Skip to main content

MasterChef - proba celebrităţii se mută din calea meciului România - Grecia

 
MasterChef proba celebritatii
MasterChef proba celebritatii

MasterChef proba celebritatii

MasterChef - Proba celebrităţii va fi difuzat săptămâna viitoare în ziua de luni, nu marţi aşa cum este programat de obicei. Show-ul de gătit a fost mutat de pe tronsonul pe care marţea viitoare va fi difuzat, pe Antena 1, barajul România - Grecia, pentru Cupa Mondială 2014.

Lunea viitoare va fi aglomerată pentru audiovizual. Va fi pentru prima dată când MasterChef se va bate direct cu o altă emisiune de cooking, Top Chef, de pe Antena 1, dar şi cu inamicul permanent, Suleyman magnificul.

Meciul tur dintre Grecia şi România se va disputa vineri, 15 noiembrie, şi va fi difuzat de România TV, începând cu ora 21.45. Returul, de marţea viitoare, se va vedea pe Antena 1.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu gogu
    frate neati facut praf cu Elena asta a vostra...a gatit 3 ciocolate si a castigat...macar Don baxter a muncit in pana mea la o vita ...pasha man same there...Elena ciocolata alba si neagra cu seminte de cocaze sau ce a pus acolo si gat...normal trebuia si aici o hotie...sa va fie rusine
  • bahmu bahmu
    RTVul transmite meciul tur, te corectez, si sa iti raspund la intrebare: ptr ca celelalte televiziuni de sport sau generaliste nu s-au bagat sau nu au avut banul..si daca nu se baga RTV-ul - cred ca e mina lui Mihai Craiu la mijloc - vedeam cu totii meciul la...Radio Romania Actualitati.
  • Stefan Stefan
    Pai si Realitatea TV au mai transmis meciuri si N24 nue prima nici ultima.
  • cactuss cactuss
    Eu nu inteleg anomaliile acestea care se pretrec in peisajul media din Romania. Cum e posibil ca o televiziune de stiri sa intre pe felie si sa transmita meciul retur dintre Grecia-Romania?
  • cactuss cactuss
    care 15 sept., inloc de 15 nov.? :)

Trimite un comentariu

sus