Skip to main content

Andreea Berecleanu a câştigat un proces împotriva B1 şi a lui Banciu. „Pârâţii” trebuie să-şi prezinte scuze publice şi să plătească 30.000 de lei

 

Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu, realizatoarea Observatorului de la ora 19.00, a câştigat într-un proces de calomnie intentat de jurnalistă împotriva lui Radu Banciu şi a postului B1 TV.

Cei doi „pârâţi” ar trebui să-i dea Andreei Berecleanu despăgubiri, în solidar, de 30.000 de lei. În plus, B1 TV şi Radu Banciu trebuie să exprime scuze „în mod public faţă de reclamantă prin publicarea unui articol, pe cheltuiala proprie, pe prima pagina a două cotidiane şi în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu”.

Procesul a fost câştigat la Judecătoria Sectorului 1, iar sentinţa poate fi atacată cu recurs.

Soluţia Judecătoriei Sectorului 1:

Admite in parte actiunea precizata.Obliga paratii in solidar la 30.000 lei cval despagubiri.Obliga paratii la exprimarea de scuze in mod public fata de reclamanta prin publicarea unui articol, pe cheltuiala proprie, pe prima pagina a doua cotidiane si in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu.Cu recurs in 15 zile de la com.

CONTEXT. Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, a acţionat în judecată B1 TV şi pe Radu Banciu, realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu, pentru afirmaţiile pe care jurnalistul le-a făcut la adresa ei.

Radu Banciu a declarat într-o emisiune, în luna mai, că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcţie. Şi-a găsit bărbaţi bine situaţi care să o propulseze". El a mai vorbit şi despre o presupusă relaţie cu Dan Diaconescu(OTV).

„Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi", a declarat Andreea Berecleanu, la momentul respectiv, pentru paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andi andi
    Bine IMA,aveti 10 pentru subiectul asta.
  • Nico Nico
    Un lucru bun cand faci afirmatii fara dovezi. calomniezi, platesti. Acum sa speram ca din ce in ce mai multi oameni isi vor sacrifica nervii si timpul ca sa isi faca dreptate si vor umple tribunalele, ca prea am luat-o razna cu totii.
  • Alex Alex
    I-as fi dat acestui frustrat sanctinue de 3 ori mai drastica. Fomfaitu naibii.
  • Cosmina Cosmina
    bravo! asa trebuie actionat cu acest jurnalist de 2 bani pe nume banciu, care in afara de ponegrit persoane si de jigniri nu stie nimic! ma bucur enorm ca andreea berecleanu a castigat acest proces impotriva lui si a postului tv B1.
  • Calin Sava Calin Sava
    Ce se inampla? Incepe lumea sa te dea in judecata pentru emisiunile de doi lei? Incepi sa pierzi bani? Poate asa o sa te gandesti de doua ori inainte sa deschizi gura si sa imputi tot studioul!
  • frca frca
    o fi vrut sa fie si el floare
  • Eva Iacob Eva Iacob
    Ha, ha! Asta da proces! Ma bucur mult ca Andreea a castigat si abia astept sa-l vad pe fomfatit cum isi cere scuze cu coada intre picioare. Cred ca merita si mai mult ca prea se crede cine stie ce, un neica nimeni ca el.
  • dinulescu dinulescu
    Foarte bine. Sa se invete minte sa nu mai jigneasca nimeni pe nimeni, sa nu se mai ascunda nimeni dupa enervanta fraza: "aceasta emisiune este un pamflet si bla bla". Imi fac si eu vecina de la 3 curva si hoata si apoi spun ca e un pamflet. Sau poate ii dau si vreo doua si apoi spun ca a fost un pamflet. Nu, frate! Jignesti, platesti. Aduci dovezi, scapi. Ca in orice tara civilizata. Aaaa...aici suntem in Romania...

Trimite un comentariu

sus