Skip to main content

SCHIMBĂRI. Mădălina Rădulescu, redactor-şef adjunct la Digi 24. Dan Suciu a terminat colaborarea cu televiziunea de ştiri

 

regie emisie televiziune digi24

Publicitate

Mădălina Rădulescu, cea care a condus departamentul de programe al Realitatea TV până în septembrie 2012, este noul redactor-şef adjunct al postului Digi 24. Contactată de paginademedia.ro, Mădălina Rădulescu a confirmat că începând de astăzi lucrează la televiziunea de ştiri a RCS&RDS.

Rădulescu îl va seconda pe Cosmin Prelipceanu, cel care conduce în prezent redacţia Digi 24. Prelipceanu a făcut şi el parte în trecut din echipa Realitatea TV, post la care a realizat o serie de emisiuni până în 2010.

Nu e singura schimbare pe care Digi 24 o face în ultima perioadă. Dan Suciu, colaborator pe subiecte economice şi politice la televiziunea de ştiri, a ajuns, în urmă cu două săptămâni, la final de contract, iar conducerea Digi 24 a decis să nu-l mai prelungească.

Radu Nechit, prezentator al jurnalelor de weekend, a părăsit de asemenea redacţia întrucât a ajuns la final de contract. Nechit va coordona Departamentul de Comunicare al Consiliului Judeţean Sibiu, dar şi comunicarea în restul instituţiilor subordonate CJ.

În prima parte a lunii octombrie, George Orbean, manager de proiect, cel care a lansat Digi 24 în martie 2012, a fost demis, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • televizoman televizoman
    Pleaca Suciu si Orbean dar vin Mady si Mura Franculescu (asta n-a facut decat sa fie tutzar sau martor la caratul apei...) si voi spuneti ca este progres? :(
  • cata cata
    nu stii ce vorbesti . realitatea are o audienta mica dar nici chiar asa , iar digi nu-si masoara audientele , asadar nu ai de unde stii ce audiente au .eu cred ca au cel putin audienta pe care o are romania tv , poate chiar ca si antena 3
  • Observator Media Observator Media
    Conducerea Digi a dat dovada pana acum de profesionalism si pragmatism,clar!Mura Frinculescu a facut parte din echipa de inceputuri Antena 1 si acum dupa cate stiu este director executiv la Realitatea.Nu am avut niciodata vreo indoiala cu privire la profesionalismul ei sau capacitatea de munca, prin urmare, pentru mine nu ar fi o surpriza daca si ea ar face parte din stafful Digi.Dupa un periplu cam prin toate functiile de conducere,parerea mea este ca acolo chiar este locul ei.Pentru Madalina, mult succes si putere de munca la stress maxim si sa auzim(vedem) numai lucruri bune!
  • seba seba
    Nea Zoli vezi ca te papa curvele de la Bucale de nu te vezi!
  • sebastian m sebastian m
    Se muta fomistii de la Realitatea la Digi. De cate luni nu si-au mai incasat salariile? Buna miscare...Realitatea si Digi sunt pe aceeasi treapta: 0,1 si 0,2 rating.
  • steven steven
    Asta e singura televiziune ECHIDISTANTA din Romania care se consolideaza!
  • marcel marcel
    felicitari Mada. Am auzit ca vine si Mura Franculescu la Digi...au nevoie de o profesionista ca ea.
  • dragos dragos
    O miscare buna cu Madalina Radulescu!

Trimite un comentariu

sus