Skip to main content

PRESA DE AZI. GSP, despre Marica: WE believe YOU CAN FLY

 

PRESA DE AZI 13 noiembrieZiarele de sport îşi deschid ediţiile de astăzi cu articole legate de barajul Grecia – România pentru calificarea la Mondialele din Brazilia, care se va juca vineri, 15 noiembrie, la Atena.

Publicitate

Gazeta Sporturilor îl prezintă pe Ciprian Marica, atacantul echipei naţionale, într-o fotografie trucată în care fotbalistul apare ca şi cum ar trece prin controlul de securitate cu raze X din aeroport. “We believe you can fly” (timitere la piesa "I Believe I Can Fly" - R. Kelly) , este titlul de pe prima pagină din GSP.

Ziarul de sport deţinut de grupul Intact mai scrie că “Naţionala decolează azi spre Rio, via Atena’. Din Gazeta Sporturilor mai aflăm că “cei 25 de jucători pe care Piţurcă îi are la dispoziţie vor face un singur antrenament în Grecia, joi dimineaţă” şi că la ora meciului de vineri “la Atena se anunţă 13 grade Celsius şi ploaie”.

Pro Sport îşi deschide ediţia de astăzi cu un interviu acordat de Marius Niculae, un alt fotbalist din echipa naţională. “Autosugestie: “Ne calificăm!”, este titlul de pe prima pagină din ProSport.

“Marius Niculae a învăţat de la Michael Schumacher, fostul campion mondial de Formula 1, cum să se motiveze pentru victorie: stă cu gândul numai la calificarea la Mondiale!”, scrie ziarul editat de Mediafax Group, pe prima pagină.

Ziarul România liberă are pe prima pagină un articol despre şansele mici pe care le are România de a adera la spaţiul Schengen, la 1 ianuarie 2014.

Cotidianul editat de Medien Holding încearcă să găsească răspunsul la întrebarea “Cine a compromis intrarea în Schengen”. RL mai scrie pe prima pagină că “eşecul în absorbţia fondurilor europene a devenit o problemă care a pus o nouă piedică în calea aderării”.

Adevărul are pe prima pagină un articol despre noul Cod Penal, care va lăsa în libertate “numeroşi acuzaţi de corupţie”.

Cotidianul a realizat “un tablou” cu 10 personalităţi ale unor dosare celebre de corupţie. “Marea evadare”, este tilul dat de Adevărul pe prima pagină. “Zeci de dosare de corupţie se vor prescrie începând de la 1 februarie 2014, odată cu intrarea în vigoare a noului Cod Penal, care prevede pedepse mai mici pentru o serie de infracţiuni şi, pe cale de consecinţă. şi termene de prescripţie mai mici”, scrie Adevărul, pe prima pagină.

Printre cei care ar putea scăpa nepedepsiţi în dosare celebre se numără, potrivit Adevărul: deputatul UDMR Marko Attila, dar şi “cei opt grei din fotbalul românesc”, judecaţi în dosarul ‘Transferurilor de jucători’”.

Evenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre cercetările făcute de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) în privinţa conturilor din străinătate ale lui Corneliu Vadim Tudor.

Potrivit propriei declaraţii de avere, “europarlamentarul nu are niciun cont bancar, nici măcar pentru salariul pe care îl primeşte de la Parlamentul European”, scrie EVZ. Cotidianul condus de Dan Andronic mai scrie pe prima pagină că “recent, inspectorii de integritate au intrat în posesia unor informaţii potrivită cărora Vadim Tudor ar avea un cont cu 3,45 milioane de euro la o bancă din Olanda. C.V.Tudor a negat că ar avea bani în străinătate şi că, la nevoie, poate jura pe Biblie”.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Click!: “Moculescu va împărţi casa cu nişte străini” - Fosta nevastă a fost evacuată, dar compozitorul nu poate lua partea ei de apartament.
  • Libertatea: ”Ucigaşul lui Mihalea, la un pas de libertate!” - Pe 29 noiembrie se împlinesc 20 de ani de la asasinarea celebrului muzician Ioan Luchian Mihalea. Unul dintre cei doi criminale, aflat în Penitenciarul Găeşti, va putea solicita, peste numai două luni, eliberarea condiţionată pentru bună purtare.
  • Naţional: "Începutul dezastrului! Un mare trust media nu mai participă la licitaţia lui Mitică Dragomir"

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus