Skip to main content

Război pe Facebook între prezentatorii iComedy. Bendeac: "am întâlnit o formă de ticăloşie". Mikey Hash: "ai lăsat echipa baltă"

 

mikey hashBendeac şi Mikey Hash, foştii parteneri de la iComedy, se războiesc acum în declaraţii pe Facebook. Cei doi au schimburi de replici acide, unul la adresa celuilalt.

Publicitate

Tonul l-a dat Bendeac, care vorbea de "o formă de ticăloşie" cu aluzii, dar fără nume, la Mikey Hash, fostul lui partener de la iComedy. Hash a reacţionat, acuzându-l pe Bendeac că "a lăsat echipa baltă". Bendeac a replicat: "nu uita un singur lucru: ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac."

Detalii despre schimbul de replici, în continuare.

Mesajul 1: Bendeac despre "o formă de ticăloşie",

Mihai Bendeac a pornit "războiul", într-o postare fără nume, dar cu aluzii. Într-un mesaj, el vorbea despre un personaj pe care l-a găsit pe internet, l-a promovat în faţa Antenei şi l-a impus pe televiziune, deşi nu avea experienţă decât pe internet.

Mihai Bendeac pe Facebook:

„Astăzi, mi-a fost dat sa întâlnesc acea formă de ticăloşie care te lasă mut, inert”, a scris Bendeac. „Săptămâna aceasta, extrem de senin, personajul în cauză declara că Antena 1 voia un show de divertisment, s-au gândit la mine si i-au spus lui Bendeac...”.

Actorul a mai spus că, pentru el „persoana în cauză şi show-ul iComedy (deşi formatul îmi aparţine) nu mai există”.

Mesajul 2. Mikey Hash: Ne-ai lăsat baltă. Gandeste-te doar ce lider si coechipier bun ai fost daca nici macar unul din colegii tai nu te-a urmat.

Mikey Hash, fostul partener de platoul de la iComedy al lui Bendeac, reacţionează pentru prima dată în scandalul dintre Bendeac şi Antene, început în urmă cu mai bine de o lună. Mikey îi răspunde, pe pagina sa de Facebook, după ce Bendeac a afirmat, fără să dea nume, despre „un realizator” adus chiar de el la emisiune că, pentru el, ”persoana în cauză şi show-ul iComedy (deşi formatul îmi aparţine), nu mai există”.

Mikey Hash:

„Da, Mişule, ne-ai lăsat baltă. Ai plecat FĂRĂ SĂ ÎNTREBI PE NIMENI, iar noi, colegii tăi, a trebuit să auzim din presă, că, de fapt, emisiunea la care lucram şi în care am pus suflet, nu se mai ţine”, a scris vedeta.

Pe scurt, din mesajul lui Mikey Hash: 

  • Nu sunt un mare fan al televiziunii si nu aveam nicio intentie sa intru in acest mediu, dar tu mi-ai promis marea si sarea, ai spus ca o sa facem treaba buna impreuna si ca vom fi o echipa. Am facut-o de dragul tau si tot de dragul tau am tacut dracu' din gura cand a explodat oala cu rahat si ne-ai lasat in curul gol.
  • Da, Misule, ne-ai lasat balta. Ai plecat FARA SA INTREBI PE NIMENI, iar noi, colegii tai, a trebuit sa auzim din presa, ca, de fapt, emisiunea la care lucram si in care am pus suflet, nu se mai tine.
  • Ne-ai lasat IN MIJLOCUL SEZONULUI si eu sunt obligat sa raman pentru ca nu imi permit, ca tine, nici financiar, nici moral sa rup contractul. Si nu e pentru ca as fi fost tras la raspundere, ci din respect pentru colegii si fanii nostri care se bazau pe noi sa facem treaba buna.
  • Gandeste-te doar ce lider si coechipier bun ai fost daca nici macar unul din colegii tai nu te-a urmat.
  • Oamenii ne apreciaza pe amandoi pentru ce am realizat in lumea asta si pentru modul in care munca noastra rezoneaza cu sufletul lor. Asa ca, nu voi spune ca esti mort pentru mine, eu te respect si te apreciez in continuare si iti sunt recunoscator pentru lucrurile pe care le-am invatat de la tine.

