Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT: Săftoiu a făcut-o de Pufulica!

 

Publicitate

Toate posturile de ştiri au semnalat demisia preşedintelui TVR Claudiu Săftoiu. Dacă Antena 3, România TV, Digi şi Realitatea au mers pe burtiere neutre, "Claudiu săftoiu a demisionat", B1 a ales altă variantă.

Postul B 1 TV a titrat pe burtieră: Săftoiu a făcut-o de Pufulica!, aluzie la mascota noului TVR 3, oaia Pufulica, prezentată odată cu relansarea canalului drept unul agricol şi devenită ţinta ironiilor. Paginademedia.ro a scris despre momentul oaia Pufulica, aici.

Iată şi celalte burtiere de la minutul anunţului demisiei lui Claudiu Săftoiu:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    săftoiu a făcut-o și pe pufuleț, nu?...
  • Lola Lola
    Dar echipa "super profesionista" zgabercea si irina radu speram sa plece la mititica direct. Cu pufulita cu tot. Si ratati si prosti.
  • nadia nitov nadia nitov
    un securist care a adus amatorismul de ultima speta in biata tvr. ala cu pufulica, pufulita, ca i-a fost greu sa retina cum o cheama pe oaia de-o tinea in maini este unul dintre premiantii sortarii lui saftoiu! :( penibilul asta a primit nota 9.99 in timp ce adevaratii premianti au fost dati afara! asa arata si vorbeste un premiant al sortarii lui saftoiu. :) ii multumesc lui dumnezeu ca s-a facut de rahat singur, ca daca spuneam eu ca-i varza zicea lumea ca-s invidioasa ca el a ramas si eu am zburat! noroc ca l-a mancat rau si s-a scarpinat in public! exista dumnezeu! :) cristian nitulescu il cheama pe "talentatul" om de tv de care rade restul televiziunilor de nu se mai opreste! a ajuns viral! o MERITA!
  • mrg mrg
    saftoiu=tvr3pufulica. Noul tvr3 pufulica va emite de maine

Trimite un comentariu

sus