...
  • Felix Turnatoru Securist Felix Turnatoru Securist
    A3=hAznaua3 :))))
  • profesor profesor
    O mizerie marca Felix! Iti vine greata!!!
  • Mihai Mihai
    Mi se pare o miscare gresita in contextul in care tot esti pus la colt si acuzat de cenzura ,manipulare,subordonarea jurnalistilor din trust etc. Probabil alta este miza si o vom afla zilele urmatoare . Nu cred ca inchiderea unui ziar si a unei televiziuni inseamna ca ai castigat un razboi. Sa fim seriosi . Nimeni nu se lauda cu asta decat daca este prost gramada :-)
  • Mego Mego
    Asta ne mai trebui sa dizolvam B1,ce mult isi doreste Felix. usl-isti daca ar fi dupa ei ar inchide toate posturile tv,sa ramana decat antenele si rtv-ul lui ghita. Bateti campii baieti,nu o sa reusiti Comunistilor.
  • Catalin Musatescu Catalin Musatescu
    Doamne ajuta!
  • cristi cristi
    in ce lume traim??? cine se crede securistul ala cu antenele lui???nu ma uit deloc la antenele lui pt.ca nu merita,cel putin la antena 3 nu ai ce sa vezi toata ziua numai porcarii.gadea vine de la danutz de acasa cu buzele murdare de atata pupat in cur impreuna cu cel mai tare din parcare mircea batausul si asta este tot ce-i la antena 3 mai ales.simlu cred ca ati vazut.
  • Mircea Mircea
    N-am dat prea mare atentie vorbelor presedintelui care indemna anul trecut "sa nu ne mai uitam cel putin o saptamana la Antene!" Mare dreptate a avut! Incercati experimentul, dar nu din interior! Rezultat garantat !
  • gicu gicu
    normal, antenele scad incet dar sigur, si singura lor sansa sa isi mentina pozitia este sa inchida concurenta
  • Florin Florin
    daca interesele b1 ar fi jurnalistice, as numi b1 presa de opozitie ( care este destula). dar ca si antenele, b1 este departe de a avea interese jurnalistice pe zona politica. digi si uneori realitatea ( nu mai sunt sigur acum pentru ca nu am mai urmarit de ceva timp postul) sunt singurele televiziuni de stiri care par a avea niste interese jurnalistice.
  • Ionut Ionut
    Dacă asta nu este dictatura si mai poate exista fani a programelor intact atunci duceți-vă cu toți felixieni si antenisti la spitalul de nebuni ca sunteți PENIBILI când. Spui antena 3 spui comunism.
  • Vasile Vasile
    Ce bine ar fi!

Trimite un comentariu

sus