Mesajul 3. Bendeac contraatacă

Bendeac a răspuns mesajului lui Mikey Hash, de data aceasta cu nume. „Am să opresc aici consideraţia mea. Dacă aş spune mai multe apropo de plecarea mea şi despre tine, ţi-aş face un rău mai mare decât pot să-mi asum. Ca om”, a scris Bendea, într-un mesaj scurt de data aceasta.

„Nu uita un singur lucru. Că ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac. Pentru că eu muncesc de la 15 ani ca să încerc să ajung profesionist. Încă încerc.. Şi port peruci..”, a încheiat Bendeac

Mesajul integral al lui Mihai Bendeac:

Am trăit multe ticalosii. Am întâlnit ticalosia, nemernicia, in formele lor cele mai abjecte. Dar, astăzi, mi-a fost dat sa întâlnesc acea forma de ticalosie care te lasa mut, inert.

In urma cu doi ani am început sa caut cu frenezie pe net creatori de content, oameni de perspectiva. Dintre ei, am ales unul. L-am sunat. M-am întâlnit cu el. Am vorbit. Apoi, am dus munca de lamurire cu cei de la Antena 1 care nu prea il voiau.

Am pus piciorul in prag, am ridicat glasul, am insistat sa i se dea cati bani doreste.Mai mult, deşi avea zero experienţa in TV, i-am oferit şansa de a avea fix aceeaşi poziţie cu a mea: realizator.

Acuma... Ca eu ajunsesem sa scriu eu 80% din show si el ma întreba tot pe mine ce scrie in bucatica lui de scenariu sau ca a refuzat sa mai poarte peruci fiindcă "îşi strica parul", nu are rost sa mai mentionam.

Săptămâna aceasta, extrem de senin, personajul in cauza declara ca "Antena 1 voia un show de divertisment, s-au gândit la mine si i-au spus lui Bendeac..."

Fabulos...

Începând de azi, pentru mine, persoana in cauza si show-ul iComedy (deşi formatul îmi aparţine), nu mai exista.

Sunt fericit ca ce urmează sa fac pe online va fi un produs bun si ca exista formate internaţionale ce-mi permit sa fac si televiziune in continuare.

Mesajul integral al lui Mikey Hash, în continuare:

Draga Misule,

La telefon nu imi raspunzi, dar vad ca iti place sa comunicam prin statusuri scandaloase, asa ca, aici sunt!

Nu sunt un mare fan al televiziunii si nu aveam nicio intentie sa intru in acest mediu, dar tu mi-ai promis marea si sarea, ai spus ca o sa facem treaba buna impreuna si ca vom fi o echipa. Am facut-o de dragul tau si tot de dragul tau am tacut dracu' din gura cand a explodat oala cu rahat si ne-ai lasat in curul gol. Da, Misule, ne-ai lasat balta.

Ai plecat FARA SA INTREBI PE NIMENI, iar noi, colegii tai, a trebuit sa auzim din presa, ca, de fapt, emisiunea la care lucram si in care am pus suflet, nu se mai tine. Nu ai intrebat pe nimeni cand ai luat decizia sa abandonezi, sa NE abandonezi, iar apoi ne judeci ca "de ce nu iti suntem solidari".

Am primit o gramada de mesaje de ura din partea unora care pun botul, asa ca, as vrea sa clarific lucrurile. La indemnele tale, draga Misule, am semnat un contract in speranta ca vom face o emisiune de caterinca impreuna. Ne-ai lasat IN MIJLOCUL SEZONULUI si eu sunt obligat sa raman pentru ca nu imi permit, ca tine, nici financiar, nici moral sa rup contractul. Si nu e pentru ca as fi fost tras la raspundere, ci din respect pentru colegii si fanii nostri care se bazau pe noi sa facem treaba buna.

Gandeste-te doar ce lider si coechipier bun ai fost daca nici macar unul din colegii tai nu te-a urmat. Sunt oameni in viata mea pe care i-as urma fara sa intreb macar unde, doar daca mi-ar spune ca e bine pentru ei si pentru mine. Tu nu ai intrebat pe nimeni ai facut-o pentru tine, nu pentru restul lumii.

Dupa ce ai plecat, toata lumea a inceput sa se bata cu caramida in piept si sa imi spuna ca, de fapt, ei au fost cu ideea ca eu sa vin in TV, ca tu doar ai transmis mesajul. Eu nu cred ca au fost ei, nu cred ca ai fost nici tu. Cred ca munca mea de pana acum m-a calificat pentru acest lucru. Nu m-ai luat de pe strada ca ti-am parut simpatic, m-ai luat dintr-o alta emisiune de divertisment. Am cunoscut aici, la TV, niste oameni minunati cu care lucrez foarte bine si pentru care sunt recunoscator.

