Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziarele, cu tunurile pe Piţurcă. GSP: Dacă nu Rio, atunci Roiu

 

Capturaţi ecranul complet 21.11.2013 124159.bmp

Ziarele centrale au reacţionat după eşecul României de a se califica la Mondialul din 2014. Adevărul, Pro Sport, GSP, Libertatea şi Click! l-au criticat dur pe antrenorul naţionalei, Victor Piţurcă.

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi:

Dacă nu Rio, atunci Roiu, este mesajul Gazetei Sporturilor pentru Victor Piţurcă. „Suporterii îl vor demis pe Piţurcă, Sandu îl lasă moştenire lui Popescu”, mai scrie GSP.

Şi ProSport îi dedică prima pagină lui Piţurcă: Piţi, Piţi, lasă-ne să te lăsăm! 
Fanii naţionalei şi oamenii din fotbal doresc plecarea selecţionerului. Acesta se agaţă însă de o clauză financiară care i-ar putea aduce un milion de euro în cazul unei demiteri. 

Adevarul-21-11-2013

Adevărul îl are de asemenea pe Piţurcă pe prima pagină. Piei, Satană. 10 motive pentru care Piţurcă trebuie să plece, titrează cotidianul.

Libertatea deschide tot cu antrenorul naţionalei. Piţurcă a încasat 17.633 de euro pentru eşecul cu Grecia. Asta chiar e bătaie de joc. „Satana” câştigă bani şi când milioane de români suferă, mai scrie tabloidul.

Click! face un calcul al banilor câştigaţi de Piţurcă în cele 36 de luni de contract. Piţurcă ne-a costat un milion de euro!, titrează ziarul. „Din 36 de luni de contract, Piţurcă a jucat preliminarii doar în opt. În alte 11 a disputat amicale, iar în rest a stat degeaba”.

Click-21-11-2013

Evenimentul zilei se concentrează pe politică. Cotidianul scrie despre o „culme a coincidenţei”. A decis că Ponta nu a plagiat şi a ajuns şef, titrează EVZ pe prima pagină. George Vasile, specialistul de la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor, care a decis în urmă cu şapte luni că premierul nu a plagiat într-o carte pe care a publicat-o în 2010, a fost avansat în funcţia şef de Serviciu. Oficiul este în subordinea Guvernului.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus