Bingo România se mută de la Acasă la Kanal D. Cove și Niculina Stoican, noii prezentatori

text
tipareste

NEWS ALERT :  Abonează-te la Newsletterul Paginademedia.ro și primești pe mail ultimele știri! Click aici pentru a te abona!

Niculina Stoican si Cove - Bingo Romania - Kanal D (2)

Emisiunea Bingo România, difuzată până acum de Acasă TV, se mută din această săptămână la Kanal D. Emisiunea va fi difuzată duminica, de la ora 15.00. Niculina Stoican și Gabriel Coveșeanu vor lua locul prezentatorilor Nicoleta Luciu și Max.

„Mă bucur că în fiecare săptămână oferim premii fabuloase în cel mai revoluționar joc de bingo din România. Pentru că la Bingo România probabilitatea de câștig este cea mai mare, îi invit pe telespectatorii Kanal D să participe, iar în fiecare duminică, de la ora 15.00, să urmarească show-ul pregătit de noi pentru că norocul le poate surâde în orice moment”, a spus Gabriel Coveseanu.

Niculina și Cove vor avea și două ajutoare: Andrei Coman și Ana-Maria Barnoschi.Regulamentul concursului poate fi gasit pe site-ul www.kanald.ro.

Citește și: 

LIKE.  Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

text
tipareste

8 comentarii:

  1. Cred ca audienta de pe Acasa era mizerabila iar inchirierea spatiului de emisie foarte scumpa…cit despre noua echipe de prezentatori…este de „soc” …neinspirata…mai bine o puneau pe Tonciu linga Cove, ptr ca Niculina Stoican chiar nu are nicio treaba.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comentariile se supun acestor reguli interne.