Nu e frumos sa orientezi spre ura niste oameni care te admira si sa ii transformi in niste monstruleti. Oamenii ne apreciaza pe amandoi pentru ce am realizat in lumea asta si pentru modul in care munca noastra rezoneaza cu sufletul lor. Asa ca, nu voi spune ca esti mort pentru mine, eu te respect si te apreciez in continuare si iti sunt recunoscator pentru lucrurile pe care le-am invatat de la tine. Nu fi suparat si tine minte, in viata ta, tu esti pilotul, tu spui in ce directie merge avionul, restul sunt doar pasageri. Nu fi ca cei pe care chiar tu ii scuipi, nu manipula oameni. Fii om! Noapte buna!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Burdoiu Vlad Burdoiu Vlad
    Un mare adevar.
  • Burdoiu Vlad Burdoiu Vlad
    Mikey Hash este un om extraordinar. Voi nu stiti sa apreciati cat a muncit acest om pentru a ajunge cum este acum. Si daca el nu era in IComedy eu nu m-as mai fi uitat. Are cel mai bun videoblog din Romania si a pornit de la zero. Voi sa il criticati numai cand veti munci la fel de mult ca el . Cand va veti permite. Altceva nu stiti decat sa criticati. Lasati omul in pace. Bravo Mikey. Tine-o tot asa. Nu baga in seama toti retarzii care stiu decat sa critice. Mie imi va placea mereu de tine :)
  • Crissu Crissu
    Bendeac este ultima sucursala a lumii! Un rebut desavarsit dupa ce a plecat de la Mondenii. Doar acolo a reusit sa faca publicul sa rada si de cand a plecat de acolo lasand si acolo in plin sezon echipa balta (ca si aici neurmandu-l nimeni ptr ca nimeni nu-i nebun) a facut un kkt de show,persiflat si cu glume desprinse parca din ceea ce era odata Divertis si Chestiunea zilei. Chiar nu vede nimeni adevarul?? Pe mondeni i a lasat balta ca si pe M. Hash,dupa aceea PARADOXAL a plecat pana si din SHOWul lui PROPRIU din aceleasi motive pe care le-a repetat mereu: "in Romania nu se face televiziune de calitate" draga,doar in State ptr ca dupa parerea lui tarisoara noastra este un jeg prea mare pentru Maretia lui Bendeac Intaiul :)). Oare chiar toata lumea e de vina?oare cu nimeni nu poate lucra?oare nu cumva el este herpesul care nu stie ce vrea? "Geniul de neinteles" hah..ma pufneste rasul. Du-te Misule unde a dus Mutu iapa,acolo unde nu exista Net,radio,tv,ziar sau orice alta modalitate de a mai afla vreodata de tine. Mickey Hash tine-o tot asa baiete esti cel mai tare,ai avut fanii tai si knd erai online si noi iti ramanem alaturi!!
  • Ceeez Ceeez
    Este de admirat decizia luata de Bendeac, tind sa cred in cea mai mare parte si nu in intregime mesajele lui pt. ca niciodata nu putem sti adevarul in totalitate. Cat despre Antena, un post de televiziuna in care totul se invarte in jurul politicii...
  • Senior Senior
    Mereu aici se gasesc oameni care sa arunce cu galeti de noroi inspre Antene. Pentru ca asa-i la noi, la romani, reusita altuia ne umple de invidie, de resentimente. E greu sa recunoastem ca din propria vina n-am reusit in viata, poate n-am invatat cand am trebuit sau nu ne merge mintea la fel de bine ca altuia. E mult mai usor si reconfortant sa injuram patronat, sefi, angajati. Cu bine si rele, Antenele sunt o forta in tara asta. Iar oamenii de aici au luptat mai greu decat cei din Pro ca sa se mentina in varf, pentru ca au trebuit sa cheltuiasca cu masura. Asta-i motivul pentru care acum Pro face concedieri.
  • anna anna
    ai dreptate. si cand te incapatanezi sa spui ca nu vezi nicio scama- vedeta ori ba- esti scos in afara cercului. si cine nu e in cerc...ajunge ca bendeac.
  • parerea mea parerea mea
    Bendeac este un individ care a primit ce a meritat. Cand lumea ii spunea ca latrinele sunt exact ceea ce le spune numele, nu credea si le lua apararea. Acum intelege, dar este prea tarziu.
