Skip to main content

Cheloo, criticat de cei care deţin licenţa X Factor: „A fost lipsit de respect şi nu şi-a făcut datoria de jurat”

 
Cheloo, criticat de cei care deţin licenţa X Factor: „A fost lipsit de respect şi nu şi-a făcut datoria de jurat”

ChelooReacţia lui Cheloo de la Parazitii faţă de un concurent cu orientări homosexuale de la X Factor nu i-a lăsat indiferenţi pe cei de la FremantleMedia, compania britanică ce deţine licenţa X Factor în Europa şi Statele Unite, scrie WOWbiz.ro.

Publicitate

"Din cauză că nu a ascultat cu atenţie cântecul lui Paolo, Cheloo a fost lipsit de respect şi nu şi-a făcut datoria de jurat. Le-am scris deja celor de la Antena să clarifice faptul că o astfel de atitudine nu este încurajată de noi", se arată în punctul de vedere obţinut de WOWbiz de la compania britanică FremantleMedia.

Reamintim că pe 29 noiembrie, în cadrul concursului X Factor de la Antena 1, Cheloo i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care şi-a recunoscut orientarea sexuală, spunându-i „Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi şi ţara asta te va trimite acasă cu siguranţă".

Peste 700 de reclamaţii au fost primite la CNA, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Reporterii WOWbiz.ro au obţinut punctul de vedere al reprezentanţilor FremantleMedia, compania britanică ce deţine licenţa X Factor în Europa şi Statele Unite. Aici lucrează şi Simon Cowell, inventatorul formatului, care are rol de jurat atât pentru show-ul realizat la Londra, dar şi pentru cel din Los Angeles.

Punctul de vedere al FremantleMedia:

„FremantleMedia incurajeaza ferm toleranta, iar respectul pentru demnitatea personala este unul dintre valorile noastre principale. Nu incurajam comportamentul homofob sau comportamentul lipsit de respect in general si luam foarte in serios sesizarile de aceasta natura. X Factor este o competitie deschisa pentru toata lumea, indiferent de rasa, varsta, gen sau orientare sexuala. Analizand schimbul de replici dintre cele doua parti, este evident ca Paolo are suportul majoritatii juriului, al spectatorilor din sala si al publicului de acasa, care l-au trimis in runda urmatoare a show-ului. Cu toate ca am simtit ca discutia dintre Cheloo si Paolo a fost incordata si a avut legatura cu prestatia din seara aceea, credem totusi ca, din cauza ca nu a ascultat cu atentie cantecul lui Paolo, Cheloo a fost lipsit de respect si nu a si-a facut datoria de jurat. Le-am scris deja celor de la Antena sa clarifice faptul ca o astfel de atitudine nu este incurajata de noi, iar acest lucru ar trebui corectat în show-urile viitoare”, au declarat reprezentanţii FremantleMedia pentru WOWbiz.ro.

Screen Shot 2013-12-04 at 2.25.20 AM

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • test test
    poate sa-si exprime opinia proprie si personala dar nu la TV unde se uita foarte multi oameni, inclusiv copii :)
  • Maria Preda Maria Preda
    Ei lasa ca nu s-a suparat nimeni. Mai sunt scapari, dar se vor remedia in emisiunile viitoare.
  • Cosmina Cosmina
    si mie mi se pare ca se exagereaza foarte mult cu acest subiect
  • dinu dinu
    erata: "mai apar la tv"
  • dinu dinu
    nicaieri in lume un jurat ca si scursura asta de cheloo nu mai era intr-o asemenea emisiune. nu doar ca e homofob, dar e si impotriva tiganilor, negrilor si evreilor. e atat de inveninat omul ca a aparut in clipul lui smiley cu un tricou care avea pe el un slogan rasial, slogan ce apartine unei grupari neo-naziste. asa ca mai taceti din gura voi astia care spuneti ca dobitoul asta n-a facut nimic rau. daca vin la conducere unii ca si cheloo, doar daca esti putin mai brunet, nu trebuie sa fii tigan, o sa-ti iei bataie pe strada si nimeni n-o sa le faca nimic. exact ca in 1939. cand mai tineti parte extremistilor, cum e si dobitocul asta, aduceti-va aminte ce s-a intamplat inainte de al doilea razboi mondial. si cine nu stie , sa puna mana ca se documenteze. si apoi sa vad daca mai scrie cineva ca scursura asta a avut dreptate. lars von trier a facut o remarca antievreiasca si toata lumea civilizata i-a intors spatele. la fel si lui jhon galiiano . numai la noi toate scursurile ca cheloo mai apare la tv.
  • calypso calypso
    de ce criticat nu mai are omul voie sa-si mai spuna o parere personala despre acest fenomen gay????????????????????????
  • alex_2 alex_2
    De ce nu s-a mai sesizat nimeni cand Chelu' a facut-o "porc" pe concurenta supraponderala? De mai multe ori chiar.
    A1 accepta ca juriul sa isi bata joc de aspectul concurentilor intr-un concurs de talente? E aceeasi situatie cu Bote care urla si injura non-stop modelele,gata sa le pocneasca.
    Asta se urmarea angajarii tuturor prietenilor, rudelor si parvenitilor intr-un trust: se cred dumnezei.
  • vlad vlad
    omul a avut o simpla parere personala ce este atata de grav sa nu cumva sa vorbeasca cineva de rau pe gay ca gata sare toata lumea in sus.
  • PETRUS PETRUS
    Eu consider ca Cheloo nu a gresit cu absolut nimic fata de acel concurent si este vorba doar despre o exagerare. Cu totii suntem liberi sa ne exprimam un punct de vedere.
  • Alex Alex
    Sunt de aceeasi parere!!! Daca faci parte din acest grup, vezi-ti de treaba ta si lumea nu o sa te judece asa aspru, altfel suporti conseciintele. Cat despre Cheloo, el este un om foarte sincer si-l apreciez pentru asta. Sunt sigur ca la el nu a fost vorba de rautate, pur si simplu asta e reactia corecta pentru cum s-a prezentat tipul ala.
  • Catalin Musatescu Catalin Musatescu
    Nu stiu ce sustin detinatorii licentei, dar cert e ca mai mult de 3 sferturi din Romania este de acord cu parerea lui Cheloo pe acest subiect. Esti homosexual? Foarte bine, dar nu mi-o baga mie in ochi de cate ori ai ocazia!

Trimite un comentariu

sus