Skip to main content

Răspunsul dur al România TV la criticile lui Tolontan: „Cum bate câmpii Cătălin Tolontan, atacându-l pe Ponta şi atacând RTV”

 

catalin-tolontan

Publicitate

„Nimic despre fotbal, multă politică şi ranchiună – aşa ar putea fi caracterizată analiza meciului Grecia-România făcută de jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul propriu”, a scris Filip Stan pe site-ul România TV, într-un articol de opinie cu titlul „Cum bate câmpii Cătălin Tolontan, atacându-l pe Ponta şi atacând RTV”.

Materialul vine în contextul în care Tolontan a scris pe blogul său o opinie despre modul în care România TV a transmis Grecia - România de vineri. „Cei 250.000 de euro în transmiterea partidei de la Atena s-au developat într-un marketing politic de tot rîsul”, a remarcat jurnalistul.

Semnatarul opiniei, jurnalist la romaniatv.net, spune că „jurnalistul sportiv a fost acum jurnalistul băsist” şi că „Probabil Tolontan nu poate trece peste frustrarea generată de faptul că GSPTv, postul din care credea că va face avere, a falimentat tocmai din cauza politicii sale manageriale defectuoase”.

Tolontan a dat pe blogul său, într-un update, un scurt răspuns la aceste acuzaţii. „Nu am manageriat, niciodată, nici un canal TV. Pentru un motiv simplu: nu mă pricep. În repetate rînduri, am scris că nu există nici o legătură managerială între Gazeta Sporturilor şi GspTV”, a explicat Tolontan.

„Sigur că pentru voi sînt băsist şi pentru Elena Udrea sînt uselist, dar să nu mai pierdem timpul: eu sînt de vină pentru că voi aţi inventat transmisia politico-sportivă, o struţocămilă nemaivăzută pînă acum în România!”, a încheiat Tolontan.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gimi gimi
    Tolo are dreptate. Se stie ca Ponta & Co. ne binde tara, pamantul, aurul si pe deasupra ne si otroveste apa. O sa ajungem sa cumpara apa mai scup decat petroluul. Acolo ne impinge Mouse asta de Ponta. Un gunoi
  • paul S paul S
    Bravo Tolo!!!!!

    Demersul tau a avut roade!!!!
    Antena 3, nu a facut interviu inainte de meci cu politicieni!

    A facut interviu cu Vica lui Piti!!!

    Asta-i Tolontan, tata !!!
    Asta-i Gazeta !!!
  • parerea mea parerea mea
    Vesnicul candidat antonescu a reusit aseara sa intuiasca/spuna un adevar: se pare ca ne pregatim de intoarcere la perioada Nastase, 2000-2004, cand 90% din presa ii ridica osanale marelui om de stat iar cei care il criticau, erau pusi la zid cu manie proletara.
    Ramane de vazut cati il vor crede, pentru ca faptele dovedesc ca are dreptate: se incearca desfiintarea presei de opozitie de catre Varan& Ponta (vezi realitatea& legea insolventei), iar vedetele intact se pregatesc de ode pentru Ponta si atacuri la PNL, acum ca Antonescu a denuntat ACD.
    Cu siguranta 2014 va fi un an intresant in mass media. Sa speram ca vor reusi sa supravietuiasca si cei care nu fac parte din gasca lui Ponta.
  • mariana mariana
    Felicitari domnule Tolontan, in comparatie cu nulitatea filip stan tu esti un profesionist si un ziarist echilibrat, nu da curs la toate nulitatile, nu merita.
  • homebet homebet
    Felicitari Tolontan pentur articol si pentru pozitie!
  • Mihaib Mihaib
    Filip Stan, am căutat si... de găsit pe Filip Stan jurnalistul raitarutv nu l-am găsit, nici pe Google.
  • Col. Hathi Col. Hathi
    Filip Stan...Exista asa ceva?...

Trimite un comentariu

sus