Skip to main content

Se lansează primul număr al revistei Sport în România

 

Sport in RomaniaAsociaţia Presei Sportive (APS) lansează, vineri, primul număr al revistei lunare "Sport în România", o publicaţie de cultură şi educaţie sportivă.

Publicitate

La evenimentul de lansare, care va ave loc vineri, de la ora 11.30, (Premier Palace Hotel & Spa, Bd. Ghencea) va participa şi tânăra jucătoare de tenis Simona Halep, căreia APS îi va decerna o Diplomă de excelenţă.

Despre Sport în România

Revista se adresează "tuturor celor care iubesc sportul, tineri sau vârstnici, celor care s-au săturat de aşa-zisele <ştiri sportive> promovate în rubrici televizate şi ziare tabloide şi îşi doresc să citească articole de excelenţă despre sport şi despre eroii adevăraţi ai arenelor sportive", după cum se arată într-un comunicat de presă al APS .

FORMAT. Sport în România este o revistă „glossy” în 68 de pagini, tipărită pe hîrtie de cea mai bună calitate, costă 14 lei/lună şi poate fi achiziţionată exclusiv prin abonamente.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Trustul pro transmite ceva sport, in afara de maimutza urlatoare ”VVVVOYO PUNCT ROOOO” ? Iar otv-ul , taraf tv sau etno sant parfum pe langa problemele NEUROPSIHITRICE ale celor ce emit grila sport.ro...Decat ”generatia pro” sau ”stirile de la ora 5” orice Mitica e mai bun, chiar si unul decazut azi...
  • adi adi
    "Pasărea comentator", inventatorul expresiilor "Adversarul şi-a dorit mai mult victoria", "Balonul este rotund, iar meciul este deschis oricărui rezultat", "Iarba gazonului" sau "Antrenorul a pierdut vestiarul". Nu mai spun de celebrele " A dat cu capul în bară" şi "Alina Astafei a dat naştere unei fiinţe umane"
  • felix mocanu felix mocanu
    Vorbesti de individul ala care a spus ca o atleta a dat nastere unei fiinte umane? Campionul absolut al gafelor la microfon? De bun ce este nu mai comenteza pe nicaieri.
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Dumitru Graur e cu 10 clase -ca si comentator - peste toti Golanasii si Derbedeii de la jijisport plus trustul pro si cu 20 peste anlfabetii de la gsp si latrinele lui felix
  • N. Bertrand N. Bertrand
    Daca vine si Dumitru Graur, paziti-va gecile de piele...

Trimite un comentariu

sus