Skip to main content

Mutare surprinzătoare. Meciul Grecia - România va fi difuzat la România TV. Returul, pe Antena 1

 

Sursa foto: Mediafax/ alexandru Hojda
Sursa foto: Mediafax/ alexandru Hojda

Publicitate

Barajul Grecia - România pentru calificarea la Mondialele din Brazilia, care se va juca pe 15 noiembrie la Atena, va fi transmis de România TV, potrivit postului de televiziune.

Televiziunea de ştiri deţinută de omul de afaceri Sebastian Ghiţă a achiziţionat drepturile pentru meciul naţionalei după ce consiliul de administraţie al TVR a refuzat să plătească cei 270.000 de euro, iar partida rămăsese descoperită.

Returul partidei se va vedea pe Antena 1, marţi, 19 noiembrie, de la ora 21.00.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasile vasile
    bina ca va platim taxa la TVR 1 cind sa faceti si voi un efort sa transmite ti acest meci nu ati facut-o .Rusineeeee
  • Cineva Cineva
    De aici se vede cum ii intereseaza pe toti de fotbalul romanesc...daca nici meciul cu nationala Romaniei nu ii intereseaza....e jalnic atunci.Renumitii tvr...pro tv....digi sport...gsp...antena...toate televiziunile renumite si care sunt cu specific sportiv...nimeni nu a transmis daca i sa cerut sa dea niste bani...asa va intereseaza pe toti de tara in care traiti si de sportul tarii natale...bine ca transmiteti filme si emeisinui fara nici un inteles...gen mireasa pentru baiat....tradati din iubire...telenovele...ca doar aia ne intereseaza asa de tare ...prostii de emisiuni care tin un sfert de zi...nici nu ai la ce sa te uiti...dar ceva care e important nu se transmite..RUSINE!!!
  • Foxcrawl Foxcrawl
    ia sa vedem ce face Pitzi in seara asta. sper sa nu o comita ca de obicei
  • Rohnean Rohnean
    Ce tot nu va convine ca RTV transmite partida? Daca celelalte televiziuni nu sunt in stare sa transmita atunci asta e. Bravo RTV , sa transmiteti cat mai multe partide de acum incolo sa moara de ciuda celelalte televiziuni.
  • geo geo
    Este o suma imensa, totusi...daca grecii cereau 500.000 euro chiar trebuia sa platim?
  • YODANSHA YODANSHA
    Televiziune nationala a refuzat sa platesca 270 mii de euro pt transmiterea meciului ROmania - Grecia? Televiziunea pe care, noi cu totii, o tinem in viata pe banii nostri prin impunerea aberanta unui abonament? Daca ar fi fost sa se autofinanteze nu ar fi refuzat o asememea ocazie, dar, cand suntem cu totii prosti si platim abonamet unui post TV de la care nu urmarim 10 emisiuni intr-un an, domnii din TVR isi permit orice.....
  • sebastian sebastian
    In mod normal cand joaca nationala meciurile Se transmit pe postul national pe care I-l prinde tot romanul,ceva Se intampla numai in romanica,maine trebuie sa instalez cablu ca as prind Romania tv,,,,Ha
  • tactu tactu
    HAI GRECIA FORTA
  • tactu tactu
    pe romania tv ce maciuri ati mai vizionat? xmata+ztactu gol oarba dupa rtv
  • bahmu bahmu
    Ar fi interesat de aflat daca RTV a platit 250.000 euro ptr a transmite meciul de la Atena, oare cit vor achita grecii ptr difuzarea meciului retur, de la Bucuresti.
  • Nectarie Nectarie
    Asa cum The money channel transmitea meciurile lui Bute asa transmite si Romania tv un meci de fotbal (fotbalistul Popa a sugerat baschetbalistului Sebi sa transmita Grecia-Romania cu carul lui Ticu din banii lui Alex din diurna care i-a ramas de cand se plimba cu Victor )
  • anonimm anonimm
    Cand a transmis Realitatea meciul despre care vorbiti, a fost un meci privat... Nu se poate compara cu situatia dementa, ca un post de stiri sa puna mana pe un meci al Romaniei... e o ineptie maxima... o chestiune de a baga pe gat romanilor acest post jalnic!!!
  • Stefan Stefan
    Si ai uitat sa specifici ca si sunetul e Janlic cand transmite Antena meciuri.
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Multumim. Dupa ce mai aprofundati putin logica, deontologia, limba engleza, precum si relatiile de clan politic, va mai asteptam sa ne impartasiti cate ceva din ignoranta dvs.
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Absolut normal si firesc. Numai in Romanica si alte tari bananiere se poate asta.

Trimite un comentariu

sus