Skip to main content

Restructurări la Capital. Aproape jumătate din redacţie afectată

 

Cover_Capital_39-1_7edcbc6d92

Publicitate

Săptămânalul economic Capital, editat de Editura Evenimentul şi Capital, şi-a restructurat parte din echipă. Opt oameni, ce reprezintă aproape jumătate din redacţie, sunt afectaţi de măsuri. Patru dintre ei, angajaţi permanenţi, au fost disponibilizaţi. Altor patru, colaboratori permanenţi, li s-a propus o nouă formulă de colaborare (plata la articol, un milion pe bucată) şi o retribuţie redusă.

Cei patru disponibilizaţi, jurnalişti cu experienţă, sunt Ana Maria Smădeanu (coordonatorul Top 300 Capital în ultimii trei ani), Gabi Ţinteanu (unul dintre cei mai experimentaţi jurnalişti bănci, finanţe şi asigurări şi senior editor la Capital Top 300), Robert Stan (jurnalist auto) şi Marius Pîrloiu (macroeconomie şi bănci).

Contactat de paginademedia.ro, Virgil Munteanu, director Editura Evenimentul şi Capital, a declarat că este vorba de o eficientizare a costurilor. „Sunt măsuri care au fost luate pentru a trece şi publicaţia Capital pe profit operaţional.”

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, în următoarea perioadă şi ziarul Evenimentul zilei va trece printr-un proces de ajustare a costurilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Pai ce incredere sa mai am in sfaturile din revista despre cum sa faci afaceri de succes in Romania daca revista respectiva nu poate face o afacere de succes ?

Trimite un comentariu

sus