    Acest michi has este un exponent characteristic si de toata jena al acestui trust. Zice ca el nu a plecat "ca sa nu lasa balta echipa", dar 2 randuri mai jos spune ca de fapt are nevoie de bani si nu-si permite sa rupa contractu'.
    Michi, asculta si baga la cap: cand un om te propune undeva, ramai langa omul Acela, si la bine si la rau. De ce sa faci asta? pentru ca nimanui nu-I plac tradatorii, indifferent de motive. In plus, in cazul tau, bendeac are oaresce talent, este cunoscut, asa ca ii va fi mai usor sa -si gaseasca alt post unde ai fi putut merge si tu. Dar tu, cand emisiunea ta va da gres-ceea ce nu-I greu de anticipat, ca nici pe vremea lui bendeac nu era un mare eveniment- vei ramane pe drumuri si nimeni nu va dori sa ia alaturi de el un om care tradeaza la prima ocazie.
  • Observator Media Observator Media
    Daca din exterior se observa clar infuzia de tineret nepriceput dar incapatanat,lipsit de capacitati analitice de tip productiv dar capabil sa se incovoaie pana la propriile organe sexuale,strain de activitatea de televiziune dar dornic sa faca pe seful peste un producator sau redactor profesionist experimentat,copii de bani gata introdusi pe cai simple si de-a derptul in posturi cheie,unele chiar de conducere, din interior aceste lucruri sunt evident distructive.Conducerea voiculesciana ulterioara varanului(in speta fiica vesnic indragostita camelia)a reorganizat atat de bine Antenele incat au platit inzecit decat au castigat.Se vehiculeaza castigurile Antenei din publicitate dar nimeni nu vorbeste de balanta contabila(investitie/castig)pentru ca asa s-ar vedea de fapt ca se investeste prioritar si defectuos.Parerea mea este ca daca s-a ajuns la concedierea unei femei de serviciu cu salariul de 1000 de lei si la angajarea ulterioara a uneia cu salariul de 800 de lei(ca de'xemplu)trustul asta n-o duce chiar bine.Daca se mai intampla sa fie si arestat de-a binelea hocheistul de mana treia, atunci nu vad prea bine viitorul pupincuristilor tineri, viitorul trustului!
  • Col. Hathi Col. Hathi
    Felicitari, Tata_Nicu! Comentariul dumitale este fara repros; as adauga ca postul acela de televiziune a ajuns un cimitir al elefantilor tineri. Adica persoane care, desi sunt la inceputul carierei, sunt deja moarte...
  • reporter reporter
    doi mincinoși infatuați
    atât!
  • ion din balon ion din balon
    Hash e un zero barat! Sa se intoarca de unde a venit!
  • Tata_Nicu Tata_Nicu
    Bendeac poate ca ti-a aratat tie ca este infantil si cred de fapt ca a incercat sa-ti vorbeasca de la egal la egal.Nu-l iubesc si mi-e o sila groaznica de personajele pe care le pune in rol.Exista un singur motiv pentru care imita prosti, retardati,parveniti,inganfati,etc si anume ca, la fel ca si in cazul tau mirceA,vrea sa le vorbeasca celor multi pe limba lor si probabil ca face ratting mare de fiecare data.Nu pot insa,sa-l pun la egalitate cu acest pseudo co-prezentator cu nume de copil nemultumit ca s-a nascut in romania si care se intruchipeaza la fix angajatul perfect al Antenei 1,docil,cu capul plecat,gata oricand sa perie scamele imaginare de pe umarul sefului si care nu pleaca niciodata la terminarea oficiala a programului ca sa nu para cä"rupe poarta"si astfel sa fie catalogat ca necorespunzator.Pupincuristul ideal rezistent la boli si virusi!Probabil ca si ceilalti din echipa au frica-n oase ca raman fara paine la copii si de aceea nu l-a urmat nimeni,este simplu cavalere cu nume strain,nu crezi?Din punctul meu de vedere Bendeac te tinea in spate si il cred in tot ceea ce a comentat.Antena isi merita pierderile cu prisosinta, pentru ca in ultimul timp a facut multe alegeri PAGUBOASE!.
  • constantin constantin
    stie cineva daca acasa tv se va inchide deoarece asa am auzit
  • mirceA mirceA
    Bendeac e infantil.

Trimite un comentariu

sus