Skip to main content

Sorin Alexandrescu: „Am toată încrederea că Antena Stars va ajunge în casele românilor la început de an”

 

sorin-alexandrescu-2

Publicitate

"Antena Group va depune toate diligentele pentru a soluţiona nelămurile CNA cu privire la reconfigurarea postului Antena 2", se arată într-un comunicat al Antena Group, trustul de presă controlat de familia Voiculescu, care operează licenţa Antena 2.

Oficialii trustului spun că sunt pregătiţi "să pună la dispoziţia membrilor întreaga gândire strategică şi detaliile de conţinut din cadrul noii grile, având în vedere nelămuririle Consiliului din şedinţa de astăzi".

Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group:

"Vrem sa aducem publicul roman mai aproape de vedetele pe care le admira, intr-un fel in care doar posturile americane au stiut sa o faca pana acum.

Am toata increderea ca munca echipei care s-a ocupat de aceasta repozitionare va fi apreciata si ca Antena Stars va ajunge in casele romanilor la inceput de an", a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group.

Reamintim că CNA a respins propunerea de modificare de grilă din Antena 2 în Antena Stars, pe motiv că postul s-ar transforma într-unul tabloid, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Din comunicatul de presă al Antenei Group:

"In urma unei reabordari a pozitionarii Antenei 2, aceasta se transforma in Antena Stars, un concept nou de televiziune in Romania, aducand mai aproape de public lumea celebritatilor.

Perspectiva aspirationala, dar si cea tip reality se intalnesc intr-un mix de programe stralucitor, care contine stiri mondene, celebrity talk-shows, confesiuni, evenimente, exclusivitati, avand in centru vedetele din Romania", se mai arată în comunicatul Antena Group.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Kandia Kandia
    Vedetele despre care hidrocefalul ăsta de Alexandrescu-Ciocolax zice că publicul le admira sunt: Bianca Dragusanu, Cristian Brancu, Mihai Morar si unii din aceeasi categorie. ”Hai zi să moară mă-ta, că publicul îi admiră p-ăștia!” ar comenta Mircea Badea…
    PS: Ciocolax…Ce poreclă ai și tu, domnule Sorin…O să ai timp să ți-o transformi în renume, când vei fi acolo, în localitatea Jilava...
  • udialan udialan
    TABLOIDELE sunt intersize prin lege?!
    sunt crime la adresa umanitatii?!!!

    * Romania are 8 milioane de suflete care isi duc viata de azi pe maine, la limita subzistentei - locul 1 in UE! (daca nesocotim Bulgaria)! -

    ASTA SE CHEAMA CRIMA IMPOTRIVA UMANITATII SI DEMNITATII UMANE!
  • protopopescu protopopescu
    si noi draga SA iti dorim sa ajungi cat mai repede la puscarie. tu chiar crezi ca oamenii din tara asta vor sa o vada pe parasuta aia de Bianca la televizor? sau toate celelalte non valori pe care le promovati?
  • evelina evelina
    Mi s-ar parea minunat daca ar fi adevarat, dar, din pacate, nu va ramanane asa situatia...biencuta va deveni mare vedeata si alti ilustri anonimi mari jurnalisti :(!
  • Bovari Bovari
    Nu aveam niciun dubiu ca lipsesti din acest peisaj Alexandrescu ciocolata! De cand a preluat Camelia V fraiele acestei televiziuni au aparut in functii de conducere oameni care imping carul la deal.Criteriile dupa care sunt numiti put de la o posta,nu sunt interesante ci doar dubioase.Cum poti sa lupti contra productiv, impotriva unei afaceri care functiona de la bun inceput, folosind asemenea specimene?Alexandrescu nu face diferenta.El sau Cristi Ionescu, Bianca Dragusanu sau femeia de serviciu, imi da impresia de egalitate.El nu are criterii eficiente pentru a pune pe picioare o afacere de lunga durata, ci vrea sa dea tunuri, exact ca un colorat cu alba-neagra, care urmareste castig mare pe termen scurt.
  • Senior Senior
    Adevarul este ca acest CNA isi bate joc de munca oamenilor. Ce sa intelegem de-aici? Ca Bianca Dragusanu, oricat de jos ar fi provenit ea, e un fel de "negru" al televiziunilor? I se interzice sa-si castige painea pe ce motiv? Ca nu-i place CNA-ului de ea? Asta nu e discriminare? Si, bun, tie CNA nu-ti place Dragusanu. Dar din cauza ei interzici o intreaga televiziune? Clar e ceva in neregula aici.
  • villy villy
    Din pacate CNA-ul va ceda la ordinele comunistilor lui Felix.
    Ce se mai stie de cele 3 frecvente radio neacordate ?

Trimite un comentariu

sus