Home / Știri Media / TVR 2 va avea emisiune mondenă. Roxana Iliescu, rubrică la noul show

TVR 2 va avea emisiune mondenă. Roxana Iliescu, rubrică la noul show

Iulia Bunea iulia.bunea@paginademedia.ro
Monica Colceriu - Foto: TVR

Monica Colceriu – Foto: TVRTVR 2 va avea din 11 noiembrie o emisiune cu știri despre vedete. Postul public va difuza în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 21.30, emisiunea M Magazin, a cărei gazdă este Monica Colceriu. În cadrul emisiunii, Roxana Iliescu va avea o rubrică în fiecare zi de joi numită Lumea Roxanei.

Emisiunea va prezenta culisele evenimentelor mondene, cum se distrează vedetele, ce fac ele în timpul liber, cum se îmbracă, ce pasiuni au sau cum își păstrează frumusețea.

Ediția de debut a emisiunii M Magazin va prezenta secretul frumuseții Andreei Raicu, greutățile pe care le întâmpină câteva dintre mămicile celebre din România, dar și ce legătură specială există între Toto Cutugno și Ramona Bădescu.

„M Magazin” este o coproducție TVR 2 și Art Focus International.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

 1. Ataaattt… http://www.youtube.com/watch?v=7IpLJ4pzXj8

  Colceriu asta e buna de altceva, nu de prezentat emisiuni.

 2. ca sa nu fie afurisit de preotul brasovean a carui ilustru fiica e semidocta Monica Colceriu, uite ca Elwis s-a executat. Si el, si Irina Radu, si utecista intirziata Sandulescu. Au mai adus-o si pe paluga numita Roxana Iliescu. Asa ca tabloidizarea TVR continua1 La mai mare, leprelor!

 3. Curat TVR2 Cultural

 4. 1. Roxana Iliescu? Alta noua agajare in TVR! Ce rost a mai avut acea epurare de 600 si ceva de persoane din televiziunea publica?

  2. “Monica a absolvit Colegiul Naţional de Apărare şi Facultatea de Drept”
  Foarte mare legatura intre Jurnalism si “absolvirile” Monicai Colceriu!

  • tare as vrea s-o ascult la drept, sa vad ce stie! :) cat despre colegiul ala stim cu totii ca este un fel da a-ti pregati pepiniera de servitori credinciosi. :( si cu ce ne va apara? cu pieptul gol? o alta investitie financiara din banii nostri sortita escului. chiar nu vrea nimeni ca tvr sa mearga bine? :( biata televiziune romana, cu ce-a gresit?

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *