Skip to main content

VIDEO. Mesajul dur al lui Gruia Sandu într-un spot Roşia Montană: Suntem într-o epocă în care totul se află şi se întoarce împotriva voastră

 

mihai gruia sandu rm

Publicitate

Actorul Mihai Gruia Sandu se alătură campaniei pentru salvarea Roşia Montană printr-un mesaj dur adresat celor care „au furat, au vândut, au prădat ţara”. „Suntem într-o epocă în care totul se află, secretele se spulberă, şi, cu o precizie aproape incredibilă, se întoarce împotriva voastră mult mai repede decât vă aşteptaţi”, spune în final mesajului actorul. „Aşa că în momentul acela, care se apropie, a şi venit, nu o să aveţi unde să vă ascundeţi. Aşteptaţi doar puţin”, mai spune el.

Mesajul integral al spotului: 

„Mesajul meu este foarte scurt, foarte simplu şi foarte clar. Tot ceea ce faceţi, tot ceea ce furaţi, tot ceea ce luaţi de la alţii şi vindeţi fără să fie al vostru, toate şpăgile pe care le-aţi luat, toate vânzările de ţară şi de neam, de Roşia Montana şi de tot de ceea ce vindeţi şi tot ce prădaţi tot timpul, totul... totul, se va afla. Suntem într-o epocă în care totul se află, secretele se spulberă, şi, cu o precizie aproape incredibilă, se întoarce împotriva voastră mult mai repede decât vă aşteptaţi. Cu o precizie divină, matematică. Aşa că, în momentul acela, care se apropie, a şi venit, nu o să aveţi unde să vă ascundeţi. Aşteptaţi doar puţin”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ing.pr.Ceobanu Aurelian ing.pr.Ceobanu Aurelian
    Indiferenţa naşte MONŞTRI aşa sa născut Hitler şi Stalin... dacă la vot tot tineretul studios care este direct interesat pentru o ţară normală, sunt la plajă, distracţii cu fiţe, manele etc. atunci cum să nu răzbată aşa nişte nulităţi care ne conduc de 22 de ani. Ceea ce face domnul profesor, este un gest de mare curaj, deoarece a decis să piardă contactul cu aşa zise instituţii ale statului, televiziunile acestor mercenari, inclusiv televiziunii naţionale pentru a transmite un mesaj celor care pot înţelege. Aici este vorba de "Biologia Spirituală a lui Bruce Lepton, sau S.N. Lazarev- Schimbarea celorlalţi începe cu schimbarea nostră, sau Scarlat Demetrescu- Din Taina Vieţii şi a Universului... Mecnică Cuantică, Stringuri sau teoria Corzilor, Bossonul Hinghs- particula lui DUMNEZEU, etc. prin acest simplu mesaj acest profesor demostrează că este la curent cu ultimile noutăţi din tot ce se descoperă aproape în fiecare minut. Nu pot să spun decât să ne trăiţi în mulţi ani fericiţi, iar exemplul dumneavoastră mai poate fi îmbogăţit cu următorea mea zicală :"NU AM VĂZUT PE NIMENI SĂ MĂNÂNCE CU DOUĂ LINGURI".,cu respect şi LA MULŢI ANI!. IAR PENTRU TINERI DACĂ VOR SĂ SCHIMBE CEVA SĂ FACĂ COADĂ CA PENSIONARII, DE DIMINEŢĂ ÎN ZIUA DE VOT, DOAR ATUNCI POT SĂ FIE NEMULŢUMIŢI DE ACESTE JIGODII CARE AU TOT FOST CAM ACEEAŞI, IEŞIŢI ŞI VOTAŢI PE ACEIA DE CARE NU AŢI MAI AUZIT. Vă salut AURELIAN.
  • Vasile Vasile
    Ca mare dreptate are....!
  • DORINA DORINA
    Eu sunt OK. Intotdeauna altii sunt problema !!! M-a saturat de ipocriti !
  • Robert Robert
    @Smara
    Avem din ce in ce mai multe sperante, ce spune Mihai Gruia (La multi ani!) nu sunt niste vorbe goale. Cred ca societatea noastra s-a schimbat cat de cat in bine si va continua sa se schimbe in bine, pentru ca zi de zi intalnesc din ce in ce mai multi ingeri.
    Chiar, azi e ziua sfintilor arhangheli Mihail si Gavriil.
  • nadia nitov nadia nitov
    toti cei care nu furam, nu mintim si nu ucidem credem exact ce spune gruia. :( cu siguranta vor plati si se va afla. avem istoria orala si scrisa si istoria nu minte. istoricii da! :( doar ca poate fi la anul sau peste un deceniu...:( aflatul si plata. sau peste 50 de ani. :(
  • Smara Smara
    Popor patetic și emoțional...
  • Stefan Stefan
    Afost scurt si la obiect.

Trimite un comentariu

sus