Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziarele de sport, pe prima pagină cu două „meciuri” importante: Grecia - România şi Mitică - Gino

 

captura prosport

Şi ieri şi astăzi ziarele de sport şi-au dedicat primele pagini naţionalei României, care mâine va avea meci cu Grecia. ProSport trimite jucătorilor un mesaj de susţinere din partea mai multor personalităţi din sport: Simona Halep, Ilie Năstase, Gică Hagi şi Răzvan Lucescu.

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • ProSport: Toţi pentru România. Publicaţia de sport face pe prima pagină un colaj cu imagini ale vedetelor din sportul românesc purtând steagul României. Tot pe copertă, ProSport acordă atenţie unui alt eveniment al zilei: alegerea noului şef al Ligii Profesioniste de Fotbal. „Meciul” se va da astăzi între Mitică Dragomir şi Gino Iorgulescu.
  • Gazeta pune pe copertă o imagine din aeroport de la plecarea jucătorilor naţionalei spre Atena. Să ne fie cu noroc! titrează publicaţia pe prima pagină. Gazeta mai anunţă că astăzi este zi decisivă pentru LPF.
  • România liberă face o listă ale celor 10 ameninţări pentru economie. Ultimul raport al Băncii Naţionale asupra inflaţiei schiţează cinci provocări semnificative pentru economia românească: majorarea accizelor, liberalizarea preţurilor la energie, situaţia economică a UE, politica monetară a SUA, preţurile materiilor prime pe plan extern. Lista ar putea fi completată cu alte cinci ameninţări: evaziunea fiscală, comprimare consumului, absorbţia deficitară/ fraudarea fondurilor europene, cosmetizările electorale şi sugrumarea investiţiilor.
  • Evenimentul zilei spune că are dovezi: Ponta şi Voiculescu îi fabrică un dosar lui Băsescu.
  • Adevărul despre E-urile care îţi dau aripi. Publicaţia citează un studiu al specialiştilor de la Protecţia Consumatorilor, care au analizat etichetele băuturilor energizante şi care arată că acestea sunt pline de E-uri.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • parerea mea parerea mea
    Odata cu alegerea lui Iorgulescu in locul lui Mitica, mi-as incalca principiul de a nu face pariuri si as pune cativa bani pe faptul ca urmatorul castigator al drepturilor de televizare a Ligii intai la fotbal va fi Intact. Mari sanse sa fie intact in consortiu cu Romania TV.
    Iar pretul va fi undeva pe la 20-30 milioane de euro. Mi-e teama insa ca nu voi castiga prea mult din acest pariu.

Trimite un comentariu

sus