Skip to main content

Record de audienţă la francezi cu barajul dintre Franţa şi Ucraina

 

franta  ucraina - skysports

Publicitate

Record şi la francezi. Barajul dintre Franţa şi Ucraina, care a dus la calificarea Franţei la Cupa Mondială 2013, a fost urmărit de 13,5 milioane de telespectatori, potrivit Ozap.fr, fiind cel mai urmărit meci al anului.

Vârful de audienţă a fost atins spre finalul partidei, când 17,9 milioane de persoane erau pe TF1, televiziunea care a transmis meciul.

Meciul Franţa - Ucraina a avut cea mai bună audienţă a anului, în ceea ce priveşte numărul de telespectatori, depăşind concertele caritabile Enfoirés, care au atras, pe 15 martie 2013, 12,7 milioane de telespectatori.

Franţa - Ucraina a depăşit chiar şi barajul din 2009, pentru Cupa Mondială din 2010, când partida a fost urmărită de 11,7 milioane de persoane.

France 3 postul aflat pe locula al doilea a avut programat un serial franţuzesc, Commissaire Laviolette, urmărit de 3,9 milioane de persoane. Pe locul trei France 2 a avut o reluare a documentarului „Apocalipsa Hitler", urmărit de 2,8 milioane de persoane.

Topul programelor în Franţa, pe intervalul meciului

Sursa - Ozap.fr
Sursa - Ozap.fr

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Butoiul infernal Butoiul infernal
    Locuiesc in Franta . E o superdiferenta la TV fata de noi . Au audienta reportajele de ancheta , documentarele , chestii serioase din care ai cate ceva de vazut sau invatat .
    Televiziunile de stiri au audienta 0
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Emil Cioran : ”As dori Romania sa aiba populatia Chinei si cu destinul Frantei” ; o minunatie de meci, o solidaritate fantastica, ce mai , o nebunie...
  • Cristian Cristian
    Posturile nationale (3,2) sunt urmarite in continuare in Franta. Din pacate TVR 1 si TVR 2 nu se bucura de acelasi succes la noi.
  • ccoo ccoo
    ai dreptate si au si avut ce sa vada ai nostri praf numa vedetismul ai de capul lor
  • kkozoo kkozoo
    Daca o reluare a documentarului „Apocalipsa Hitler”, urmărit de 2,8 milioane de persoane ,apune multe despre ei ca popor in comparatie cu nivelu nostru de tv.Doar DIGI maine salveaza cu televiziunile, restul indobitocire in masa
  • mile mile
    ce popor , o adevarata civilizatie

Trimite un comentariu

sus