Skip to main content

AXN Black revine în grila RCS&RDS

 

AXN_Black_logo

Publicitate

Postul AXN Black intră din nou în grila RCS&RDS. Sony Pictures Television Networks CE, compania care deţine posturile AXN, AXN White şi AXN Black, a încheiat un nou contract de retransmisie cu operatorul de cablu.

„Sony Pictures Television Networks CE, reprezentantul portofoliului de televiziuni AXN în Europa Centrală, a semnat un nou contract cu operatorul de cablu RCS&RDS pentru distribuţia televiziunii AXN în România”, au anunţat reprezentanţii posturilor.

„Cele două noi televiziuni – AXN White şi AXN Black (ce au înlocuit AXN Crime şi AXN Sci-Fi la 1 octombrie) – fac parte din oferta RCS&RDS corespunzătoare înţelegerii actuale”, mai arată comunicatul AXN.

AXN Black a fost scos din grila RCS&RDS în luna noiembrie, postul fiind înlocuit cu televiziunea pentru copii, Nickelodeon, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    De la rcs -rds m-am dezabonat cand au renuntat la achizitionarea Premier League... Eu sunt microbist, insa nu ma intereseaza ceea ce prezinta canalele jijisport azi... pe seenow sunt toate meciurile din Anglia... Supermediocrii de la rcs nu sunt in stare sa transmita jijisport 3HD, nu mai vorbesc ca nu au Eurosporturile in format HD, in conditiile in care in 2014 e si Olimpiada de iarna si Campionatul mondial dar mai ales campionatul Germaniei, Bundesliga, cel mai performant campionat din lume astazi...
  • gigi gigi
    pe digi este. dar a trebuit sa dau o scanare la satelit sa apara cele 3 canale
  • ionutzz ionutzz
    da de unde stiti ca se vor baga programe noi....
  • Laur Laur
    12 092 28.000 VERTICAL NOUA FRECVENTA A CELOR 3 CANALE PE DIGI TV SATELIT.PLUS VOR URMA ALTE CANALE NOI LA DIGI TV
  • silviu silviu
    aseara in grila analogica pe rds bacau era axn black ..pe digital nu a intrat inca ( verificat acum)
  • bahmu bahmu
    Am antena Digi acasa...De ceva vreme, nici canalul Axn principal nu se mai vede...de parca ai avea la ce sa te uiti...ce sa zicem de celelalte...sunt curioasa sa vad daca se schimba ceva...

Trimite un comentariu

sus