Skip to main content

24 decembrie. Elena Udrea, drept la replica pentru opinia unui jurnalist. Cătălin Tolontan reacţionează

 

Elena-UdreaELENA UDREA ŞI DREPTUL LA REPLICĂ. Jurnalista Ioana Ene Dogioiu de la publicaţia online Ziare.com a scris, sâmbătă, un articol de opinie despre Elena Udrea. Aceasta din urmă a considerat necesar să trimită un drept la replică la respectivul articol de opinie, în care contrazice unele dintre afirmaţiile făcute de ziaristă, scrie Hotnews.ro. Pe blogul său, Cătălin Tolontan intervine în acest caz: Udrea "atacă părerea unui ziarist despre ea! E un caz unic în presă mondială democratică (....) Gestul Elenei Udrea de a striga Incorect! în cazul unei opinii, tradează un reflex antidemocratic mai profund". Doar că nu este: un precedent a fost stabilit de aceeaşi Elena Udrea, în cazul unui articol publicat în mai a.c. de ziarul România liberă.

Articolul de opinie al jurnalistei de la Ziare.com, marcat ca atare pe site, se intitulează "Elena Udrea, un om cu principii".

Elena Udrea trimite din nou un drept la replica pentru opinia unui jurnalist. Tolontan: Gestul Elenei Udrea tradeaza un reflex antidemocratic mai profund


PROIECT. Ministerul Culturii a publicat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe site un proiect de hotărâre a guvernului pentru declararea anului 2014 "Anul Brâncoveanu", care să marcheze 300 de ani de la martiriul brancovenilor, printr-o serie de acţiuni şi manifestări "sub înaltul patronaj al primului-ministru". Proiectul de hotărâre propune înfiinţarea unui comitet de coordonare, din care, printre alţii, fac parte şi preşedinţii Radioului şi Televiziunii publice - instituţii media subordonate parlamentului, nu guvernului. Proiectul de HG nu precizează rolul acestora în cadrul comitetului său o eventuală angajare editorială a SRR şi SRTv în "Anul Brâncoveanu", dar Legea audiovizuală interzice orice ingerinţă în conţinutul lor editorial, scrie HotNews.ro.
Proiectul stabileşte doar ceea ce ar trebui să facă, în termeni generali, comitetul: să asigure "armonizarea acţiunilor şi manifestărilor", să se întrunească în şedinţe la convocarea premierului.
Sefii TVR si Radio Romania, cooptati in comitetul de organizare a Anului Brancoveanu 2014, sub patronajul premierului Ponta

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dr. Fanfan la tulipe Dr. Fanfan la tulipe
    Hei, " Pagina de media " ! Dar voi unde va treziti ? Elena Udrea n-a facut decat sa corecteze niste aiureli ale Ioanei Ene Dogioiu. Aceasta jurnalista, impreuna cu Pora, Filati, Tolontan, Tapalaga, sunt in slujba neconditionata a Mumei Padurii Macovei si a lui Soros, cunoscutul speculator aflat in mare prietenie cu procuroarea comunista...cunosc lumea presei si multele drepturi pe care si le aroga, dar asta n-o indreptateste sa loveasca sistematic, dictat si platit gras, aceiasi oameni...exista si deontologia meseriei, exista si niste limite pe care nu trebuie sa le depasesti, exista si bun simt...in sfarsit, nu poti cere unor fiinte ceea ce nu au : verticalitate si buna crestere !!! Craciun fericit !

Trimite un comentariu

sus