Skip to main content

A lăsat presa pentru PSD, dar s-a întors în presă. Cristina Ţopescu va avea emisiune la Antena 3

 

Cristina Topescu - mica

Publicitate

Cristina Ţopescu va avea, de sâmbătă, de la ora 19.00, la Antena 3 o nouă emisiune: „Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu", potrivit unui anunţ al televiziunii de ştiri.

„Producţia îşi propune să dezvăluie telespectatorilor, timp de o oră, noi perspective ale ştirilor săptămânii, detalii inedite la care publicul nu are acces, valenţe trecute cu vederea în tumultul şi agitaţia generate de acoperirea in regim de breaking news a ştirilor respective.”, se arată în comunicatul postului.

Cristina Ţopescu: „Emisiunea mea va include reportaje, filmate şi scrise de mine, montate de producătoarea mea, Ruxandra Olteanu. Filmate în sensul că eu merg pe teren şi le fac, pentru că imaginea sigur că e semnată de colegii mei, cameramanii, al căror rol în acestă emisiune este extrem de important. Voi avea şi invitaţi în platou, va exista deci şi segmentul de talk-show. Pentru mine, însă, bucuria cea mai mare e că mă întorc pe teren, întotdeauna munca pe teren mi-a plăcut mai mult".

În prima ediţie a emisiunii, "Dincolo de stiri" va prezenta două materiale de impact, discutate în emisiunile Antenei 3: povestea negociatorilor de la Poliţia Capitalei, salvatorii femeii care, într-un moment de deznădejde, voia să se arunce de la etajul 13 al unui bloc, şi cazul medicilor eroi de la Spitalul Judeţean din Ploieşti, aşa-numitul «spital al groazei», material ce il are în prim plan cu autorul denunţului public, doctorul Dan Oprea.

Cristina Ţopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de ştiri la Prima TV timp de 12 ani. Jurnalista a decis să se despartă de postul de televiziune în luna aprilie a acestui an pentru a intra în PSD, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • topeskany topeskany
    cu siguranta va avea numai de castigat la antena 3. succes, doamna Topescu!
  • maria maria
    daca madamme aia Firea a ajuns mare senator, poate viseaza si Cristina sa ajunga, la fel ca tatal ei. Mda ...
  • maria maria
    N-am inteles de ce a trebuit sa renunte la Prima tv, pentru ca intrase in PSD. Ma indoiesc ca cei de la Prima interzic angajatilor sa fie membrii de partid. Nu vad legatura, putea prezenta in continuare stirile si sa fie membru de partid.
  • ana ana
    A intrat in politica ,a suflat (sa nu zic altceva) unde trebuie si a ajuns la A3 un post cu audienta mai mare decat Prima.Traiasca lupta pt pace!
  • maria preda maria preda
    Deci toti care lucreaza la Antena sunt slugi? Esti cam ipocrit prietene.
  • dan dan
    E nu, ca taica-sau s-a facut senator PNL din dragoste pentru popor, nu a avut al interes....
  • Andrei Andrei
    Aschia a sarit departe de trunchi.
  • dan dan
    Ia sa vina "diavolul" si sa-ti propuna sa faci o emisiune TV, pe vreo 5-6k euro pe luna, sa va vad eu pe voi astia "verticali", care nu v-ati angaja decat la CNN, ca e impartial.... Si ce sa vezi, avem "coloana" si ne angajam doar la cei perfect echidistanti, cum ar fi Ghita, Gusa, Elvis, Sarbu (recunoscut pentru limbajul elevat).
  • nadia nitov nadia nitov
    avea tot ce-i trebuia, n-a fost saraca niciodata, cum, tamam spre batranete, sa te vinzi diavolului? chiar suntem in plina apocalipsa!
  • profesor profesor
    Sunt de-a dreptul dezgustat!!! Ce usor te poti transforma in sluga Varanului!!!
  • ps ps
    Ei, hai ca esti obsedat!
    La colega Cristinei Topescu, Bianca Dragusanu de la Antena 2 ce sinecura mai e Ioane, tata?
    Dar Cristina a lucrat in televiziune, inca din anii '90 cand tu si restul cu creier comun gazduit in facebook, nu erati nascuti.
    Daca continui sa postezi asa aiurea, maine-poimaine o sa ajungi sa spui ca Elena Basescu n-ar merita sa fie europarlamentar.
  • steven steven
    pacat de numele pe care-l poarta!
  • ion din balon ion din balon
    ce bune sunt sinecurile politice...caldute...si mereu apar atunci cand ai nevoie!

Trimite un comentariu

sus